• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden acaba

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Merhaba arkadaşlar bişey danışmak istiyorum. Sabah uyandım ve idrarımdan kan geldi hafif belimin sol tarafı çok ağrıyor sürekli tuvalete gitme ihtiyacım geliyor, geçen erkek arkadaşımla hafif sürtünme oldu arka tarafa boşaldı vajinaya geldi mi bilemiyorum hamile olursan da böyle kanaman oluyormuş adetime 10 gün var daha acaba bu kanama neden oldu çok endişelendim yardım edin

Merhaba arkadaşlar bişey danışmak istiyorum. Sabah uyandım ve idrarımdan kan geldi hafif belimin sol tarafı çok ağrıyor sürekli tuvalete gitme ihtiyacım geliyor, geçen erkek arkadaşımla hafif sürtünme oldu arka tarafa boşaldı vajinaya geldi mi bilemiyorum hamile olursan da böyle kanaman oluyormuş adetime 10 gün var daha acaba bu kanama neden oldu çok endişelendim yardım edin
Canim tarif ettigin seyler bobreklerle ilgili gibi 10gun kala belirti olmaz genelde.

Olmaz canim oyle bisey ama git muayene ol idrardan kan gelmesi iyi bisey diil
Sadece arkadan boşalma oldu peçeteyle sildim ama oraya bulaştırdım mı aktı mı bilmiyorum öyle düşünüyorum imkanı var mı diye

Enfeksiyon kapmışsın net urolojiye gitmen gerek

İdrar yolu enfeksyonu olmussunuz hamile degilsiniz gecmis olsun.

Back