Mantikli esiniz urolojiye gorunur sizde kadin dogumcuya gorunursunuzIkimiz birden mi gitsek acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantikli esiniz urolojiye gorunur sizde kadin dogumcuya gorunursunuzIkimiz birden mi gitsek acaba ?
Gebeliğe karar verdiğiniz an dr gidip kontrol ve tahlillerinizi yaptırmalısınız.
Yani sorun olup olmadığına en baştan bakılmalıGebeliğe karar verdiğiniz an dr gidip kontrol ve tahlillerinizi yaptırmalısınız.
polikistik over vardı ama kafamdan bebek fikrini atar atmaz 3 kez hamile kaldım kendiliğindenAaa herhangi bir sorun yoktuo zaman kendiliğinden olduğuna göre ben de 30 yaşına gircem bu arada
Hayır canım kıllanmadımÇok sağol canım çok rahatlattin beni , ben de virüs yüzünden çok gitmek istemiyorum aslında. Umarm gerçekten gerek kalmazsen test vs kullanıyor muydun
Ya su lafaya takmama isini nasil yapiyorsunuzHayır canım kıllanmadım
Kafama takmadığım ilk ay hamile kaldım 10. Ayda rahat ol yeni evlisin tadını çıkarın
Çocuk olunca o günler ele geçmiyor zamana bırakın akışına bırakın
Co
Bence bırakınYa su lafaya takmama isini nasil yapiyorsunuzbana hatirlatan illa biraeyler cikiyor karsima gun icinde. Mesela her ay ovulayon testi yaiyorum bi ozaman acaba tutar mi falan diye dusunuyorum okadr onuda mi yapmasam acaba
gun asiri iliski ile devam etsem bir tavsiye verin noluur
kafaniz nasil rahat oldu herkes kafama takmayi biraktigim ay hamileydim diyor
![]()
Bu ay rahim filmi cekilecegim ondn sonra zaten bende salicam artık ev tasimayla ugrasiyoruz bu ay yeterince kafam mesgulBence bırakın
Ben ailemin yanına gittim 1 ay
Spora yazıldım zayıfladım alışveriş yaptım saçımı değiştirdim v.s
Tabi özlem de oldu o ay hamile kaldım
İlişkiyi çocuk yapma görevi gibi yasamamaya çalışın giyinin süslenin güzel bir sofra kurun malum korona var imkanlar kısıtlı psikoloji çok etkiliyor
Ne zamandır istiyorsunuzBu ay rahim filmi cekilecegim ondn sonra zaten bende salicam artık ev tasimayla ugrasiyoruz bu ay yeterince kafam mesgulkadinlar klubune girince istemsizce hatirliyorum galiba birazda ara vericem burayada
![]()
2019 nisan ayindan beri korunmuyoruzNe zamandır istiyorsunuz
Hımmm2019 nisan ayindan beri korunmuyoruz
Ilk ben doktora gitmiştim zaten ilk 6 aydan sonra olmadığını görünce hormon testleri mi yapıldığı Jinekolog muayene moldu alttan muayene rahmime bakıldığı yumurtlama bakıldı vücudumdaki vitamin değerlerine bakıldı Allah'a şükür Herhangi bir problem çıkmadı bir tek rahim filmi mi kaldı benim onu da çektirip içimi rahatlatmak istiyorum eşimde daha sonra gitti doktora onda varikosel çıktı varikosel ameliyatı oldu ilk teste göre varikosel ameliyatından sonraki testteki değerleri çok çok iyi sayısı artmıştı mesela sınırdan biraz daha üstündeydi bir tek Morfoloji kaldı Morfoloji 2 iken sıfıra düşmüştü ameliyattan sonra Şu an morfolojisinin düzelmesine yönelik kürler yapıyorum zaten Doktorun verdiği vitamini kullanıyor Aralık ayında tekrar bir test verecek ameliyattan 8 ya da 1 yıl sonra Ortalama bir düzelme zamanı varmış Haziran'da ameliyat oldu eşim Yazın başında şu an beklemedeyizHımmm
Tetkikleriniz yapıldı mı siz ve eşinizin
Bundan sonra kafaya takmayıp gün aşırı ilişki deneyin özellikle yumurtlama günlerinde ovulasyonlarla uğraşmayın umarım daha fazla beklemez sizi sürpriz yumurtaIlk ben doktora gitmiştim zaten ilk 6 aydan sonra olmadığını görünce hormon testleri mi yapıldığı Jinekolog muayene moldu alttan muayene rahmime bakıldığı yumurtlama bakıldı vücudumdaki vitamin değerlerine bakıldı Allah'a şükür Herhangi bir problem çıkmadı bir tek rahim filmi mi kaldı benim onu da çektirip içimi rahatlatmak istiyorum eşimde daha sonra gitti doktora onda varikosel çıktı varikosel ameliyatı oldu ilk teste göre varikosel ameliyatından sonraki testteki değerleri çok çok iyi sayısı artmıştı mesela sınırdan biraz daha üstündeydi bir tek Morfoloji kaldı Morfoloji 2 iken sıfıra düşmüştü ameliyattan sonra Şu an morfolojisinin düzelmesine yönelik kürler yapıyorum zaten Doktorun verdiği vitamini kullanıyor Aralık ayında tekrar bir test verecek ameliyattan 8 ya da 1 yıl sonra Ortalama bir düzelme zamanı varmış Haziran'da ameliyat oldu eşim Yazın başında şu an beklemedeyiz![]()
İnsallah gelir bir an önceBundan sonra kafaya takmayıp gün aşırı ilişki deneyin özellikle yumurtlama günlerinde ovulasyonlarla uğraşmayın umarım daha fazla beklemez sizi sürpriz yumurta![]()
Aynen. Zaman kaybetmemek ve önlem almak açısından çok önemli.G
Yani sorun olup olmadığına en baştan bakılmalı
Canım hemen olmaması çok normal.. Ama gebelik planlamada önce artık muayeneye gitmek mantıklı gibi geliyor bana da vitamin değerlerine bakılır, hormon dengene bakılır, folik asit başlarsın falan.. Ne bileyim yani gebelik planlamada gidip yumurtasını saydıran bile var..Merhabalar, sizlere bir sorum olacak. 13 aylık evliyiz. 3 aydır da korunmuyoruz. 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama malesef olmadı. Sizce bu regl döneminde gidip hormon testi vs yaptırsam mı ? Özelde ücretleri ne kadarbiliyor musunuz ?
Özelde baya pahalı aynı testleri devlette yapıyo boşuna para verme derimMerhabalar, sizlere bir sorum olacak. 13 aylık evliyiz. 3 aydır da korunmuyoruz. 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama malesef olmadı. Sizce bu regl döneminde gidip hormon testi vs yaptırsam mı ? Özelde ücretleri ne kadarbiliyor musunuz ?
Bendede. Herhangi bir sorun varsa 1 sene deneyip değil şimdiden önleminizi alırsınız. Yoksa her ay acaba diyerek psikolojik olarak kendinizi yıpratırsınızDimi bence de en güzeli
Randevu almak biraz zor şu ara sanrm peki normal kadın doğuma mı almamız lazmÖzelde baya pahalı aynı testleri devlette yapıyo boşuna para verme derim
Ben bukqmayınca sabah erken gidiyorum alıyorlarRandevu almak biraz zor şu ara sanrm peki normal kadın doğuma mı almamız lazm