- 14 Eylül 2018
- 39
- 16
- 32
-
- Konu Sahibi Azimlibedevi
Benimde var öyle bi arkadaşım. He herkes çıldırıyor senin için deli oluyor diye dalga geçiyorum:))Ay liseden cok samimi arkadaşım var,aynen böyle slm vereni kendine asık sanıuorKızım yok öyle bisey diyorz.Sonunda hep biz haklı çıksak da inandıramıyrpz
Can çıkar huy çıkmaz bacım. Bence sen kendini iyileştir kendine bak makyaj yapmayı bilmiyorsan öğren evine yada işine yakın bir kuaförle anlaş günlük saç makyaj yaptır hiçbir şey yapamıyorsan zamanla öğrenirsin elin alışır makyaj youtuber leri takip et ufak dokunuşlar bile çok etkili olur. Senin sorunun eşinin aldatıp aldatmaması değil aslında özgüvenini kaybetmen kendini değiştirmek istiyorsun olur da bir gün aldatılırsan kendini suçlamamak istiyorsun özgüvenini geri kazan gerekirse psikolojik destek al böyle gitmez canım.Çoğunlukla böyle düşünüyorum ben de. Aldatır mı bilmem kısmı urkutuyor bu huyun bir faciayla değil de kendiliğinden sonlanmasini istiyorum fakat nasil
K bakmayin esinizin de gunahini almak istemem ama esinizin , yapilanlari size acikca soyluyor olmasi onun durust oldugunu gostermez. Belki aksine asagilik kompleksini yenici bir egolu davranis olabilir. Cok uzgunum sizin adiniza ama bana da hic masum gelmedi esiniz. Bu kadar insan kendisine asiliyorsa yanlis anlasilacak davranislarda bulunuyor demektir. Ornegin ne demek ko "ugrarim bir ara " madem o kadar sempatik ve sevimli o zamam sakayla karisik " cok yogunum caya kahveye vaktim yok " ya da " uzgunum ama cok isim var ben almayayim . " derse olur biter. Ben kadin halimle bana israrla asilmaya calisan ustelik musterim olan insanlara tokat gibi cevabi yapistiriyorum. Misal dukkana ugrayacagim .. hanim . Ogle yemegi yeriz sizle cok guzel bi yer biliyorum " diyen ve tepki gosterirsem belki de sucu benim yanlis anlamama atabilecek olan musterilere " k bakmayin musterilerimle disarda yemek yemiyorum " diyorum. Gik cikmiyor. Kisi kendini biliyor cunku. Demek istedigim kadinlar bu kadar kocaniza asiliyorsa ve nedense cok fazla kadinda oluyorsa kocanizda sikinti var bence. Uzun oldu ama son kez sunu demek istiyorum. Ben sizin yerinizde olsam ayni bu soylediklerimi anlatir ve asilan kadinlara gostermesi gereken tavri anlatirdim. Bakalim size ne diyecek . Kizip da sizi suclar ve sacmaladiginizj soylerse korkun ama belki sizi dinler ve yoluna girer..umarim yoluna girer.Evet cevap yazmış. Gördüm." Teşekkür ederim birilerinin bunları yöneticiye söylemesi gerekiyordu ben oldum o kişi. Uğrarım bir ara" normalde daha sıcak yazar mesajı fakat korkmuş artık galiba
iyiydi buYapacağınız şey eşiniz bunları anlatırken kıskadiginizi belli etmemek,üzerinde durmamak,sorular sormamak,he he deyip geçmek.”İş yerindeki kadınlar bu kadar mı yoklukta,hepsi sana yürüyo”deyip dalganı da geç.İlk başta daha da abartarak anlatmaya devam edecek ama zamanla vazgeçecek.
