- 7 Ocak 2014
- 1.590
- 2.069
- 34
-
- Konu Sahibi Azimlibedevi
Sorun eşinde beğenilmek hoşuna gidiyor insanları yanlış anlamalarına sevk edecek derecede lafını bilmeyen biri yada bunu kasıtlı yapıyor herkes bana aşık olsun egosu. Aldatır mı bilemem ama eşin çok fena. Şeytan tüyü var galiba.Benim kocam en mükemmel herkes kocama asiliyor diyen bir tip değilim arkadaşlar. Gayet normal egosuz insan hal ve hareketlerini iyi izleyen birisiyim. Sessiz sakin çok iyi bir gozlemciyim. Kimsenin günahını almadigimdan son derece eminim. O kısmı bir atlasak keske
İçinde beğenilme arzusu var aldatma arzusu yok diye düşünüyorum. Eve koşarak geliyor çünkü. Fakat sonunda ne olacak bilmiyorum nasıl bir önlem almaliyinDünya kadınları birleşti senin kocaya yürüyor ablacım evet
Loıhusalık herhlde başka bir açıklama bulamadım.
Kocam sarısın yeşil gözlü,Kıvancın Bursa subesi gibi adam.Vala oturup millet asılıyor mu,bakıs mı atıyor diye düşünmedim.Kocanın içinde varsa bağlasan tutamazsın.
Çoğunlukla böyle düşünüyorum ben de. Aldatır mı bilmem kısmı urkutuyor bu huyun bir faciayla değil de kendiliğinden sonlanmasini istiyorum fakat nasilSorun eşinde beğenilmek hoşuna gidiyor insanları yanlış anlamalarına sevk edecek derecede lafını bilmeyen biri yada bunu kasıtlı yapıyor herkes bana aşık olsun egosu. Aldatır mı bilemem ama eşin çok fena. Şeytan tüyü var galiba.
Evet bana anlatırken hiç rahatsız oluyor gibi görünmüyor. Benim suçum yoka bağlıyor olayi
Nasıl bi cevap beklediğinizi gerçekten anlayamıyorum? 37 sayfa yorum yapıldı siz hala "ne yapmalıyım" diye soruyosunuz ya gerçekten çok şaşırtıcı?İçinde beğenilme arzusu var aldatma arzusu yok diye düşünüyorum. Eve koşarak geliyor çünkü. Fakat sonunda ne olacak bilmiyorum nasıl bir önlem almaliyin
Vardır muhtemelenEşiniz senelerce kilolu olduğu için kompleks yapmış şimdi geçmişin acısını çıkartıyor bence. Herkes mi ona yürüyor hırsızın hiç mi suçu yok?
Çünkü birkaç kişi dışında herkes eşin şöyle esin böyle dedi. Herkes durum tespiti yapıyor. Tamam öyle diyelim ki nasıl cozecegimi birkaç kişi öneri sunmuş 37 sayfa hep durumu anlatma şeklinde gectiNasıl bi cevap beklediğinizi gerçekten anlayamıyorum? 37 sayfa yorum yapıldı siz hala "ne yapmalıyım" diye soruyosunuz ya gerçekten çok şaşırtıcı?
