Cilt Bakımı Ürünleri nea doğal cilt bakım kremleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

karayel83

Papatya
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
128
2
ilk kez marketin birinde indirmde gördüm ama ne olduğu konusunda bilgim olmadığından almadım.Yeni bir marka sanırım bilgisi olanlar ve kullananlar yorum bekliyoruz

ben de gördüm markette indirimde, sanırım aynı yerden bahsediyoruz :)
vala ben de baktım geçtim cnm, bilmiyorum

Herkes aldı ben cesaret edemedim açıkçası.Ama fiyatı uygun ve doğal ürün yazıyordu ,ne kadar doğru bilemiyorum.Nette bilgi de yok çünkü.Alıp kullananlar vardır diye soruyorum zaten,ben güvenemedim açıkçası

ay bende gördüm fiyat gerçekten çok uygun.gördüğüm yerde bence güvenilir bir yerdir aslında alıp denemek i,storum

Ben 3 gün önce o marketin Göztepe mağazasından aldım, gazetede reklamını görmüştüm. Çok sık uğradığım bir market değil ama sırf bu ürünler için gittim. Benzerleri 30-40 liraya satılırken, bunun 7,50 lira olması ilgimi çekti. Aynı senin dediğin gibi ben de şüpheliydim alıp almamak konusunda. Sonunda hem market broşüründeki, hem de ürün standının üstündeki bilgilere bakarak almaya karar verdim. Tabi personeli de biraz sıkıştırmak gerekti :) bu ürünler nedir, ne değildir diye. Bu Nea Natural markası marketin kendi markasıymış, ürünler Almanyada üretilip Türkiyede ambalajlanıyormuş. Yeni uygulamaya başlamışlar bu doğal kozmetik konseptini. Gelelim izlenimlerime :)
1- %100 doğal olması bi kere harika bişey. Hem gıda mühendisi olduğum için, hem de doğal ürünlere ilgim olduğundan az buçuk anlarım bu konulardan, içine koydukları koruyucular bile doğal yolla elde edilmiş maddelerden oluşuyor, bu da tabii ki iyi bişey.
2- Almanyada Dermatest laboratuarında test edilmiş ve çok iyi ürün puanını almış.
3- %100 non-toxic yani zararlı kimyasallar yok
4- ıçindeki bitki ekstrelerinin büyük kısmı organik tarım ürünü.
5- Almanyada doğal kozmetik sertifikası veren kurumdan sertifikaları var.
6- Ürün gamı fena değil. Gece yüz kremi, gündüz yüz kremi, göz kremi, el kremi, tonik, vücut losyonu ve temizleme sütü var. Yani biz kadınların cilt bakımı için ihtiyaç duyacağı yeterlilikte.
7- Çok çabuk emiliyor, öyle saatlerce vıcık vıcık dolaşmanıza gerek kalmıyor. Sürdükten 5 dakika sonra cildin üstünde izi kalmıyor. Hatta ben makyaj bile yaptım kullandıktan hemen sonra, gayet de iyi oldu.
7- Ambalajı şık, klas. Banyoya koymuştum, dün gece misafirlerim vardı, banyoya girip çıkan herkes nereden aldın diye sordu :)
8- Bunu en sona sakladım :) Ben gece kremi ve göz kremi almıştım, 3 gündür 3 defa kullandım. ınanılır gibi değil ama 3 kullanımda etkisini bariz şekilde gösterdi. Kronik uykusuzluktan kaynaklanan göz altı morluklarım vardı, göz kremi sayesinde şimdiden rengi yarı yarıya açıldı, göz kenarındaki kırışıklıklar hafifledi. Gece kremini kullanmaya başladığımdan beri de yüzümdeki gerginlik hissi gitti, ayrıca pamuk gibi olmuşum (eşim öyle diyor :) sivilce izlerim kaybolmaya başladı, daha önemlisi yeni sivilce çıkmıyor şimdi.

