Kızlar bu ctsi günü size halime guleceginiz bir konu ile geliyorum. Ben iletişimi sonlandırmayi düşünüyorum sinirlerim de bozuldu. Ama abartıyorsun da derseniz hele bi dur kadın abartma deyin.
Bundan üç ay kadar önce biri benimle ilgilenmeye başladı. Aramalar, sormalar ilgilenmeler ama ben de tatlı tatlı karşılık verdim. Sonra ilginç bir şekilde aramaları azaldi haftada bire düşte öyle de kaldı. Acaba ben mi ilgimi belli etmedim diye düşündüm. Bu arada arkadaş ortamından tanışıyoruz bikac defa gördüm grup içinde. Unuttum gitti sonra zaten.
Neyse geçen hafta bu bey şak diye yemeğe davet etti ardından aradı evlilikten konu açtı. Eskiden de açardı ama şakayla karışık bende nasip der geçerdim. Sonra annesinin yaninda görüntülü aradı beni annesi görmek istemis. E adam ciddi mi annesi ne alaka çok sacma geldi anlamadım, henüz tanışmıyoruz dedim bende . O da zaten o niyetle yaklaşıyorum ama tanımadan tanışmadan olmaz belki bir seneyi bulur dedi. Adamın sohbetini tipini seviyorum bu arada. İşi de var düzenli çalıştığı. Daha ne olsun tanimaya değer dedim.
Olaylar burda başladı. Bu adam ikinci gün beni aradı o sırada şak bisi demeden telefonda beni beklemeye aldii. Sonra mesaj attı kusura bakma annem aradi eve gecince arayayım dedi. Ben beklemedim kapadım tabi . E olur dedim belki acil bisi vardı. Eve geçti aradı takır tukur klavye sesi. Noluyo o ses ne dedim, ya bisi indirdim de ona bakiyodum dedi. E kapatalım dedim yok diyor. ama sonra ee daha daha nasılsın deyip arkadan tukur tukur sesler devam. ben de sen işini hallet görüşürüz dedim. O akşam bi daha aramadı. Adam her sabah günaydın yazıyor eve geçerken arıyor, evden Sonra ses yok. Ailesiyle yaşıyor bir de. Ertesi gün gene aynı. Adam akşam beşten sonra yok. Dizi izledim film izledim diyor. Ben yzmiyorum o da yazmıyor yani. Dedim sorun bende belki de benden bekliyor.
Neyse dedim ki bu sefer ben arayayım. Aradım akşam adamı, o sıra kardeşi yemeğe çağırdı görüşürüz hadi ye dedim. Tamam haberleşiriz aricam dedi ses yok. Ertesi sabah gene Günaydın!!! hatta disardayken annesinin yanında aramalar. Annesi selam söylüyor tanışmak istiyorum diyor. Dedim noluyo. Akşam oldu gene ses yok. Bu bi işler mi karıştırıyor acaba diye ikinci defa ben aradım yine. Yani bu toplamda ikinci aramam. Bu arada adam beni aradığında yedi sekiz dakika konuşma onda da ya eve geldim ya işte surdayim gecince aricam deyip kapıyor. Ama aramiyor. Delircem . Neyse aradım ikinci defa. Baktım uyuyormuş uyanmış. Yeni uyandim dedi tatlı tatlı konuşurken üç dakika bu arada, kardeşi geldi annem çağırıyor dedi. Ben seni ararım dedi kapadı. Gene aramadı. Salağa bak ya. Sen kimsin kimmm sinirlendim yine.
Ertesi sabah gene Günaydın yazmalar arayayım mı özledim demeler, ilişkimize isim koyalım artık diyor. Ölur musun öldürür musun? Kapısına dayanıp masaya vura vura kıvılcım çıkartmak istiyorum. Ben de işte seni tanimaya çalışıyorum henüz dedim Salı günü yemeğe gidicez güya. Aha yazdı bakın şu an Günaydın yavru ceylanım diye. Abi ne yaşıyoruz biz durun devamı var. Avcılar tepsin seni. Neyse bu sinir adama ben bu ne şimdi ya deyince bana dedi ki: durun bi nefes alıp soylucem: senin ossurugun cinli mi dedi. Ne diyosun sen ya dedim. İşte herseyden nem kapiyorsun sen dedi. Bu nasıl üslup dedim ya ne var bunda dedi bana. Ne varmış? Kafaya gel.
Sonrasında arar belki özür diler dedim evet aradı ama gene tukur tukur klavye sesi arkadan. Napiyosun guzelim dedi ben de iyiyim dedim gecistirdim. Soğuk davranıyorum. Noldu dedi , e o üslup ne dedim bana dedi ki: ya kekoluk yapma dedi . Hahahahaha bu ne buuu.. Sonra annesi geldi odaya annem çağırıyor dedi ararım dedi yazarım dedi kapadı. Su ana kadar da yazmadı dun aksamdan beri.
Şimdi siz napardiniz? Hiç uğraşmadan hadi canim ben böyle bisi istemiyorum mu derdiniz yoksa salıya kadar oyalayıp salı günü mü derdiniz. Aşırı sinirim bozuldu bir haftadır.