- 10 Ocak 2022
- 26
- 25
-
- Konu Sahibi beyazcicek__
17 aylık evliyim 12 aydır doktor tedavisi görüyorum bugüne kadar gebelik oluşmadı hala dilerim siz tedavisiz olursunuzMerhaba hepinize iyi akşamlar kızlar. Merak ettiğim korunmasız ilişkiden ne zaman sonra hamile kaldınız ? Ne kadarlık evliydiniz ? Ve hemen testte çıktı mı ? Belirtiler nasıldı ? Hamile değilim ama planlıyorum çok heyecanlıyım bu konuda keşke hemen kilo verilse (kilo verme sürecindeyim) ama geç olsun güç olmasın sağlıkla hayırlısıyla haber almak nasip olsun isteyen herkese istediği zamanda
Amin insallah çok teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda haber alırsınız hayırlısıyla sağlıkla17 aylık evliyim 12 aydır doktor tedavisi görüyorum bugüne kadar gebelik oluşmadı hala dilerim siz tedavisiz olursunuz
Özel bir sebebi var mı acaba sağlık sorunu mu ?17 aylık evliyim 12 aydır doktor tedavisi görüyorum bugüne kadar gebelik oluşmadı hala dilerim siz tedavisiz olursunuz
Özel bir sebebi var mı acaba sağlık
Hiç bir sorun yok infertilite olarak geçiyorÖzel bir sebebi var mı acaba sağlık sorunu mu ?
Size tavsiyem eğer ki düşünüyorsaniz hiç beklemeyin bazen gerçekten erkenden öğrenmek çoğu şeyin önüne geçiyorÖzel bir sebebi var mı acaba sağlık sorunu mu ?
Şimdi baktım ilginç… Dilerim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evladınız olur insallah. Böyle duyunca biraz panik oluyorum bendeHiç bir sorun yok infertilite olarak geçiyor
Özel bir sebebi var mı acaba sağlık sorunu
Amin çok sagolun inşallah siz normal yoldan hamile kalırsınızŞimdi baktım ilginç… Dilerim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evladınız olur insallah. Böyle duyunca biraz panik oluyorum bende
Yani suan diyet ve spor yapıyorum diğer ay da regl dönümü doktora gideceğim hormon testine ve folik asit için. Ben yaza doğru mayıs gibi korunmayı bırakırz diyordum ama kısmet tabi.Size tavsiyem eğer ki düşünüyorsaniz hiç beklemeyin bazen gerçekten erkenden öğrenmek çoğu şeyin önüne geçiyor
Amin insallah isteyen herkesAmin çok sagolun inşallah siz normal yoldan hamile kalırsınız
Bi kadın doğum doktoruna gidip detaylı bi şekilde uzmanından bilgi almanız çok iyi olur inşallah her şey gönlünüzce olurMerhaba hepinize iyi akşamlar kızlar. Merak ettiğim korunmasız ilişkiden ne zaman sonra hamile kaldınız ? Ne kadarlık evliydiniz ? Ve hemen testte çıktı mı ? Belirtiler nasıldı ? Hamile değilim ama planlıyorum çok heyecanlıyım bu konuda keşke hemen kilo verilse (kilo verme sürecindeyim) ama geç olsun güç olmasın sağlıkla hayırlısıyla haber almak nasip olsun isteyen herkese istediği zamandaBide rica etsem bu yumurtlama günü nasıl ayarlanıyor acaba anlatır mısınız hiç bilgim yok.
Diğer ay umarım regl 2. Gününde haftaiçi olur ve doktor bulurumBi kadın doğum doktoruna gidip detaylı bi şekilde uzmanından bilgi almanız çok iyi olur inşallah her şey gönlünüzce olur
İnşallah her şey güzel olurDiğer ay umarım regl 2. Gününde haftaiçi olur ve doktor bulurumhemen gidip hormon testi + folik asit kısmetse. Önceden bir prolaktin yüksekti. Bakalım şimdi nasıl olacak
Amin insallah çok teşekkürler güzel dilekleriniz içinİnşallah her şey güzel olur
Çok teşekkür ederim canım benim inşallahAmin insallah çok teşekkürler güzel dilekleriniz içinhayat sizede güzellikler sunar insallah.
Merhaba, ben de gebelik düşünüyorum fakat yakın zamanda değil, korkum bilinçsiz şekilde hamile kalmak, ya da farkında olmadan hamile kalmak diyelim. Adetin 2. Günü ne gibi testler yapılıyor kısaca bahşeder misiniz? Bir de bu sma testleri gebelik öncesi ücretli mi ücretsiz mi yapılıyor bir bilgisi olan var mıdır?Diğer ay umarım regl 2. Gününde haftaiçi olur ve doktor bulurumhemen gidip hormon testi + folik asit kısmetse. Önceden bir prolaktin yüksekti. Bakalım şimdi nasıl olacak
13 aydır evliyim evliliğimin 7 ayında hamile kaldım korunmasız 3 kere sonucunda pozitif oldum ve ovulasyon takibi yaptım mutlaka sende yapmalısın evet hemen testte çıktı belirti çok yoktu anlamadım bile bir tek koku duyum değişti o da sonradan farkettimMerhaba hepinize iyi akşamlar kızlar. Merak ettiğim korunmasız ilişkiden ne zaman sonra hamile kaldınız ? Ne kadarlık evliydiniz ? Ve hemen testte çıktı mı ? Belirtiler nasıldı ? Hamile değilim ama planlıyorum çok heyecanlıyım bu konuda keşke hemen kilo verilse (kilo verme sürecindeyim) ama geç olsun güç olmasın sağlıkla hayırlısıyla haber almak nasip olsun isteyen herkese istediği zamandaBide rica etsem bu yumurtlama günü nasıl ayarlanıyor acaba anlatır mısınız hiç bilgim yok.
Merhabalar regl 2. Günü hormon testleri olur. Mesela testesteron vs hormonal seylere bakılır adı üstünde hormon testi :) yani bunlarda düşüklük, yükseklik varsa doktor ilaç yazar ki önceden kullanın. Sma testlerini bilmiyorum ama bende merak ediyorum. Allahım kimseye yaşatmasın hasta olan bebeklerede şifa versn tez zamanda inşallah.Merhaba, ben de gebelik düşünüyorum fakat yakın zamanda değil, korkum bilinçsiz şekilde hamile kalmak, ya da farkında olmadan hamile kalmak diyelim. Adetin 2. Günü ne gibi testler yapılıyor kısaca bahşeder misiniz? Bir de bu sma testleri gebelik öncesi ücretli mi ücretsiz mi yapılıyor bir bilgisi olan var mıdır?
Çok teşekkürler bende yumurtlama günlerini takip edeceğim. Kullandığım bir program var mesela diyor doğurganlık orta-zayıf ya da yüksek diye. Bide yumurtalama günü var mesela dün yumurtlama günümmüş13 aydır evliyim evliliğimin 7 ayında hamile kaldım korunmasız 3 kere sonucunda pozitif oldum ve ovulasyon takibi yaptım mutlaka sende yapmalısın evet hemen testte çıktı belirti çok yoktu anlamadım bile bir tek koku duyum değişti o da sonradan farkettim