Şu anki izlenimlerim bunlar. Tabii ki en doğru yorumu yapmak için daha uzun süre kullanıp bakmak gerek..

evet ayşe hanımın söylediği gibi ürünler çok güzel kullanımı fealn böyle hafif bir gül kokusu geliyor bdih sitesine baktım doğal ürünler ile ilgili bir site bu ürünlerin üzerindede bu amblem var. fiyatıda çok uygun ben yves roches firmasından bir ürün aldım bunun 3 te biri büyüklüğünde 3 katı fiyatına nerde ise ben memnunum

Herhalde beğenilirse üretime devam edecekler,çünkü piyasada satılmıyor.Tedarik nasıl olacak bilmiyorum yani

Kızlar ben göz kremini aldım 2 gecedir sürüyorum bakalım, nemlendirmesi iyi bence ama hiç kokusu yok.
ıçeriğinde yazan onca bitki özü nasıl hiç koku vermez hayret.
Parfümsüz oluşu iyi aslında ama doğal da olsa bir kokusu yok.

April, senin de söylediğin gibi parfümsüz olması çok daha iyi ya, parfümün kimyasallarından kurtulmuş oluruz böylelikle. Yeri gelmişken söyleyeyim, kullandığınız parfümleri de kesinlikle cildinize temas ettirmeyin, kesinlikle!!! Kıyafetinizin üzerine sıkmakla yetinin.
ışin garibi ben hafif bi gül kokusu alıyorum kremden, yani tamamıyla kokusuz değil gibi, yoksa benim burnumun son kullanma tarihi mi geçti :)

ben bugün nea göz kremini aldım bakalım deniycem göz altımda bi sorun yok sadece biraz mor
dahada kötü yapmaz inşallah tıniğini falanda alıcaktım ama berbat kokuyodu vazgeçtim

Ben hala ara ara kullanıyorum göz kremini kızlar, bir zararını görmedim.
Zaten sorunlu bir göz çevrem olmadığı için yararını da gözlemlemedim ama nemlendiriyor, o yeterli. Ve alerji yapmadı...
Elimde başka markalar da var, dönüşümlü kullanıyorum =)

arkadaşlar ben de temizleme sütünü aldım cildim kurudur ilk kez kullandım daha bişe anlayamadım....bir şey sormak istiyorum bu marka düzenli olarak geliyomu bu markete?

ben de bu gün bimde gördüm ,üzerinde natural yazınca içeriğine bakıp temizleme sütünü aldım.az önce kullandım,yüzü ne geriyor ne de yapış yapış yapıyor ,yumuşattı benimkini ama gerçekten temzileyip temzileyemediğini anlamadım.netten bakayım dedim,yüzüme kullanıyorum bi aksilik çıkmasın diye.burası dışında başka bi yer rast gelmedi,almanca bile aradım , oradan ithal ediliyormuş diyerekten, yine bişey çıkmadı.emin değilim açıkcası,korkuyorum da şimdi yüzüme uygulamaktan,piyasada çok fazla var naural ürün adı altında bir çok piyasaya sürülen neydüğü belirsiz şeyler...

bdıh sertifikası organik ürünlere veriliyo bildigim kadarıyla. ürünlerin içeriğine baktım tamamen bitkisel....logona kullanmıştım organik marka oldugu için....onun üzerindede bdıh sertifikası vardı.... bende temizleme sütünü aldım toniğini de aldım beatnikkcim....cildim kururdur.... temizleme sütü çok hoşuma gitti....toniğinden daha bişey anlamadım.yüz kremini de aldım....o da iyi....göz kremini almak istiyorum henüz bulamadım

Kızlar bendeki göz kreminde yağ ayrışması oldu...
Elime sıkınca yağ çıkıyor krem sonra geliyor beyaz.

çalkaladım ama değişmedi.
kullanmayacağım artık ben korktum.

bende temizleme sütününü aldım bir zararını görmedim ama temizleme sütünü üstünde yazdığı gibi sürdükten 2 dk sonra yıkayın diyor öyle mi yapıyorsunuz bana birtek bu bölümü zor geldi yoksa güzel bir ürüncildim çok kurudur ama asla bir gerginlik yapmadı yumuşacık oldu.

rana benim de cildim kurudur bana çok iyi geldi yumuşacık yaptı....ben fazla bekletmiyorm eriniyorum öyle şeylere....benim asıl merak ettiğim bu aldıgımız magaza bunları düzenli olarak getiriyomu? ben ilk kez görüp aldım da....stoklasamıydım acep?

kızlar toniğini aldım bende bugün bu ürünün 2 küsüre düşmüştü fazla bilgim olmadığı için sadece denemek için aldım yorumları okuynca şimdi keşke diyorum bi kaç tane daha alsaydım

ah bende stoklamadıgıma pişmanım... arkadaşlara soruyorum; düzenli olarak bu magazaya geliyomu bu marka ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…