Neden benim kocam :(

Azimlibedevi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
170
27
32
Herkese merhaba. Konum uzun. Ayrıntılı yazıp sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Korkunçlu son (aldatma) yok fakat korkusu var.
Ben henüz genç yaşta, sıfırdan var olmuş, çocukluktan itibaren çalışmış didinmis, her seyi elleriyle kazıyarak kazanmış birisiyim. Şuanda kazançlı bir işim, dünyalar tatlısı yenidogmus bebeğim, severek evlendigim kocam var.
Eşimi 6 sene evvelinde görüp beğendim. bu çocuk benim kocam olmalı dedim. Çok efendi, güler yüzlü, konuşkan, girişken, sevimli birisiydi. Kibarlığından etkilendim. Zamane kızlarınin istedigi gibi sarı saç mavi göz adonis kası benim beklentilerimin arasında son siralardaydi. Eşim tombul, hafiften kısa, kaslı masli da değildi (artık zayıf ve kaslı). Ben de gittim kendimi tanıttim. O daha adımı bilmezden "Seni cok beğendim niyetim şu, görüştüğün birisi yoksa tanışmak istiyorum" dedim. Tanıştık ettik mezun olduk evlendik. Sağolsun evlendikten sonra da kibarlığıni kaybetmedi. Ailesine karşı asla ezdirmeyen, evden işe işten eve ve bütün ev işlerine yardımcı hatta öncü örnek koca o. Bırakın salonda çorap çıkarmayı, var olan kirlilerimi de toplar makineyi çalıştırır bitince de balkona asar.
Onu seviyorum fakat bu kaybetme korkusu beni benden alıyor. Her gece ruyalarimda o ve başka kadınlara ait çeşitli senaryolar dolanıyor. Kâh beni aldatıyor kâh aldatmiyor fakat beni sevmediğini söyleyip uzaklaşıyor kâh ben ölürken boşverip gidiyor.
Peki buna sebep olan ne? Hemen anlatıyorum.
Biz tanıştıktan bir süre sonra ben henüz sormadan geçmişini anlattı. Görüştüğü birkaç kişi olmuş fakat hiçbirine kocam teklif etmemiş. Hep kızlardan gelmiş bu teklifler. Bir tane de eşime aşık olup aşkına karşılık bulamayınca sayfalar dolusu mektuplar eşliğinde neredeyse intihara kalkışmış, çare olmayınca normalde tesettürlü iken bir anda açılıp derin dekolteler eşliğinde eşimin karşı masasına oturup bilerek firikik vermeye başlamış. İnanamadim fakat çeşitli kaynaklardan doğruladim bu konuyu. Beynim kazan gibi kaynamaya başladı.
Biz sevgili olduktan sonra da henüz sevgili olduğumuzu bilmeyen bir arkadaşım eşime asıldı görmezden geldim.
Bizim sevgili olduğumuzu bilen eşimin bir arkadaşı eşime asıldı neyse dedim.
Sevgili olduğumuzu bilen benim bir arkadaşım eşime aşılmaya başladı dilimi isirdim sustum.
Eşimin sevgilisinin olduğunu bilmeyen bir komşularının kızı eşimle evlenmek için kayınvalideye yaranmaya çalıştı tebessüm ettim.
Ve artık evlendikten sonrakilere hoşgörü gösteremiyorum. Evlendik ya hu!
İş yerimizde abla diyebilecegimiz bir insanla aram çok iyiyken eşimle tanıştıktan sonra birden bana düşman kesildi eşime yanasmaya çalıştı.
Yine iş yerinde bizden üst kademede guzel bir hatun neredeyse her gün eşimin odasına kahve içmeye gitmeye ve ben oraya gidince mutsuz olup odadan kaçmaya başladı. Tamam dedim kendi kendime sakin olayım fakat içim kanıyor artık.
Çocuğumuz doğdu çok mutlu olduk. Ve iki gün önce bu son bahsettiğim hatun yine eşime mesaj yazmis. Aslında daha uzun ama kısaltıyorum;
"Merhaba x, toplantida yoneticiyle ne kadar cesur konuştun öyle. Bu arada çocuğunuz dogmus hayirli olsun. Odama gel de kahve içelim ben gelemiyorum oda arkadaşını sevmiyorum" (hatunun odası izbe bir yerde ve tek kişilik)
Eşim bizzat gösterdi mesajı. Vallahi ben bişey yapmıyorum bak senden de gizlemiyorum niyeti kötü gör dedi.
Bugün de kahvaltı yaparken
"Ya azimlibedevi, aslında soylemeyecektim fakat senin sekreterin galiba bana asiliyor. Hatta arkadaşlarım da farketti hepsi tek tek gelip söylediler su kiz sürekli sana bakıyor diye. Ben de farkindaydim fakat konduramiyordum şimdi emin oldum. O kıza iyi davranma boş yere, dikkatli ol" dedi. Lokmalar bogazima dizildi resmen. Sekreterim işe yeni girmis, önce benle tanışıp neredeyse benle kanka olup sonra şans eseri eşimle tanışmış bir kızcağız. Yine ortak bir erkek arkadaşımız araciligiyla doğruladim bu olayı. Kız eşimin odasına gelip gelip sacmalayip gidiyormuş. Gözleri sürekli esimdeymis.
Ben anlayamıyorum yeni doğum yapmış bir kadının kocasına asılmak hangi vicdana sigiyor? Ne yapayım şimdi? İçimde volkanlar patlıyor artık fazla sabrettim gibi geliyor bana.
Ha bı de ben hamileyken eşime asılıp evden sürekli eşime dolmalar pastalar poğaçalar getirip yedirmeye çalışan diğer sekreterden bahsetmedim size.
Bu mesajı kusmuk lekeli tisortum, nasırlı ayaklarım, şişmiş kararmis gözaltı torbalarım, 24 saat kullanilmaktan yirtilan topuz lastigim, pijamamdan sarkan sümüklü mendilim ve balık kokulu ellerimle yaziyorum sizlere. Eşim yürüyüşte bebeğim salladigim beşikte.
Bu durumlarda nasıl tepki vermeliyim? Özguvenim yerlerde.
Sonradan ekleme: eşimle aynı işyerinde aynı meslekteyiz. Bu asiliyor dedigim insanların vukuati bir değil iki değil birkaçını sadece ikimiz değil etrafımızdakiler de farkediyor. O yüzden tedavilik bir durumumuzun olmadığını düşünüyorum. Hepsini ayrıntılı olarak anlatabilirim. Bir iki bakış değil olay.

