• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden ben ya neden ?!!

Manolyalale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
1.239
866
73
Sevgili hanımlar herkese merhaba
Bu dert mi bilemem ama ara gerçekten fazlasıyla aklımı kurcalayan bir konu oturup ağlamışlığım bile var hatta bu konu hakkında . Arkadaş çevresinde komşu çevresinde çok şükür ki sevilen sıcak kanlı bulunan bir insanım ama gelin görün ki akraba çevresinde tam tersi diğer kuzenler kimseyi aramazlar sormazlar ama hep el üstündeler sevilir sayılırlar ama ben it muamelesi görüyorum desem yeridir kendim gibi oldum olmadı tabiri caizse yalakaları oldum olmadı tüm bunlara karşı haliylr sinirlenip kötü oldum o hiç olmadı eş ailesini geçiyorum zaten onlar iki saat görüp beni sevmediklerine ikna olmuş insanlar yani uzun oldu ama sonuç olarak herkesi bayram seyran anneler günü vs arıyorum güler yüzlü davranıyorum ama en ufak bir lafımda ya bana küsüyorlar ya kavga ediyorlar annemde de aynı problem bizim iyi olmamızı asla istemiyorlar biz anca onların işine koşalım ama biz iyi günlerimizde de kötü günlerimizde de hep tek başımızaydık biraz iç dökme gibi oldu ama yine de tavsiyelere açığım ve ihtiyacım var sizce nasıl bir yol izlemeliyim nasıl davranmalıyım sizlerde yaşıyor musunuz bu tarz durumlar herkese şimdiden teşekkür ederim

Birşey soracağım, annen baban ailen sana diğer şahıslar yanında saygı duyarcasina davranıyor mu? Zira bana göre annesinin babasının ailesinin saygı duymadığı kişiye kimse saygı da duymuyor...
İlginç bir bakış açısı.
Manktıklı olabilir.
Ailede beni de sallamazlar nitekim yalnızım.
Kocam el üstünde tutulur,çevresi çok geniştir.

Birşey soracağım, annen baban ailen sana diğer şahıslar yanında saygı duyarcasina davranıyor mu? Zira bana göre annesinin babasının ailesinin saygı duymadığı kişiye kimse saygı da duymuyor...
Annem beni teyzler yanında çok ezmiştir onların dolduruşuna gelip onların yanında bağırıp çağırmıştır ama onların hiç biri çocuklarını ezdirmez aksine haklı olsa dahi karşı taraf siz haksızsınız derler

Annem beni teyzler yanında çok ezmiştir onların dolduruşuna gelip onların yanında bağırıp çağırmıştır ama onların hiç biri çocuklarını ezdirmez aksine haklı olsa dahi karşı taraf siz haksızsınız derler

İnanın bunun çok önemi var, bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum ve sebebiyse inanin bu, annelerimiz özellikle böyle davranınca, herkes de böyle davranma hakkını buluyor kendinde

Allah aşkına sizce 'neden ben' diye isyan edilecek bir konu mu bu? Dermansız hastalık değil, birşey değil. Altı üstü akrabalar sizi el üstünde tutmuyor.
Onun nedenini de ben söyleyeyim. Bu kadar önemsediğiniz, hayatınızın merkezine koyup oturup ağladığınız için. Azıcık salsanız, olsa da olur olmasa da olur mesafesinde durup, beklentisiz ama saygılı olsanız ilişkileriniz düzelir. Boşuna demiyorlar çok muhabbet tez ayrılık diye.

İlginç bir bakış açısı.
Manktıklı olabilir.
Ailede beni de sallamazlar nitekim yalnızım.
Kocam el üstünde tutulur,çevresi çok geniştir.
Bende aynı durumu yaşadım ve fark ettim ki aile faktörü insanı etrafında değerli yapan en önemli faktör malesef

İnanın bunun çok önemi var, bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum ve sebebiyse inanin bu, annelerimiz özellikle böyle davranınca, herkes de böyle davranma hakkını buluyor kendinde
Haklısınız benimde ara ara aklıma geliyor hatta anneme de çok söyledim ne bileyim kızım cahillik diyor ama artık olan oldu zaten

Allah aşkına sizce 'neden ben' diye isyan edilecek bir konu mu bu? Dermansız hastalık değil, birşey değil. Altı üstü akrabalar sizi el üstünde tutmuyor.
Onun nedenini de ben söyleyeyim. Bu kadar önemsediğiniz, hayatınızın merkezine koyup oturup ağladığınız için. Azıcık salsanız, olsa da olur olmasa da olur mesafesinde durup, beklentisiz ama saygılı olsanız ilişkileriniz düzelir. Boşuna demiyorlar çok muhabbet tez ayrılık diye.
Doğru ama salsamda kimsenin umrunda değilim zaten :) tabii ki dert değil ama birde şu aklıma gelme durumlarından kurtulsam

Doğru ama salsamda kimsenin umrunda değilim zaten :) tabii ki dert değil ama birde şu aklıma gelme durumlarından kurtulsam
Yok dert değil demiyorum elbette dert. Ama başlığı görünce ben başınıza gerçekten çok kötü ve çözümsüz birşey geldi sandım. Halbuki akrabalarla samimi olup problem yaşamayan insan nadirdir.
Ben mesela yılda 1-2 kere bayramlarda görüyorum akrabalarımı eğer düğün, cenaze, doğum gibi ekstrem bir durum yoksa. Aramız bal şeker o yüzden.

Vallaha baskalarin beni sevip sevmediği artık umrumda değil. Eskiden bende kendime sorardım insanlar neden böyle, ama artık ilgilenmiyorum. Insanlara gerekenden fazla ilgi de göstermiyorum. Kafam rahat böyle. Mesela bir bakıyorsun iki kuzen beni Facebook ta listesinden çıkartmış. Halbuki yaptığım hiçbirsey yok. Millet kendi kendine kurup kuduruyor. Benlik birşey yok. Kimseye dönüp de "ahh neden böyle yapıyorsun" demem. Allah yukarda benim kimseye zarar verdiğim yok. Esimin ailesinin beni sevmesi için de özel yaptığım birşey yok. Açık sözlüyüm, ama saygılı bir şekilde. Biz diğer insanları hep takıp durursak rahat edemeyiz. Benim gibi yap. Hayatını en iyi şekilde yasa, ama sadece hak edene ilgi göster

Back