1 yaşından sonra biraz rahat etmiştim benMerhaba biliyorum çocuklar dünyaya geldiği andan itibaren ebeveynlerin sorumlulukları bitmez. Sadece şunu çok merak ediyorum kaç yaşından veya aylıktan sonra evde temizlik yemek yaparken bebeğinizi tehlikelere uyarmadan korkmadan iş yapabildiniz?
Kendi kendine oynamaya veyahut siz iş yaparken yanınızda tehlikesiz oynamaya başladı diyeyim?
Benim kızım şuan 14 aylık aklınıza gelebilecek tüm yaramazlıklar onda1 yaşından sonra biraz rahat etmiştim ben
Hayııııııırrr daha çok yolum var desenize6 yaşından sonra
Allah bağışlasın :)Ben 3 yaş olunca rahat ettim
anladım aslında benimki yavaş yavaş kendi kendine oynamaya başladı ama dolap kapakları kapı arası koltuktan düşme gibi tehlikeli şeyleri kavraması ne kadar sürer sizce4-6 değişiyor, çocugun yapısına göre..
ne zaman söylediklerinizi tamamen anlamaya başladı ? Hayır, yapma, dur gibi gibiBen 3 yaş olunca rahat ettim
Allah bağışlasın :)
anladım aslında benimki yavaş yavaş kendi kendine oynamaya başladı ama dolap kapakları kapı arası koltuktan düşme gibi tehlikeli şeyleri kavraması ne kadar sürer sizce
İki yaşından sonra diye hatırlıyorum.ne zaman söylediklerinizi tamamen anlamaya başladı ? Hayır, yapma, dur gibi gibi
Teşekkürler allah bağışlasınİki yaşından sonra diye hatırlıyorum.
2-3 yaş arası sebepsiz ağlamalari saç baş yoldurtuyor 3 yaş geçince iyi oldu şükür
Amin hepimizinkileriTeşekkürler allah bağışlasın
Benim kızım şuan 14 aylık aklınıza gelebilecek tüm yaramazlıklar ondahiç bir şey yaptırmıyor kerata
Allah bağışlasın aslında dönüp bakınca zaman çabuk geçiyor kıymet bilmek lazım ama gündelik hayat ve sorumluluklar bazen zorluyor işteBenim kızım 3 ay sonra 3 yaşında olacak. Doğduğundan beri çok şükür ki eziyetli bir çocuk değil. Ama kucağa alışmıştı bir zamanlar kucagimdan inmezdi yemek öyle yapardım o zamanlar çok zorlanirdim. Şimdi kendi kendine oynuyor, ediyor. Bende işlerimi yapıyorum ama odaya kaç kez girip kontrol ediyorum tabiki. Yalniz şu aralar huyu çok değişti herşey istediği gibi olsun istiyor, mızmızlanıyor umarım bu da geçicidir
Valla güya kız çocuğu uslu olur derler maşallah fıldır fıldır bizimki çok şükür tabi ki sağlıklı olsun yeter kiallah yardımcın olsun
Sanırım 3-5 yaş arası olan bi durumdu Kardeşimin çocukluğunu hatırlıyorumda bi anda uslanıyorlar ama ilginç bir şekildeBenim kızım 3 ay sonra 3 yaşında olacak. Doğduğundan beri çok şükür ki eziyetli bir çocuk değil. Ama kucağa alışmıştı bir zamanlar kucagimdan inmezdi yemek öyle yapardım o zamanlar çok zorlanirdim. Şimdi kendi kendine oynuyor, ediyor. Bende işlerimi yapıyorum ama odaya kaç kez girip kontrol ediyorum tabiki. Yalniz şu aralar huyu çok değişti herşey istediği gibi olsun istiyor, mızmızlanıyor umarım bu da geçicidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?