- 10 Ocak 2022
- 26
- 25
-
- Konu Sahibi beyazcicek__
Ay hayırlısı ve sağlıklısıyla banada nasip olsun insallah istediğim zamanKorunmayı bıraktığım gibi planlı bir şekilde o ay kaldım.
Hap ile 9 ay korundum 3 ay hapi bıraktım vucudumdan etkisi gitsin diye sonra hamile kaldım.Ben hemen kalıyorum o yüzden artık çok korkuyorum hamile kalmaktan.Ay hayırlısı ve sağlıklısıyla banada nasip olsun insallah istediğim zamanBazen nedense bende ilk korunmasızda kalcak gibi hissediyorum. Ne ile korunuyordunuz acaba ? Hani haplar geciktirebiliyormuş ya ondan sordum.
Ama yinede olsun ne güzel olmussunuz sağlıkla…Hap ile 9 ay korundum 3 ay hapi bıraktım vucudumdan etkisi gitsin diye sonra hamile kaldım.Ben hemen kalıyorum o yüzden artık çok korkuyorum hamile kalmaktan.
Çok doğru diyorsunuzEvlendik,1 sene hiç korunmadık sonra korunmadigimiza rağmen neden hamile kalamadigimi merak ettiğim için doktora gittik pko çıktı. Çatlatma ignesi felan derken olmadı yani. Sonradan tedaviyi bıraktık bıraktıktan1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 1.5 sene sonra. Ama o aralar gerçekten tamamen stresi bırakmıştım yani sadece hamileliğe odaklanildigi zaman olmuyor maalesef o yüzden stres yapmamak lazım.
Rabbim sizede isteyen herkese de versin inşallahÇok doğru diyorsunuzBende hamilelik değil korunmayı bırakmak gözüyle bakayım diyorum ama ilk korunmasız ilişki sonrasında eczaneye test için koşarım gibime geliyor çünkü şuan bile kalbim pır pır Hakkınızda hayırlısı olsun insallah benimde öyle Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun.
Amin insallahRabbim sizede isteyen herkese de versin inşallah
Ah yok bebek olayını kapattık Allah isteyen herkese sağlıklı bebekler versinAma yinede olsun ne güzel olmussunuz sağlıkla…
Hakkınızda hayırlısı olsun insallah korkmayın doktora gidip önlem alın güzelce ama tabi yinede varsa kaderinizde bir bebek daha o bir şekilde gelir
Ovulasyon testi kullanmanı öneririm uygulama ile değil vücudun daha önemli sonuçtaÇok teşekkürler bende yumurtlama günlerini takip edeceğim. Kullandığım bir program var mesela diyor doğurganlık orta-zayıf ya da yüksek diye. Bide yumurtalama günü var mesela dün yumurtlama günümmüşHayırlısı olsun insallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.
Bugün araştırdım yeni bir uygulama muhakkak duymuşsunuzdur artık evlenmeden önce zorunlu ve ücretsiz sma testi yapılıyor. Bizim gibi onceden evlenen ve çocuk sahibi olmak isteyenler için de aynı testin ücretsiz olarak 81 il asmlerde yapılabileceği bilgisine ulaştım. Öncelikle eşlerden kan örneği alınarak taşıyıcılık durumuna bakılıyormuş. Çok teşekkürler hormon testi açıklamanız icin deMerhabalar regl 2. Günü hormon testleri olur. Mesela testesteron vs hormonal seylere bakılır adı üstünde hormon testi :) yani bunlarda düşüklük, yükseklik varsa doktor ilaç yazar ki önceden kullanın. Sma testlerini bilmiyorum ama bende merak ediyorum. Allahım kimseye yaşatmasın hasta olan bebeklerede şifa versn tez zamanda inşallah.
Ya peki bi şey sorabilir miyim hemen hamile kalmayı neye borçlusunuz yani hayatınızda şunlara dikkat ediyorum kilom şöyle adet düzenim şöyle diyebileceğiniz bir kriter var mıHap ile 9 ay korundum 3 ay hapi bıraktım vucudumdan etkisi gitsin diye sonra hamile kaldım.Ben hemen kalıyorum o yüzden artık çok korkuyorum hamile kalmaktan.
Yok inanın bilmiyorum 23 yaşında evlendim bir yıl korundum ve sonra oldu.60 kilo idim ve adetlerim düzenli idi.Ya peki bi şey sorabilir miyim hemen hamile kalmayı neye borçlusunuz yani hayatınızda şunlara dikkat ediyorum kilom şöyle adet düzenim şöyle diyebileceğiniz bir kriter var mı