• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman evlenecksin??Senin düğün ne zmn??SORUlarndan bıkıp,kusup,bunalıp darlananlar

mrb kızlar düğün tarihim filan belli :) bizim tanısmamız görücü usulu oldu ama biraz tuaf benim cici babam ilkokul ögretmenimmm :) o zamandan beri düşünmüş :) lise bitince babama sormus cok sonradan duydum ben gerci.... ben üni bitirdim ve bi sene evde oturdum sıkılınca arcelik bayisinde calısmaya basladım ... nişanlımda arcelikte servisinde ... ben işe basladıgımı duyunca kayınvalidemler her pazar bizi ikna etmeye geldi derken nişan oldu.. simdi bizi gören es dost akraba nişanlın ne iş yapıyo die sorunca arcelik diyince aaaa anladım tamam deyip geciyolar anlastıgımızı düşünüyolar halbuki alakası yok :) günahımızı alıyolar ..... gecenlerde en yakın birisi aynı tavrı yaptı annemde anlastı diyince yüzünde ifade cok hostu artık acıklama yapmadan evet anlastım diyorum BIKTIM HER DEFASINDA AYNI SORUDANNN ...

boşver güzelim yaa... benim bu sorulara kendimin bile vereceği cevap yok... senin en azından kendine bir cevabın var...

ben bana evlen diyenlere ;

"çok şükür aklım yerinde daha " diyorum... ya da " benim rahatım yerinde... neden başkasına yemek yapmak ; çamaşır yıkamak ; ütü yapmak için acele edeyim ki ; ne bu heves " diyorum... bozulup susuyorlar :))

aynı sorulardan ben de muzdaribim kızlar.inan artık psikolojim bozuldu.biz nişanlılanalı daha 7 ay oldu.demek ki 2 yıl nişanlı kalsam vay halime

denısm evlılıgın asıl uzama nedenı ne pekı onu sole yanı dogrusu neyse sole sende..belkı dogruusunu soluosundur bılemıorum ama yınede onlara yetmıodur,,,

Back