çok iyi yorum.tebriklerK bakmayin esinizin de gunahini almak istemem ama esinizin , yapilanlari size acikca soyluyor olmasi onun durust oldugunu gostermez. Belki aksine asagilik kompleksini yenici bir egolu davranis olabilir. Cok uzgunum sizin adiniza ama bana da hic masum gelmedi esiniz. Bu kadar insan kendisine asiliyorsa yanlis anlasilacak davranislarda bulunuyor demektir. Ornegin ne demek ko "ugrarim bir ara " madem o kadar sempatik ve sevimli o zamam sakayla karisik " cok yogunum caya kahveye vaktim yok " ya da " uzgunum ama cok isim var ben almayayim . " derse olur biter. Ben kadin halimle bana israrla asilmaya calisan ustelik musterim olan insanlara tokat gibi cevabi yapistiriyorum. Misal dukkana ugrayacagim .. hanim . Ogle yemegi yeriz sizle cok guzel bi yer biliyorum " diyen ve tepki gosterirsem belki de sucu benim yanlis anlamama atabilecek olan musterilere " k bakmayin musterilerimle disarda yemek yemiyorum " diyorum. Gik cikmiyor. Kisi kendini biliyor cunku. Demek istedigim kadinlar bu kadar kocaniza asiliyorsa ve nedense cok fazla kadinda oluyorsa kocanizda sikinti var bence. Uzun oldu ama son kez sunu demek istiyorum. Ben sizin yerinizde olsam ayni bu soylediklerimi anlatir ve asilan kadinlara gostermesi gereken tavri anlatirdim. Bakalim size ne diyecek . Kizip da sizi suclar ve sacmaladiginizj soylerse korkun ama belki sizi dinler ve yoluna girer..umarim yoluna girer.
Yok hayır hep farklı kişilerden dogrulatiyorum aynı kişi degil. Mesela eşime pasta börek yapan kız bir sekreter arkadaşına x bey benim gözümün nuru. Cagirsa giderim demiş. Bunu eşim bilmiyor mesela ben başka birisinden öğrendim. Bu yeni sekreterin eşime baktığını eşimin bütün arkadaşları söylüyor ve şuandaki sekreteri söylüyor.
Ay liseden cok samimi arkadaşım var,aynen böyle slm vereni kendine asık sanıuorKızım yok öyle bisey diyorz.Sonunda hep biz haklı çıksak da inandıramıyrpz
Koşarak geliyor dediğim iş çıkışı 10 dakika sonra evde. Bütün akşam evde haftasonu evde. Gezilecekse birlikte gezeriz. Sadece bazı akşamlar çok yemisse yarım saat çevrede yürüyüşe çıkar. Olanları söylüyorum çözüm bulmak icinKarı koca tuhaflar zaten ben inanmadım bu hikayeye ne yakışıklı durumu iyi adamlar var çalıştığım yerde hiç bir kadın arkadaşımın kimseye yapıştığını görmedim duymadım ben hayır bide kocadan diyosun yok oda değil sen abartıyorsundur o da değil ne diyelim süper kadın çeken bir kocan var tebrik ederiz mi ?ne istiyor belli değil ama eğer bu anlatılanlar doğruysa adam çok fena buda hala kocam eve koşarak geliyor desin dursun
Evet sanırım sorun ozguvenimi kaybetmem kendimi çok eksik hissetmem. Sırf bu yüzden belki de tartışmaktan ksciyorumCan çıkar huy çıkmaz bacım. Bence sen kendini iyileştir kendine bak makyaj yapmayı bilmiyorsan öğren evine yada işine yakın bir kuaförle anlaş günlük saç makyaj yaptır hiçbir şey yapamıyorsan zamanla öğrenirsin elin alışır makyaj youtuber leri takip et ufak dokunuşlar bile çok etkili olur. Senin sorunun eşinin aldatıp aldatmaması değil aslında özgüvenini kaybetmen kendini değiştirmek istiyorsun olur da bir gün aldatılırsan kendini suçlamamak istiyorsun özgüvenini geri kazan gerekirse psikolojik destek al böyle gitmez canım.
yokEvet sanırım sorun ozguvenimi kaybetmem kendimi çok eksik hissetmem. Sırf bu yüzden belki de tartışmaktan ksciyorum