- 5 Eylül 2019
- 558
- 310
- 53
Bizim burda almıyolar izmirdeyaşıyorum benBen bukqmayınca sabah erken gidiyorum alıyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim burda almıyolar izmirdeyaşıyorum benBen bukqmayınca sabah erken gidiyorum alıyorlar
Bende ankaradayım her hastane almıyor evet ama randevu bulamadım felan diyorum o zaman girişimi yapıyorBizim burda almıyolar izmirdeyaşıyorum ben
Siz hamileliğe hazırlanırken test yaptırmadınız mı? Kan testinde hormonlara da bakıyor elbette. Ve Kan değerlerinize de baktırıp eksik takviyeleri tamamlamanız lazımdı. Kadın doğum muayeneniz de yapılıyor tabi. Eşiniz için gerek yok. Bir yul boyunca devam ediyorsunuz eğer bu bir yılda olmaz ise o zaman gelin demişti doktorum. İlkten erkeğe yönelmiyolar zaten. Ama sizin folik asit, b12, demir. D vitamini gibi değerlerinize baktırmanız ve genel bir muayene olmanız lazımdı.Merhabalar, sizlere bir sorum olacak. 13 aylık evliyiz. 3 aydır da korunmuyoruz. 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama malesef olmadı. Sizce bu regl döneminde gidip hormon testi vs yaptırsam mı ? Özelde ücretleri ne kadarbiliyor musunuz ?
Genel değerlerime bakılmıştı herşey normal demişti dr. Daha detaylı bir inceleme gerekli mi şu an icin diye merak ediyorumSiz hamileliğe hazırlanırken test yaptırmadınız mı? Kan testinde hormonlara da bakıyor elbette. Ve Kan değerlerinize de baktırıp eksik takviyeleri tamamlamanız lazımdı. Kadın doğum muayeneniz de yapılıyor tabi. Eşiniz için gerek yok. Bir yul boyunca devam ediyorsunuz eğer bu bir yılda olmaz ise o zaman gelin demişti doktorum. İlkten erkeğe yönelmiyolar zaten. Ama sizin folik asit, b12, demir. D vitamini gibi değerlerinize baktırmanız ve genel bir muayene olmanız lazımdı.
Tüm vitamin değerleriniz tamam mıydı? Hormonlarınıza bakıldı mı? Genelde hamilelik öncesi takviye yapılıyor ve en önemlisi folik asit. Hamile kalmadan üç ay önce kullanmaya başla demişti doktor. Tabi o süreyi tutturamıyosunuz ben 5-6 ay kullanmak durumunda kaldım. Ama eşinizi şimdilik bu işe sokarak stres yaratmayın derim. Dediğim gibi bir yıl boyunca denemek lazım. İlk denemede hemen olacak sanıyor insan ve iki üç ay olmayınca sorun olduğunu düşünmeye başlıyor. Ama siz sadece kendi sağlığınıza odaklanın dediğim gibi folik asit ve vitaminler önemli, diğer konuları düşünmeyin rahat olun.Genel değerlerime bakılmıştı herşey normal demişti dr. Daha detaylı bir inceleme gerekli mi şu an icin diye merak ediyorum
Evet biz 3 ay olmayınca biraz gerildik sanrm biraz akışına bırakmak en önemlisiTüm vitamin değerleriniz tamam mıydı? Hormonlarınıza bakıldı mı? Genelde hamilelik öncesi takviye yapılıyor ve en önemlisi folik asit. Hamile kalmadan üç ay önce kullanmaya başla demişti doktor. Tabi o süreyi tutturamıyosunuz ben 5-6 ay kullanmak durumunda kaldım. Ama eşinizi şimdilik bu işe sokarak stres yaratmayın derim. Dediğim gibi bir yıl boyunca denemek lazım. İlk denemede hemen olacak sanıyor insan ve iki üç ay olmayınca sorun olduğunu düşünmeye başlıyor. Ama siz sadece kendi sağlığınıza odaklanın dediğim gibi folik asit ve vitaminler önemli, diğer konuları düşünmeyin rahat olun.
Merhabalar fikir edinmeniz için benim yaşadıklarımı anlatmak istedim. Ben 2 yıldır evliyim biz de ilk yıl korunduk. Çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde ben doktora gidip muayene oldum gebelik istediğimi öncesinde kontrollerimi yaptırmak istediğimi söyledim smear testi kan tahlili hormon testleri yapıldı ve sadece Süt hormonu olan prolaktin in hafif yüksek olduğunu ama sorun olmayacağını söyledi folik asite başladım. 4 ay folik asit kullandım bu sürede 3 ay ovulasyon testlerini de kullandım olumlu sonuç alamayınca folik asiti bıraktımMerhabalar, sizlere bir sorum olacak. 13 aylık evliyiz. 3 aydır da korunmuyoruz. 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama malesef olmadı. Sizce bu regl döneminde gidip hormon testi vs yaptırsam mı ? Özelde ücretleri ne kadarbiliyor musunuz ?
