Ne Zaman İş Bulsam "Sen Bunu Yapamazsın" Diyorlar!

Birde ben cv ye istediğiniz maaş kısmına 1000-1500 yazmıştım ve adam cv uygun deyince herhalde maaş da veriyorlar diye düşündüm ama dediğin gibi primli de olabilir.

Bakın gayrimenkul ofisleri ile proje satış ofisleri farklıdır.
Biz masamızda oturup müşterinin bize gelmesini bekleriz.
Projemizi maketten ve örnek daireden anlatır satış yaparız.Ay sonunda da maaşımızı ve artı primimizi artı bonusumuzu alırız.
Ama öyle geçiyordum uğradım değildir sektör.Çok fazla birikim ister.Mevzuata hakim olmak ister.
Yeri gelir mimar olur pafta okursunuz,yeri gelir tapu müdürü olur o kuya cevap verirsiniz.
Büyük bir deniz inanın.Her anlamda.

Son düzenleme:

evet araştırdığıma göre vergi dairesinde bile işiniz olur yazıyordu yani

müşteri ayağıma gelse ben satış yapsam daha ne isterim

evet araştırdığıma göre vergi dairesinde bile işiniz olur yazıyordu yani

müşteri ayağıma gelse ben satış yapsam daha ne isterim

Siz hangi ildesiniz bilmiyorum ama markalı bir proje ofisine gidin vaktiniz olunca ve oradaki ortamı bir görün derim.
Vergi dairesine falan gitmiyoruz daha neler
Emlak ofisi ile satış ofisini karıştırıyorsunuz..

Siz hangi ildesiniz bilmiyorum ama markalı bir proje ofisine gidin vaktiniz olunca ve oradaki ortamı bir görün derim.
Vergi dairesine falan gitmiyoruz daha neler
Emlak ofisi ile satış ofisini karıştırıyorsunuz..

Ben iyice iki işi çorbaya çevirdim yaa

Daha ne olduğunu bilmediğin işe başvuru yaparsan olacağı budur işte salak kafam
Adam gibi araştırıp başvuru yapsaydım iyiydi. Ama limited şirketimizin gayrimenkul kolunda yazanda maaş+ prim+ sigorta yazıyo ayyy keşke bu şirket olsa

ıspartadayım ve bahsettiğim iş antalyada
ama alıntı yapmayalım tanıyanlar çıkabilir

yani emlak gibiyse bu iş serüvenim başlamadan bitecek gibi görünüyor
ama dediğin işlere de deneyimli alınıyor dimi ahhh

Antalya piyasasını hiç bilmiyorum.Tabi ben deminden beri İstanbul'a göre konuşuyorum.
Mesaj kutuna bakarsan canım daha detaylı göreceksin.Başarılar.Sonucu haber ver ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…