- 5 Eylül 2019
- 558
- 310
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedavi değil de belki hormonlarıma bakarlar diye düşünmüştümBildiğil kadarıyla 1 yıl olmazsa tedaviye başlanıyor. Ama isterseniz bir bakın
Hormonlarıma baktırmam da tedaviye dahil oluyo mu canım3 ay çok erken canım bence en azından 6 ay kendiliğinden dene. Adetin 3. günü hormonlarına baktırabilirsin
Bence bir gidin bakarlar belki sizin de içiniz rahatlar denemekten zarar gelmez benceTedavi değil de belki hormonlarıma bakarlar diye düşünmüştüm
Dimi bence de en güzeliBence siz de eşiniz de testlerinizi yaptırın kafanız rahat etsin.
Bence deBence bir gidin bakarlar belki sizin de içiniz rahatlar denemekten zarar gelmez bence![]()
Benim amh düşükmüş mesela bilsem daha önce yoğunlaşırdım.Dimi bence de en güzeli
Ilac mı kullanıyosun onun içinBenim amh düşükmüş mesela bilsem daha önce yoğunlaşırdım.
Malesef ki bazen bazi seyler icin gec kalabiliyoruz. Ben 1 sene gitmedim neredeyse cok pisman oldum, esimde varikosel varmis ameliyat olmasi testler derken 1.bucuk sene bitiyor 2 sene olucak. Tek tavsiyem doktora gisin 1 senedir korunmuyoruz olmadi demeniz. Sizin hormalariniza bakilsin yummurtalik rezervine bakiliyor, kan degerlerine vucudunuzda eksik vitamin varmi diye bakiliyor alttan muayene yapiliyor rahime bakiyor, eger gerekirse rahim filmde cekilin aradan ciksin. Esinizde sperm testti versin ayrintili test sonucu cikaran bir laboratuvarda oldu bitti bukadarci gerisinide ovulasyon testleri ile yumurtlamani takio eder degerlendirirsinMerhabalar, sizlere bir sorum olacak. 13 aylık evliyiz. 3 aydır da korunmuyoruz. 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama malesef olmadı. Sizce bu regl döneminde gidip hormon testi vs yaptırsam mı ? Özelde ücretleri ne kadarbiliyor musunuz ?
Hormonlara göre istenirse tedaviye başlanabilir. Ama istemezseniz başlanmaz. Ben 19 yaşında 6 aydan sonra falan 1 sene olmuyor dedim tedaviye başlandı. Hıç cevap alamadım pişman oldum keşke hiç başlamasaydım diye. sonra kendiliğinden olduHormonlarıma baktırmam da tedaviye dahil oluyo mu canım
Ikimiz birden mi gitsek acaba ?Malesef ki bazen bazi seyler icin gec kalabiliyoruz. Ben 1 sene gitmedim neredeyse cok pisman oldum, esimde varikosel varmis ameliyat olmasi testler derken 1.bucuk sene bitiyor 2 sene olucak. Tek tavsiyem doktora gisin 1 senedir korunmuyoruz olmadi demeniz. Sizin hormalariniza bakilsin yummurtalik rezervine bakiliyor, kan degerlerine vucudunuzda eksik vitamin varmi diye bakiliyor alttan muayene yapiliyor rahime bakiyor, eger gerekirse rahim filmde cekilin aradan ciksin. Esinizde sperm testti versin ayrintili test sonucu cikaran bir laboratuvarda oldu bitti bukadarci gerisinide ovulasyon testleri ile yumurtlamani takio eder degerlendirirsin
Aaa herhangi bir sorun yoktuo zaman kendiliğinden olduğuna göre ben de 30 yaşına gircem bu aradaHormonlara göre istenirse tedaviye başlanabilir. Ama istemezseniz başlanmaz. Ben 19 yaşında 6 aydan sonra falan 1 sene olmuyor dedim tedaviye başlandı. Hıç cevap alamadım pişman oldum keşke hiç başlamasaydım diye. sonra kendiliğinden oldu
Hayır tüp bebek tedavisine başladık. Bu toplam yumurta rezervi demek. Yükseltilebilen bir şey değil.Ilac mı kullanıyosun onun için
Çok sağol canım çok rahatlattin beni , ben de virüs yüzünden çok gitmek istemiyorum aslında. Umarm gerçekten gerek kalmazKorunma sonrası hamile kalmak biraz zaman alabiliyor ben 10 ay sonra hamile kalmıştım ilk bir yıl korunmuştuk canım
Bu pandemi döneminde hastaneye gitmeyin derim kafanıza takmayın stres hamile kalmayı zorlaştırıyor
6 ay bekleyin derim
Zaten bir yıl içerisinde gebelik olmazsa arastırmaya alıyor doktorlar
Umarım gerek kalmaz![]()
Gebeliğe karar verdiğiniz an dr gidip kontrol ve tahlillerinizi yaptırmalısınız.Merhabalar, sizlere bir sorum olacak. 13 aylık evliyiz. 3 aydır da korunmuyoruz. 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama malesef olmadı. Sizce bu regl döneminde gidip hormon testi vs yaptırsam mı ? Özelde ücretleri ne kadarbiliyor musunuz ?
Anladm canımHayır tüp bebek tedavisine başladık. Bu toplam yumurta rezervi demek. Yükseltilebilen bir şey değil.