neden bana söyletmeye calısıyor kendisi söylemiyor?

mervem2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
18
1
31
selam kızlar. hoşlandığım bir çocuk vardı arkadaşım bizi tanıştırdı ben 22 o 23 yasında iki haftadır falan konuşuyoruz birbirimizden hoşlandığımız belli ama bu bana diyorki ikidebir hic acıksözlü değilsin diyor bende diyorum sende öylesin soruya soruyla karşılık verme diyor. rengini belli et diyor bende dedim benim rengim belli oda insan söze döker diyor bende sen bana nasıl davranıyosan öyle davranıyorum dedim trip attı tamam sen haklısın diye kızdı ki benim hoşlandığım apaçık ortada onunda öyle ama nedense onun demesi gerekirken benim ondan hoşlandığımı söylememi bekliyor acaba neden kendi söylemiyor arkadaşlar ve ben söylesemmi bilemiyorum amacı ne olabilirki yardım lütfen

Son düzenleme:
Bence de hiçççççççç oralı olma bırak çatlasın Hiçbir şey söyleme . Bir daha böyle konuşursa, ben adımı karşı taraftan beklerim ne yapayım ben de böyleyim de Açıksözlü değisin derse, ne demek istiyorsun benden neyi açıkça söylememi bekliyorsun , de.

Bir amacı oldugunu sanmıyorum oyle.Kafasına takmıs inadına inatla karsılık verin söylemeyin

Ne konuda aciksozlu? Diye sor bakem.
Ay uy dersede suan hic bisey anlamadim soylediklerinden daha acik konusurmusun?? Diye sor.

soyleme karsıdan bekle,nasıl alısırsa oyle gıder,oralı olma ha baktın sen adım atmadan gelmıyo kendı kaybeder..nerde o eskı asklar eskıden erkekler elde edene kadar kosarmıs kızlar hayır dedıkce..sımdı kı erkekler hıc ugrassın ıstemıyor.bosver canım trıp atarsada atsın..sımartıp tepene cıkarma.

Amacı ney bilemiyorum gerçek "soruya soruyla karşılık verme" bu değil.

2 hafta daha bekleyin arkadaşınıza söyleyin, benden hoşlanmıyorsa bitsin diye; elçiye zeval olmaz.

Ayy söyleme sakin isin ucunda egoda olabilir öyle erkekler var kizdan hislaniyomus gibi yapiyor sonra soyletip ben seni arkadaş gibi görüyorum diyor. Gerçekten sevse durmaz söyler tabi yasta önemli yaslar kaç?

Şuan ki sözlumle konuştuğumuz zamanlar uzunca bi sure iki tarafta söylememişti ki biz eski sevgiliydik belliydi barışcaktık.
Gercekten icim icimi yedi ha söyledi ha söylicek,arada beni sıkıştırmaları oldu söyletmeye calışır gibi herzaman belli ettim ama söylemedim. Sonra asilzadem söyledide rahata erdirdi ikimizide yani bence söyleme belli et ama onun söylemesini bekle.

Ayy söyleme sakin isin ucunda egoda olabilir öyle erkekler var kizdan hislaniyomus gibi yapiyor sonra soyletip ben seni arkadaş gibi görüyorum diyor. Gerçekten sevse durmaz söyler tabi yasta önemli yaslar kaç?
Bende bundan korkuyorum ya amacı sadece ego ise çok üzülürüm zaten hassas biriyim. 23yaşında canım ben 22yaşındayım

[QUOmervem2, post: 39311446, member: 651460"]Bende bundan korkuyorum ya amacı sadece ego ise çok üzülürüm zaten hassas biriyim. 23yaşında canım ben 22yaşındayım[/QUOTE]
Ego iste bazi erkekler böyle canim bekle bence. Beklemek iistemiyosan da ufak tefek iltifat filan ediyordur hislaniyosa şakayla karisik sen banami yuruyosun acaba:) tarsi şeyler şöyle tam böyle soylemede gerek yok artik aranizdaki muhabbetin boyutuna göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…