neden bana söyletmeye calısıyor kendisi söylemiyor?

Niye senden adın bekliyor ki ama sen ona güveniyosan at bi adım da anlamadım niye böyle yapıyor

Niye senden adın bekliyor ki ama sen ona güveniyosan at bi adım da anlamadım niye böyle yapıyor
ya bide artık baya sevgili aşamasına geldik ben belli ediyorum oda belli ediyo bugün bana rengini belli et dedi bende benim belli zaten dedim söze döker insan dedi sen ne yapıyosan onu yapıyorum dedim sonra trip attı bana niye kendisi demiyo ne yapmalıyım sizce

ya bide artık baya sevgili aşamasına geldik ben belli ediyorum oda belli ediyo bugün bana rengini belli et dedi bende benim belli zaten dedim söze döker insan dedi sen ne yapıyosan onu yapıyorum dedim sonra trip attı bana niye kendisi demiyo ne yapmalıyım sizce

Onu sen tanırsın egosunndan mı yapıyor sence yoksa çekiniyor mu çekiniyorsa adım at iyice tarttıysan onu tabi

Aman en de uzun yillar once boyle sacma bir durumun icinde kalmistim. Guya sen hoslanmis olucaksin iliskiyi sen baslatmis olacaksin. Benimki bana o zamanlar beni bekle simdilik kardesimsin demisti. Beklemem deyip birkac aya yeni sevgili yapmistim

Yani sen söylesen ne olacak ki? O söylese ne olacak? Siz ergen misiniz yaf? Kim önce söylerse değeri mi düşecek? Ya da biri söyleyince diğeri nanik yapıp kaçacak mı? Anlayamadım. En iyisi aynı anda söyleyin.

Şu saçma muhabbet bile bu insanla bir ilişki yaşamaman için bir neden.

Yarın hep senin aramanı bekler, sen onunkini beklersin..

Yarın hep senden dışarı çıkma teklifi bekler, sen onunkini beklersin…

Off şimdiden bile ne kadar yorucu görünüyor.

çok çocuksu bir insanmış
devam ederseniz işiniz zor
ben olsam uzatmadan bitiririm..

kıçının kaldırılmasını istiyor.hatta çıkıyor olmak için bile çıkıyor olabilir onu deli gibi sevdiğinizi söyleyeceksiniz br tarafları kalkacak.sakın söylemeyin.daha çok yeniyiz kaptırmak istemiyorum tanımak istiyorum dersiniz.ayrıca güven konusuna değinin

haa bir de sen onu sevdiğini söyleyeceksin sonra madem seviyorsa o zaman hemen talepler artacak bilmen ne

Uğraşılır mı bununla hiç, ne o kız gibi nazlar edalar :)

ilk adımı karşıdan bekleyen tipler vardır bu da onlardan. halbuki yaşı da küçük değil hani.
reddedilme korkusu mu var anlayamadım.

Açıksözlü değilsin derken belki de aşkını itiraf etmeni kastetmiyordur başka şeyleri kastediyordur ayrıca zaten özel olarak görüşüyorsanız herşey ortadadır. Mesela seni merak ediyorsa, sürekli arıyorsa, çağırıyorsa, yalnız görüşmek istiyorsa sana herşeyini anlatıyorsa özel şeyler var demektir aranızda ama normal bir arkadaşlığı da öyle anlıyor olabilirsin genelde erkekler kızı elinden kaçırma başkasıyla başlar korkusuyla açılırlar ama sen söyleme tabii ki gözlemle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…