Neden benim kocam :(

Sorun eşinde beğenilmek hoşuna gidiyor insanları yanlış anlamalarına sevk edecek derecede lafını bilmeyen biri yada bunu kasıtlı yapıyor herkes bana aşık olsun egosu. Aldatır mı bilemem ama eşin çok fena. Şeytan tüyü var galiba.

İçinde beğenilme arzusu var aldatma arzusu yok diye düşünüyorum. Eve koşarak geliyor çünkü. Fakat sonunda ne olacak bilmiyorum nasıl bir önlem almaliyin

Çoğunlukla böyle düşünüyorum ben de. Aldatır mı bilmem kısmı urkutuyor bu huyun bir faciayla değil de kendiliğinden sonlanmasini istiyorum fakat nasil

Evet bana anlatırken hiç rahatsız oluyor gibi görünmüyor. Benim suçum yoka bağlıyor olayi

Eşiniz senelerce kilolu olduğu için kompleks yapmış şimdi geçmişin acısını çıkartıyor bence. Herkes mi ona yürüyor hırsızın hiç mi suçu yok?

İçinde beğenilme arzusu var aldatma arzusu yok diye düşünüyorum. Eve koşarak geliyor çünkü. Fakat sonunda ne olacak bilmiyorum nasıl bir önlem almaliyin
Nasıl bi cevap beklediğinizi gerçekten anlayamıyorum? 37 sayfa yorum yapıldı siz hala "ne yapmalıyım" diye soruyosunuz ya gerçekten çok şaşırtıcı?

Nasıl bi cevap beklediğinizi gerçekten anlayamıyorum? 37 sayfa yorum yapıldı siz hala "ne yapmalıyım" diye soruyosunuz ya gerçekten çok şaşırtıcı?
Çünkü birkaç kişi dışında herkes eşin şöyle esin böyle dedi. Herkes durum tespiti yapıyor. Tamam öyle diyelim ki nasıl cozecegimi birkaç kişi öneri sunmuş 37 sayfa hep durumu anlatma şeklinde gecti

bunun bi çözümü yok durum tamamen eşinizin flörtözlüğünden mütevellit.. Olay şu ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.. Bunun önlemi falan yok yani.. Ne diyelim ki

Yapabileceğiniz şey karşınıza alıp hırsızın hiç mi suçu yok hiç düşündün mü bir değil iki değil neden hep seni buluyor bunlar diye konuşmak. Başka da bir şey yok, bazı erkekler samimiyetini ayarlamayaz yapısı öyledir bu aldatacak demek değildir. Ama mıç mıç tavrı varsa hoş değil. Lohusa halinizle taakmayın bunu, zamana bırakın biraz.

bunun bi çözümü yok durum tamamen eşinizin flörtözlüğünden mütevellit.. Olay şu ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.. Bunun önlemi falan yok yani.. Ne diyelim ki

Hah bu kelime işte “flörtöz”. Bazı erkek ve kadınlar böyledir değişmez.

Esin flörtüz sen de kabıl etmişsin.Beni başkaları ilgilendirmez.Senin tavrın rahatsız ediyor diyip,ciddi bir uyarı da bulunurum ben olsam.
Bir de kendini söyleyim,böyleyim diye suçlayıp durma.Evlendiğine göre adam senden etkilenmiş.Sen de kendini sev,mana bulma sen suçlu değilsin.

Karı koca tuhaflar zaten ben inanmadım bu hikayeye ne yakışıklı durumu iyi adamlar var çalıştığım yerde hiç bir kadın arkadaşımın kimseye yapıştığını görmedim duymadım ben hayır bide kocadan diyosun yok oda değil sen abartıyorsundur o da değil ne diyelim süper kadın çeken bir kocan var tebrik ederiz mi ?ne istiyor belli değil ama eğer bu anlatılanlar doğruysa adam çok fena buda hala kocam eve koşarak geliyor desin dursun

Vayyy be ne adamsa herkes ona asiliyor. Ya kocanız doğaüstü bir cekicilige sahip yada siz fazla paranoya yapiyorsunuz......

Cevabı vermişsiniz aslında. Maalesef parfümün güzelmiş, saçın güzel olmuş, kıyafetin ne hoş falan bizim ülkemizde kadınlara söylenince iltifattır. Öyle algılanır. Her ne kadar yurtdışında bunu iltifat olarak algılayıp kendi kendinize gelin güvey olsanız insanlar yadıgasa da bizim ülkemizde böyledir.
Birde güleryüzlü, pek hayır diyemeyen biriyse kadınlar bana iltifat etti benden hoşlanıyor. Güleryüzlü kesin hoşlanıyor diye bakıyorlar. Bizim kadınlarımız da beğenilsin yeter yani kendileri seçmezler pek, aksini iddia etseler de. Kadınların beğenilmek hoşlarına gidiyor. Kocanız da çok yakışıklı bir adam olmadığından o da onların bu duygusunu alttan alta besleyip size de beğeniliyorum vurgusu yapıyor sürekli. Kendisi bunu içgüdüsel olarak yapıyor olabilir. Sonuçta kadınların onu beğendiği asıldığı sonucunu çıkarıp egosunu besliyor. Bu kadar herkesin delirdiği biri olmak için Tatlıtuğ olmak gerek aksi halde. Size de delirmek düşüyor.
Size tavsiyem bu çözümlemeyi kendiniz yapmış gibi bak ben anladım herkes beğenilmekten hoşlanır. Beni de beğenenler oluyor ben üstünde durmuyorum evliyim ve seni seviyorum diye. Sen de insanlara mesafe koymayı öğren böyle ucuz heyecanlar şu an benim için birşey ifade etmiyor ama istersem ben de yaratırım ama seni sinir etmek istemem falan deyin. Yukarıdaki gibi anlatın böyle böyle yapıyorsun diye. İnsanlara iltifat etmeyi kesmeli öyle herşeye de güleryüze lüzum yok. Bunları söylerken de senin mevkinde konumunda birinin ağırlığını taşımalısın insanlar arkandan konuşuyor falan yapsanız.
Bir de o yürüyüşe çıkarken çocuğu da pusete koyun verin eline. Siz de duşa girin yıkanın ayakları ponza saçlara boya fön tırnaklara oje yapın bakımınızı misler gibi giyinin. O zaten zayıflamış kaslanmış azıcık kaslı kollarını yavrusuna kullansın. Siz de bakın kendinize. Kocanıza da çok iltifat etmeyin insin birazcık atmosfere doğru stratosferde çok kalmış

Sekreteri işten çıkart filan diyenler olmuş. Bence işyerinde bu kadar kişi eşinize asılıyorsa eşinizi işten çıkartınçünkü bu durumda en büyük pay ona ait bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…