- 18 Nisan 2015
- 110
- 5
- 34
- Konu Sahibi Hayatgibi90
Ayrıca şu anda darp yok rapor almam mümkün değil ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin aileniz eminim destek olmuştur ben dayak yedim dediğimde babam bende yaptım dedi düşünün halimi
Kusura bakma da,aile baskısı korku morku diyorsun da yapacağından geri kalmamışsın.Bi de siz de de aile baskısı olsa görürdüm diyorsun.Ne yaptıysan artık,adam söylemesin diye seni tehdit eden biriyle evlenmeyi dahi göze almışsın.Sendede
. Çalıştırmadı neymiş eski hayatımda cıvık ortamlarda erkeklwrin olduğu yerde çalışmışım facei bile kapattırdı siZdede aile baskısı olsa görürdüm nasıl korkmam
Evet baştan çok korktum hep sustum ilk dövdüğünde seni babana götürcem or.... Larını anlatçam dediğinde 20 günlük evliydim götür len şimdi götür dedim 3 gün ağladı yalvardı şimdi yine yapıo aynı tehtidi ne söylwrsen söyle korkmuom dedim ama çok korkuom babam onu tutuo çünkü
İşte ben evliliğimizde onu soğutmaya çalıştıkça sevgisizlikten delirdi halbuki bile bile evlendi sevmiorum dedim kabullenmio hiçbişeyi düz mantıkcanım düşünsene sana zorla şiddetle tehditle herşeyi yaptırıyor senin ne düşündüğün ne hissetiğin umrunda değil saygı sevgi yok zaten eger bir de güvenmiyorsan yazık yol yakınken bırak derim ama tehdit ettiği şey ne ki onu merak ettim evlilğğe zorlayan siz evlendiyseniz tehditle ömür boyu istemedğiniz bir hayata mahkum kalırsınız . en başta tavrınızı koysaydınız keşke evlenmeden önce belki aileniz bir nevi tamam derdi artık evlenmişsiniz yuva yıkma mantıgına bürünmüş ailenizi de kaybetmişiniz su an için böyle bir adamın sevgisi kazanmaktansa ona ruh gibi ölü gibi davranır sogutudum kendimden hayatı zindan ederdim kendi mecbur bırakırdı beni
Geçmişimde yaşadıklarım ilişkilerim onları anlatçam dio halbuki beni kabullendi ama sonra hertürlü hakareti ettiAnlatmak istedikleri neymiş ne yaptinizki siz
evlenmeden önce beraber olmanız mı bunlami tehdit ediyor
Kusura bakma da,aile baskısı korku morku diyorsun da yapacağından geri kalmamışsın.Bi de siz de de aile baskısı olsa görürdüm diyorsun.Ne yaptıysan artık,adam söylemesin diye seni tehdit eden biriyle evlenmeyi dahi göze almışsın.[/QUOTE. Sanırım siz çok günahsız bir hyat yaşıyorsunuz hiç kimseyle bişi yaşamadınız hata yapmadınız bişi demiorum eleştiri yaparken biraz düşünün
yoo gayet düzgün sigrası var sadece oturup konuşsanız onda hiçbir sorun göremezsiniz zatenamdde kulanıyormu,yada piskolojık bi rahatsızlığımı var,
Tum olasiliklari dusun ve huzura ermek icin tum imkanlari degerlendir. Esin olucak o herife yine ayni gozu karalikla anlat babama ulen senden mi korkcam de. Blof de yapiyo olabilir. Eger gercekten babana anlatirsa ve baban ona inanirsa ve sana zarar vermeye calisirsa devletten yardim almaya calis. Mor cati falan bicok kadin koruma dernekleri var. Gerekirse polise git uzak dursunlar senden. Bi kiraya cikip bi ise baslarsin, kimbilir belki anneni de alirsin yanina. Artik cesur olma vaktin gemedi mi sence deAilenîzin neden haberi olmadı böyle bi durumum olsaydı ben söylerdim ama namus konusunda babam çok hassas çeker vurur beni
Senin gibi babaya yazıklar olsun dedim zaten gözüm görmesin bile dedim yüz verio resmen oda benim üstüme gelio napıcamı şaşırdımkadına şiddete hayır diyoruz yine biz duyuyoruz .. erkek egomanyasından kurtulamıyoruz .. Allah yardımcın olsun ... hadı eşini anladık diyelim babaya ne demelii bende anneni dövdüm ne demek ya .... insan evladına bunun yapılmasını nasıl kabulleniyor anlamadım ... yazıklar olsun...
Ben baskın çıkınca yapmıo ama artık kaybedeceği bişi kalmadı sanırım söyler annem yıllarca çekmiş babamı artık babama o çektirio roller değişti ama sevgi var onlarda işte annemin kol ayak kırık morallerim bozuk ağlıorum herşey üstüste geldi yaTum olasiliklari dusun ve huzura ermek icin tum imkanlari degerlendir. Esin olucak o herife yine ayni gozu karalikla anlat babama ulen senden mi korkcam de. Blof de yapiyo olabilir. Eger gercekten babana anlatirsa ve baban ona inanirsa ve sana zarar vermeye calisirsa devletten yardim almaya calis. Mor cati falan bicok kadin koruma dernekleri var. Gerekirse polise git uzak dursunlar senden. Bi kiraya cikip bi ise baslarsin, kimbilir belki anneni de alirsin yanina. Artik cesur olma vaktin gemedi mi sence de
İşte ben evliliğimizde onu soğutmaya çalıştıkça sevgisizlikten delirdi halbuki bile bile evlendi sevmiorum dedim kabullenmio hiçbişeyi düz mantık