Neden benn

canım düşünsene sana zorla şiddetle tehditle herşeyi yaptırıyor senin ne düşündüğün ne hissetiğin umrunda değil saygı sevgi yok zaten eger bir de güvenmiyorsan yazık yol yakınken bırak derim ama tehdit ettiği şey ne ki onu merak ettim evlilğğe zorlayan siz evlendiyseniz tehditle ömür boyu istemedğiniz bir hayata mahkum kalırsınız . en başta tavrınızı koysaydınız keşke evlenmeden önce belki aileniz bir nevi tamam derdi artık evlenmişsiniz yuva yıkma mantıgına bürünmüş ailenizi de kaybetmişiniz su an için böyle bir adamın sevgisi kazanmaktansa ona ruh gibi ölü gibi davranır sogutudum kendimden hayatı zindan ederdim kendi mecbur bırakırdı beni

Sizin aileniz eminim destek olmuştur ben dayak yedim dediğimde babam bende yaptım dedi düşünün halimi

Off çok kötü :KK43: Babaya bak. Böyle bi hayata sahip olduktan sonra kimden ne bekleyebilirsin ki. . Allah yardımcınız olsun. .

allah allah ne söylemek istiyorsa söylesin beyfendi! Sizde bir kere rezil olursunuz! millet 1 kere konusur 2 kere konusur 3 gün unutulur ... Hayat boyu izdirap cekmekten iyi ...
Delimidir nedir herif :KK67:

kızını tartaklayan damadı tutan baba ? vay anasını ya nasıl bir baba öyle yazık ... keşke baştan evlenmeseydiniz..

Darp edildiğinize dair rapor alın.. Size manevi ve fiziksel şiddetlerini kayıt altına alın.Attığı mesajları saklayın.Gerekirse ailenize değil Kadın sığınma evine yerleşirsiniz.Oradan destek alırsınız.

Sendede
. Çalıştırmadı neymiş eski hayatımda cıvık ortamlarda erkeklwrin olduğu yerde çalışmışım facei bile kapattırdı siZdede aile baskısı olsa görürdüm nasıl korkmam
Kusura bakma da,aile baskısı korku morku diyorsun da yapacağından geri kalmamışsın.Bi de siz de de aile baskısı olsa görürdüm diyorsun.Ne yaptıysan artık,adam söylemesin diye seni tehdit eden biriyle evlenmeyi dahi göze almışsın.

Evet baştan çok korktum hep sustum ilk dövdüğünde seni babana götürcem or.... Larını anlatçam dediğinde 20 günlük evliydim götür len şimdi götür dedim 3 gün ağladı yalvardı şimdi yine yapıo aynı tehtidi ne söylwrsen söyle korkmuom dedim ama çok korkuom babam onu tutuo çünkü

Anlatmak istedikleri neymiş ne yaptinizki siz
evlenmeden önce beraber olmanız mı bunlami tehdit ediyor

canım düşünsene sana zorla şiddetle tehditle herşeyi yaptırıyor senin ne düşündüğün ne hissetiğin umrunda değil saygı sevgi yok zaten eger bir de güvenmiyorsan yazık yol yakınken bırak derim ama tehdit ettiği şey ne ki onu merak ettim evlilğğe zorlayan siz evlendiyseniz tehditle ömür boyu istemedğiniz bir hayata mahkum kalırsınız . en başta tavrınızı koysaydınız keşke evlenmeden önce belki aileniz bir nevi tamam derdi artık evlenmişsiniz yuva yıkma mantıgına bürünmüş ailenizi de kaybetmişiniz su an için böyle bir adamın sevgisi kazanmaktansa ona ruh gibi ölü gibi davranır sogutudum kendimden hayatı zindan ederdim kendi mecbur bırakırdı beni
İşte ben evliliğimizde onu soğutmaya çalıştıkça sevgisizlikten delirdi halbuki bile bile evlendi sevmiorum dedim kabullenmio hiçbişeyi düz mantık

Kusura bakma da,aile baskısı korku morku diyorsun da yapacağından geri kalmamışsın.Bi de siz de de aile baskısı olsa görürdüm diyorsun.Ne yaptıysan artık,adam söylemesin diye seni tehdit eden biriyle evlenmeyi dahi göze almışsın.[/QUOTE. Sanırım siz çok günahsız bir hyat yaşıyorsunuz hiç kimseyle bişi yaşamadınız hata yapmadınız bişi demiorum eleştiri yaparken biraz düşünün

kadına şiddete hayır diyoruz yine biz duyuyoruz .. erkek egomanyasından kurtulamıyoruz .. Allah yardımcın olsun ... hadı eşini anladık diyelim babaya ne demelii bende anneni dövdüm ne demek ya .... insan evladına bunun yapılmasını nasıl kabulleniyor anlamadım ... yazıklar olsun...

Ailenîzin neden haberi olmadı böyle bi durumum olsaydı ben söylerdim ama namus konusunda babam çok hassas çeker vurur beni
Tum olasiliklari dusun ve huzura ermek icin tum imkanlari degerlendir. Esin olucak o herife yine ayni gozu karalikla anlat babama ulen senden mi korkcam de. Blof de yapiyo olabilir. Eger gercekten babana anlatirsa ve baban ona inanirsa ve sana zarar vermeye calisirsa devletten yardim almaya calis. Mor cati falan bicok kadin koruma dernekleri var. Gerekirse polise git uzak dursunlar senden. Bi kiraya cikip bi ise baslarsin, kimbilir belki anneni de alirsin yanina. Artik cesur olma vaktin gemedi mi sence de

kadına şiddete hayır diyoruz yine biz duyuyoruz .. erkek egomanyasından kurtulamıyoruz .. Allah yardımcın olsun ... hadı eşini anladık diyelim babaya ne demelii bende anneni dövdüm ne demek ya .... insan evladına bunun yapılmasını nasıl kabulleniyor anlamadım ... yazıklar olsun...
Senin gibi babaya yazıklar olsun dedim zaten gözüm görmesin bile dedim yüz verio resmen oda benim üstüme gelio napıcamı şaşırdım

Tum olasiliklari dusun ve huzura ermek icin tum imkanlari degerlendir. Esin olucak o herife yine ayni gozu karalikla anlat babama ulen senden mi korkcam de. Blof de yapiyo olabilir. Eger gercekten babana anlatirsa ve baban ona inanirsa ve sana zarar vermeye calisirsa devletten yardim almaya calis. Mor cati falan bicok kadin koruma dernekleri var. Gerekirse polise git uzak dursunlar senden. Bi kiraya cikip bi ise baslarsin, kimbilir belki anneni de alirsin yanina. Artik cesur olma vaktin gemedi mi sence de
Ben baskın çıkınca yapmıo ama artık kaybedeceği bişi kalmadı sanırım söyler annem yıllarca çekmiş babamı artık babama o çektirio roller değişti ama sevgi var onlarda işte annemin kol ayak kırık morallerim bozuk ağlıorum herşey üstüste geldi ya

İşte ben evliliğimizde onu soğutmaya çalıştıkça sevgisizlikten delirdi halbuki bile bile evlendi sevmiorum dedim kabullenmio hiçbişeyi düz mantık

şiddette meyilli ise siz soguk davranırsanız canınız yine yanar aslında onu sevseydiniz biraz daha tatlı dil ile istediğiniz her şeyi yaptırın derdim ama sevmediğiniz bir adam için çabalamak bile içinizden gelmez ama bu hayatı yaşamaya mecbursanız akışına bırakın sevmeye çalışın güler yüzle bir şeyleri yaptırmaya çalışın en azından daha az zarar görürsünüz .böyle bir kişiyle koca bir ömür Allah kolaylık versin

X