Necati Şaşmaz

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
66
İstanbul
Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı

Son yılların en popüler aktörü...

Filmde ve dizide ağır abi gerçek hayatta ise tam tersi yüzü hep gülüyor ve devamlı espri yapıyor

KK'da yayınlanan(2008 yılında) bir fotoğrafı yüzünden önce Pana Film'den yasal uyarı aldığımız sonrasında sevenlerinin bu fotoğraf yüzünden tehditler aldığımız sözde oyuncu.

önce 'r'leri tekerlemeden konuşmasını öğrensin zira dublajsız hiç çekilmiyor.( gerçi dublajlıda hiç çekilmiyor yaa neyse:)))

Oyuncu olarak beğenmiyorum.Bunca senedir kamera karşısında hala bir gelişme yok.Gerçek hayatta çok iyi biri olabilir onu bilemem.İyi ouncu mukayesemde şöyle.Öyle bir geçer zaman ki dizisinde oynayan küçük Osman kaptan Ali'
PArgali İbrahim Okan Yalabık, Kanuni sultan Süleyman Halit Ergenç ,Ezelde Kerpeten Ali ........ diye uzar gider çok iyi oyuncular.Tabiiki bence.

Bu çirkinlikle nasıl bu kadar çok beğenildiğini erkekler tarafından bu kadar çok örnek alındığını:44: anlayamadığım şahsiyet:44::44:

Güzel şiir yazıyor.Televizyonda görünen yüzeyselliğine inat,derin bir insan olduğunu düşünüyorum.

İzlenimlerime göre kendisini gerçekten Polat Alemdar sanan kişi. Gerçekten silahlı bir çatışmanın ortasında kalsa nasılsa bana birşey olmaz diye düşünebilecek biri gibi geliyor..

Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi'nden Şaşmadı..
Hep Orada Gördük..

İcraat Lazım..

Kasılmaktan boyun damarlarının patlayacağından korktuğum oyuncu taklidi yapabilen insan kişisi..

oyunculuk yeteneği sıfır olduğu halde ,en çok beğenilen dizi karakteri.erkekler hayalinde yapmak istediklerini onun sayesinde yaşıyorlar. kadınlarlarda özellikle mazohist olanlar herife bayılıyor. türkiyenin çakma süpermeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…