• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden ben ya neden ?!!

Sürekli sevilme ve onaylanma ihtiyacı, pek sağlıklı bulmadım durumunuzu
Sürekli sevilme onaylanma değil de en azından gerektiği zamanlarda sevilme ve onaylanma desek daha doğru olur aynı ortamdayken diğer kuzenler muhatap alınıp konusulurken beni de dahil edip yüzüme bakarak konussalar ya da konustuğumda dinleseler bence gayet insani istekler

Sürekli sevilme onaylanma değil de en azından gerektiği zamanlarda sevilme ve onaylanma desek daha doğru olur aynı ortamdayken diğer kuzenler muhatap alınıp konusulurken beni de dahil edip yüzüme bakarak konussalar ya da konustuğumda dinleseler bence gayet insani istekler
Beni umursamayan insanı ben de umursamam, hiç takma canım bence. Hayat mottom bu

İlginç bir bakış açısı.
Manktıklı olabilir.
Ailede beni de sallamazlar nitekim yalnızım.
Kocam el üstünde tutulur,çevresi çok geniştir.
ondan mı oluyor lale bu
beni büyüte aile içinde bede pek sallanmam ve nerdeyse hiç arkadaşım yok
kocam değerlidir ailesi içerisinde onun da görüştüğü kişi benden fazladır nerdeyse

ondan mı oluyor lale bu
beni büyüte aile içinde bede pek sallanmam ve nerdeyse hiç arkadaşım yok
kocam değerlidir ailesi içerisinde onun da görüştüğü kişi benden fazladır nerdeyse
Bilmem ki canım benim.
Arkadaş yazmış ben de ilginç buldum açıkçası.
Ne yapalım,biz kendimize değer veririz şu yalan dünyada.

Akraba nedir yani?
Kocamın sülalesi çok geniş,benim 0.
Hiç kimseye ihtiyacımız yok Allaha şükür.
Düğünlerde,cenazelerde "ah merhaba,ah çok özledim,ah görüşelim'den" öteye gitmez muhabbetler.
Bence fazla akraba iyi değil hatta derttir. İnsan sorunsuz olmaz. Kendi insiyatifimizde görüşüp tanıştığımız insanlar bence daha değerli.

Sevgili hanımlar herkese merhaba
Bu dert mi bilemem ama ara gerçekten fazlasıyla aklımı kurcalayan bir konu oturup ağlamışlığım bile var hatta bu konu hakkında . Arkadaş çevresinde komşu çevresinde çok şükür ki sevilen sıcak kanlı bulunan bir insanım ama gelin görün ki akraba çevresinde tam tersi diğer kuzenler kimseyi aramazlar sormazlar ama hep el üstündeler sevilir sayılırlar ama ben it muamelesi görüyorum desem yeridir kendim gibi oldum olmadı tabiri caizse yalakaları oldum olmadı tüm bunlara karşı haliylr sinirlenip kötü oldum o hiç olmadı eş ailesini geçiyorum zaten onlar iki saat görüp beni sevmediklerine ikna olmuş insanlar yani uzun oldu ama sonuç olarak herkesi bayram seyran anneler günü vs arıyorum güler yüzlü davranıyorum ama en ufak bir lafımda ya bana küsüyorlar ya kavga ediyorlar annemde de aynı problem bizim iyi olmamızı asla istemiyorlar biz anca onların işine koşalım ama biz iyi günlerimizde de kötü günlerimizde de hep tek başımızaydık biraz iç dökme gibi oldu ama yine de tavsiyelere açığım ve ihtiyacım var sizce nasıl bir yol izlemeliyim nasıl davranmalıyım sizlerde yaşıyor musunuz bu tarz durumlar herkese şimdiden teşekkür ederim
Akrabalarla iki tarafla da kendimi bildim bileli cenaze ve düğünlerde görüşürüm farklı şehirde çoğu beni hep aykırı rahat entel dantel biri gördüler çok dindar baba tarafım özellikle kötü de davranmadılar ama tasvip etmedikleirni biliyorum ailenin gözbebeği kadın kuzenim geçenlerde eşini aldattığı için boşandıki namus timsaliydi biriydi onlara göre bir kuxenim yine kadın 3 cü eşiyle evlendi oda aşırı hanım bilinir çatır çatır boşanıyorlar ben yerimde sabit duruyom sevinmiyorum tabi ki ama ilahi adalet diye birşey var kimsenin ahı kimsede kalmaz bunu unutmayın uzak durun onlar sizi sevse ne olur sevmese ne olur boşverin gitsin

Akrabalarla iki tarafla da kendimi bildim bileli cenaze ve düğünlerde görüşürüm farklı şehirde çoğu beni hep aykırı rahat entel dantel biri gördüler çok dindar baba tarafım özellikle kötü de davranmadılar ama tasvip etmedikleirni biliyorum ailenin gözbebeği kadın kuzenim geçenlerde eşini aldattığı için boşandıki namus timsaliydi biriydi onlara göre bir kuxenim yine kadın 3 cü eşiyle evlendi oda aşırı hanım bilinir çatır çatır boşanıyorlar ben yerimde sabit duruyom sevinmiyorum tabi ki ama ilahi adalet diye birşey var kimsenin ahı kimsede kalmaz bunu unutmayın uzak durun onlar sizi sevse ne olur sevmese ne olur boşverin gitsin
Aynen çok sevdikleriyle otursunlar bu tarz güven sarsma olayı değil de aralarının kötü olmasını ara ara istemiyor değilim yani

anne,baba,kardeşle aranız iyise gerisi dış kapının mandalı dert etmeye değmez.kuzen nedir yani?zorunlu görüşmeniz gereken çekirdek aileden bir insan bile değil.

Back