Son düzenleme:
Sen neden kendine bu kadar stres yapıyorsun ki. Yeni doğum yapmışsın. Korkunun ecele faydası yok derler. Şanslısın ki eşin belli o taraklarda bezi yok. Yoksa sana söylemez kullanırdı bu durumları. Yapacak olan her koşulda yapar ayrıca. Sevgisinden sadakatinden eminsen rahat ol. Bebeğinin tadını çıkar. Eşine de bu hallerini yansıtma

Ya ben anlamadım bu ne böyle eşiniz kıvanç tatlıtuğ olsa ancak bu kadar teklif alırdı bence. Yani özgüven niye yerde aldatmamış ki sizi siz de tavrınızı koyun bu kadar asılan varsa. Eşiniz de yüz veriyor olmalı bunca insan asılıyorsa
Eşim vallahi de çok yakışıklı değil. Sadece çok guleryuzlu çok efendi suratı nurlu eğlenceli biri. Mahallenin sürekli örnek gösterilen çocuğu diyebilirim. Ben cilveli işveli nazli bir kız değilim. Gayet odunsu modadan anlamayan makyaj yapamayan bir varlığım. Bu kızlar karşısında çok geriliyorum

Eşim vallahi de çok yakışıklı değil. Sadece çok guleryuzlu çok efendi suratı nurlu eğlenceli biri. Mahallenin sürekli örnek gösterilen çocuğu diyebilirim. Ben cilveli işveli nazli bir kız değilim. Gayet odunsu modadan anlamayan makyaj yapamayan bir varlığım. Bu kızlar karşısında çok geriliyorum
Canım senle evlenmiş demek ki istediği sensin niye üzülüyordun

Yanlış anlıyo olabilir misiniz acaba, her selam veren kahve içmek isteyen hoşlanıyor asılıyor anlamına gelmez bence tabi olay içinde ki mimikler ifadeler de önemli. Ki öyleyse de buna dur diyen eşiniz olmalı. Hiçbir kadın karşılık bulmadığı yerde ısrarcı olmaz şahsen.
Hayır maalesef yanlış anlamadım hiçbirini. Esimle ortak dusuncelerimiz bunlar. Eşim farkedip bana söylüyor ve ben zaten ondan önce farketmiş oluyorum çoğu asilmayi. Yukarıda anlattığım asilmalarin hepsini tekkk tekk uzun uzadıya kanıtlarıyla (yanlış anlaşılmaya mahal olmaksızın) anlatabilirim size. Mesela bizi sevgili olduğumuzu bilmeyen bir kızın arkadaşı gelip, benim yanımda eşime, "şu kızı bu cumartesi sinemaya gotursene" diyor. Bu aleni çıkma teklifi. Arkadaşına soyletmis besbelli.

Her önüne gelen teklif edip asiliyorsa esiniz anlattığınız gibi masum gelmedi bana
Esimi gözleriyle yiyen kızı avm de rezil etmiş biriyim nasıl bu kadar iyi niyetle yazdiniz şaşırdım dogrusu
Kızların birini, hani şu ben hamileyken eşime asılan var ya, firmanin başka bir ilcedeki binasına sürdürdüm. Sonra adım kiskanca çıktı.

Sürekli böyle diken üstünde de yaşanmaz ki. Adam çok yakışıklı değilse belki de diyaloğa giriliyor ondan etkileniyor kadınlar. Hadi bi kadın toplantıda görmüş sizin sekreteriniz nerede nasıl etkilenmiş?
Biz eşimle aynı iş yerindeyiz. Benim sekreterim ben doğum izninde olduğum için eşimin katında danismada oturuyor. Sürekli orda eşimi izliyormuş.

Eşiniz çok mu laubali.ya da yanlıs anlıyor her hareketi.yani işyerine her dolma pasta börek götüren birinden hoşlanıyor mu oluyor.ya da kahve içmeye çagıran?
1 degil 2 değil.her gören bu adama asık mı oluyor.yani sekreterin bana asılıyor dikkat et demek de nasıl bir anlayışsızlıktır kusura bakmayın.içimden eşinize daha başka şeyler de söylüyorum tabi.

Yani benim eşimin de işyerinde bayan çok.pasta börek getiren, sohbet muhabbet çeviren çok.biz hiç o gözle bakmadık olaya.o gözle bakanları da fesat ve medeniyetsiz buluyorum.

Bir kadın işyerindeki bir erkekle kahve içemez mi? Sevdigini bildiği yemeği yapinca bir tabak getiremez mi.illa aşık mıdır.böyle düsünenler yüzünden ben de insanlara karşı rahat davranamıyorum.ve buna gıcık oluyorum.bakın işi sulandıranlardan gece yarısı mesaj atanlardan ben de gıcık alırım.ne bileyim mini etek giyip orasını burasinı acıp gider tamam haklısınız.eşinizin, arkadaşlarının herkese o gözle bakmasına takıldım ben daha çok.herkes potansiyel baştan cıkarıcı.

Yani böyle zihniyet yüzünden kendime kahve söyleyecekken bir arkadaşıma da söylemeyi 10 defa düşünüyorum.erkekse ve eşiniz gibi düşünürse paralarım öyle erkegi.evliyim , mutluyum aklımdan bile gecmez öyle şeyler.iki dolma bir fincan kahveden medet uman erkeğe de acırım yani.
Tamamen samimiyet kaynaklıdır yapılanlar bence. esiniz kendini fazla bir sey sanıyor sorun bu.havasını söndürün.

Sadece sunu soylemek istedim esiniz yakisikliysa sempatikse dikkat cekmesi normal bazi kisiler yakisikliyla evlenmem surekli tetikte mi olayim diyorlar her seyin bedeli var.

Gözümde aşırı yakışıklı sempatik bir adam canlandı zira hiçbir kadın kolay kolay evli bir erkeğe asılmaya kalkamaz bir de 1 2 ilsa neyse bu kadar çok olması eşinin de yakın davranma ihtimalini getirdi aklıma.merak etme kimse kalbinde biri varken öyle bir şey yapmaya kalkmaz ne zaman Ar anız soğur o zaman tak böyle seyleri

X