Cilt Bakımı Ürünleri nea doğal cilt bakım kremleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
nerelerde satılıyor arkadaşlar merak ettim bende

Bimde satılıyor canım ben göz kremi nemlendiricisi ve toniğini aldım ilk toniğini almıştım. Hassas bir cildim var her ürün iyi gelmiyor ama gerçekten çok memnun kaldım gündüz kremini sadece 1 kere kullandım bugünde ikinci günü yorum yapmak için çok erken ama toniğinden çok memnunum sanki rosensin gül toniğine benziyor zaten içindede gül suyu var

canım toniği sende ne gibi etki yaptı... gözeneklerinde sıkılaşma oldumu acaba

kızlar ben her üründe 2 şer tane aldım tamamen doğal olmasına güvendim daha önce clarins alıyodum boynerden. ve sadece göz kremimi 92 tlye almıştım.ama bu ürünler 2şer tlye düştü ve stok yaptım bende :) kuru bi cildim var ama clarinsten bile iyi geldi.şidilik 1-2 ay yeter aldıklarım daha sonra yine stoklarım.çok memnunum tavsiye ederim herkese.içindekilerde yazan bitkileri ayrı ayrı araştırdığınızda bile ne kadar muhteşem bi ürün kullanıdğınızı farkediceksiniz...

Bir ara markette görmüştüm bu markanın tonik vs. ürünlerini, almadım, geçenlerde abim tazeleyici toniğini almış bana kaydirigubbakcemile2 Pek de işe yaramıcanı düşünerek yüzüme uyguladım, ferahlık hissi verdi önce, temizledi, yağdan arındırdı sonra hafif bi gerginlik hissettim yüzümde... Çok memnunum :smiley-cool:

bu ürünlerden bende aylardır kullanıyorum arkadaşlar cok memnunum ilk başlarda tereddüt etmiştim burada sizlere de sormuştum ama çok faydalarını gördüm

Ben yeni aldım göz kremini, yapısı güzel şimdilik memnunum. Bir süre kullandıktan sonra tekrar yorum yazarım. Tonik ve nemlendiricileri de denemek istiyorum ama bulamadım. Hala satılıyor mu bu marka marketlerde? Bir de bi internet sitesinde satışını gördüm ama daha pahalı markete göre.

X