Çok teşekkürler çoğu kişi 6 ay kendin dene olmazsa o sekilde gidersin diyo o yüzden biraz beklemeyi düşünüyordum ama aklım karıştı şu anMerhabalar fikir edinmeniz için benim yaşadıklarımı anlatmak istedim. Ben 2 yıldır evliyim biz de ilk yıl korunduk. Çocuk sahibi olmaya karar verdiğimizde ben doktora gidip muayene oldum gebelik istediğimi öncesinde kontrollerimi yaptırmak istediğimi söyledim smear testi kan tahlili hormon testleri yapıldı ve sadece Süt hormonu olan prolaktin in hafif yüksek olduğunu ama sorun olmayacağını söyledi folik asite başladım. 4 ay folik asit kullandım bu sürede 3 ay ovulasyon testlerini de kullandım olumlu sonuç alamayınca folik asiti bıraktımyumurtlama dönemlerini değerlendirmeye dikkat ederek bu şekilde 11 ay bekledim ama olmadı. Sonunda tekrar doktora gitmeye karar verdik virüs sebebiyle gitmek istemedim ama artık canıma tak etmişti gözümü karartıp ekimde başka bir doktora gittim. Yine kan ve hormon testleri yapıldı prolaktin tekrar yüksek çıktı. Meğer prolaktin in yüksek olması gebeliğe engel olabiliyormuş. Yumurta tembelliği de olabilir diye doktor garantiye alalım dedi takviye ilaç başladı prolaktin için de ilaç verdi şimdi sonucu bekliyorum. Daha önceden bu doktora gitmediğim için çok pişmanım 1 sene boşuna bekledik boşuna sıkıntı stres yaşadık olmuyor diye
o yüzden doktora gidin gerekli tahlilleri erkenden yaptırın ki sorun varsa müdahale edilsin zamanınızı boşa geçirmeyin
(biraz uzun oldu ama yaşadığım süreç bu şekilde
)
Bekledikçe yaş ilerliyor ve bir problem varsa bilmeden her ay umutla bekliyorsunuzÇok teşekkürler çoğu kişi 6 ay kendin dene olmazsa o sekilde gidersin diyo o yüzden biraz beklemeyi düşünüyordum ama aklım karıştı şu an![]()
Merhaba, çok teşekkür ederim sanrm bu ay da regl olursamadetimin 2. Günü gidicem hormon testi icin sanrm en mantıklısı bu olcakMerhaba ben de sizin gibi virüsden korktuğum için gitmemiştim bir yıl dolduğunda ama virüsün biteceği yok deyip geçen ay gittik doktora malesef eşimde varikosel çıktı en az 6 ay da böyle geçecek şimdi keşke çok daha önce gitseydik zaman geçtikçe insan çok daha fazla geriliyor hormonlarınıza baktırın ve eşiniz mutlaka sperm testi versin her şey yolundaysa denemeye devam edersiniz. bu arada gittiğim doktorlar lh kitlerini tavsiye etmedi insanı daha çok gerdiği için strese sebep oluyor
Evet beni de yipratmaya basladı bile 3 ayda . Ben 30 yaşındaym 2.evliliğim 1 kızım var ama tabi üzerinden 7 yıl gecti rahmim ne durumdadır bilemiyorumBekledikçe yaş ilerliyor ve bir problem varsa bilmeden her ay umutla bekliyorsunuzbu ay oldu mu tuttu mu adet olacak mıyım gecikme olsa aha hamileyim sonra şak adet oluyorsun moral yerlerde
psikolojik olarak o süreç çok yıpratıyor
yani eğer bir problem varsa erkenden ortaya çıksın. yoksa zaten doktorlar kendi haline bırakıyor bu süreçte.Merhaba, çok teşekkür ederim sanrm bu ay da regl olursamadetimin 2. Günü gidicem hormon testi icin sanrm en mantıklısı bu olcak
Benim yaş 26 çocuk çalışmalarına daha erken başlamadığıma pişmanımEvet beni de yipratmaya basladı bile 3 ayda . Ben 30 yaşındaym 2.evliliğim 1 kızım var ama tabi üzerinden 7 yıl gecti rahmim ne durumdadır bilemiyorum![]()
Inanır msn benimki daha simdiden o moddaBenim yaş 26 çocuk çalışmalarına daha erken başlamadığıma pişmanımBence kesinlikle gitmelisiniz
hatta problem etmezse eşiniz de kontrol amaçlı gidebilir. Biz geçen ay beraber gittik ama eşim çok stres oldu erkekler bu konuda bizden daha çok rahatsız oluyorlar geriliyorlar. Erkeklere de sperm testi yapıp muayene ediyorlar. Benimki muayeneden sonra adam beni elledi diye 2 gün canı sıkıldı
![]()
Benimki de aynıydı hatta doktora gideceğimiz gün bile ertelemeye gitmemeye çalıştıInanır msn benimki daha simdiden o moddaben nasıl test vercem ya napcam orda diyo
Yumurtlama dönemini hesapla tlf indirilecek store var ona göre değerlendir olmazsa git doktora.Merhabalar, sizlere bir sorum olacak. 13 aylık evliyiz. 3 aydır da korunmuyoruz. 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama malesef olmadı. Sizce bu regl döneminde gidip hormon testi vs yaptırsam mı ? Özelde ücretleri ne kadarbiliyor musunuz ?
Benimki de aynıydı hatta doktora gideceğimiz gün bile ertelemeye gitmemeye çalıştıvallahi benim sabrım kalmadı çocuk istiyorsan gideceksin ne gerekiyorsa yapıcaz dedim haklısın dedi mecbur gitti doktora
![]()
Bu 2.ayım ovulasyon denememde belki de acele ediyorum dur bilemiyorumYumurtlama dönemini hesapla tlf indirilecek store var ona göre değerlendir olmazsa git doktora.