bunun bi çözümü yok durum tamamen eşinizin flörtözlüğünden mütevellit.. Olay şu ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.. Bunun önlemi falan yok yani.. Ne diyelim kiÇünkü birkaç kişi dışında herkes eşin şöyle esin böyle dedi. Herkes durum tespiti yapıyor. Tamam öyle diyelim ki nasıl cozecegimi birkaç kişi öneri sunmuş 37 sayfa hep durumu anlatma şeklinde gecti
Çünkü birkaç kişi dışında herkes eşin şöyle esin böyle dedi. Herkes durum tespiti yapıyor. Tamam öyle diyelim ki nasıl cozecegimi birkaç kişi öneri sunmuş 37 sayfa hep durumu anlatma şeklinde gecti
bunun bi çözümü yok durum tamamen eşinizin flörtözlüğünden mütevellit.. Olay şu ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.. Bunun önlemi falan yok yani.. Ne diyelim ki
Esin flörtüz sen de kabıl etmişsin.Beni başkaları ilgilendirmez.Senin tavrın rahatsız ediyor diyip,ciddi bir uyarı da bulunurum ben olsam.İçinde beğenilme arzusu var aldatma arzusu yok diye düşünüyorum. Eve koşarak geliyor çünkü. Fakat sonunda ne olacak bilmiyorum nasıl bir önlem almaliyin
bu ne lakayıt bir tavır ya, kadın kadının düşmanıymış. bir de "senin söylediğin gibi." söylemeyeyim dedim yeni doğum yapmışsınız ama bu adam bi şeyleri saklıyor gibi üstelik de sizin huyunuza giderek, sizin sözlerinizi kullanarak yapıyor.
"Ya azimlibedevi, aslında soylemeyecektim fakat senin sekreterin galiba bana asiliyor. Hatta arkadaşlarım da farketti hepsi tek tek gelip söylediler su kiz sürekli sana bakıyor diye. Ben de farkindaydim fakat konduramiyordum şimdi emin oldum. O kıza iyi davranma boş yere, dikkatli ol" dedi. "
ya arkadaş bunu bir baskasına desen o işyerini basar, sizin tepkinizden çekinmiyor demek ki. hem bir şey yapamayacagınızı dusunuyor hem de sizi doldurup duruyor. belki de kıza yanaştı kızdan olumsuz tepki aldı ve böyle bir hikaye uydurdu. gerçekten hiç ama hiç güven vermiyor ve altında baska bir şeyler varmış gibi hissettiriyor.
diğer meselelerin coğu zaten sizin abartmanız ama bu sekreter kız olayında kızın hiçbir payının olmadıgını dusunuyorum.
önceki sekreteri "sürdürmekten" ise bayağı gurur duyuyorsunuz sanırım, umarım gunahını alıp sebepsiz yere yapmamışsınızdır bunu.
hemen herkesin sevgi ve ilgi açlığı var, olmayan insan cok azdır ve eşiniz kadınlara yakın ve ilgili davranarak onların aklına giriyor olabilir.
farkındaysanız size bir şeyin haberini veriyor ve dört koldan da destekleyecek sekilde yorum yapıyor. kafanızda aa evet ben de böyle dusunurdum ya da aa baskaları da farkında algısı yaratıyor. bunlar spontane konusmalar değil, gayet de üzerine dusunulmus manipülatif konusmalar.
şirkette çok güvendiğiniz bir arkadaşınız varsa izlemeye alsın bence. nasıl çözülür bilmiyorum ama tekin değilmiş gibi geliyor bu adam. hiçbir şey yoksa da belki sizin ilginizi üstünde tutmak için yapıyordur bunları. bir şeyler cok yanlış neden yapıyor olursa olsun.
terazi erkeklerinin öyle bi tavrı mevcut maalesef.fakat bu dış görünüş içini bilseler 100m kaçarlar.ici inatçı bencil cocuk gibidirEşim terazi burcu
Cevabı vermişsiniz aslında. Maalesef parfümün güzelmiş, saçın güzel olmuş, kıyafetin ne hoş falan bizim ülkemizde kadınlara söylenince iltifattır. Öyle algılanır. Her ne kadar yurtdışında bunu iltifat olarak algılayıp kendi kendinize gelin güvey olsanız insanlar yadıgasa da bizim ülkemizde böyledir.Eşimin hatası sanırım şu; çok hoş sohbet ve kötü niyetli olmasa da biraz flörtöz. Karşısındakini över. Ne kadar güzel giyinmissin der mesela. Karşıdaki buna asilmaya başlayınca da net bir tepki vermiyor. Galiba begenilmek içten içe hoşuna gidip yine de karşılık vermiyor bu kızlara.