- 5 Ekim 2010
- 653
- 332
- 358
malesef biz insanlar şükürsüzüz..
Hep daha fazlasını istiyoruzz
Bu herşeyde böyle..
Canım sen yeni eşyada alsan yeni evde alsan ondanda sıkılırsın emin oL..
dublex Triplex istersin.. çünki bi zaman sonra gözün alışacak o eve o ev de sana güzel gelmicek..
Bu böledir doğamızda var..
Bende yeri geliyo şunuda istiyorum bunuda istiyorum diyorum..
Ama kendimi durdurmayı biliyorumm..
Ölümlü dünyaa
sana bi örnek vericem..
Yakın bi akrabamızz yazık aldı 2 sene önce..
Özene bezene dayadı döşedii
Bi kaç akrabamızı davet ettii (evini göstercek ya)
Kadın da tümör çıktı..
bu sene değil tatil yazlık gitmek hastanelerden çıkamıyor(rabbim şifasını versin)
Gözü hiç bişe görmüyorr anlıcan..
Bu dünya sınama dünyası rabbim sana o evi verir belkii bide dert verir
Bugünümüze şükürler olsun..
canım kendime göre inançlı bir insan olduğumu düşünüyorum ve şükretmesinide elbetteki biliyorum mesela şuanda nefes alabiliyorum bişeyler yazabiliyorum bilgisayar ekranını görebiliyorum...yani bunların hepsi birer şükür vesilesidir ben bu konuyu açtım tepkiler aldım anlayanlar katılanlar oldu herkes elbetteki düşüncesinde serbesttir sagı duyuyorum ama asla doyumsuz şükretmesini bilmeyen biri deilim hepimiz insanız ve bir nefsimiz var keşke ona hep hükmedebilsek ama bazen olmuyor işte nefis istiyor bu kimi zaman bir eşya kimi zaman bir ev kimi zaman küçücük bir biblo olabiliyor işte bende böyle bir zamanımda açtım konuyu yardım için fikir almak için ama şuda var aman ben böyle iyiyim daha güzel bir evim olursa Allah ya bana dert veririse demem öyle düşünmem asla çünkü herşeyin hayırlısını bilen O'dur.bu arada yakınınızada acil şifalar umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur