Ne zaman cikacagim bu cenderenin icinden 😔

Süper dadının yaptığı yöntem çok zararlı bir yöntemdir. Kendisi de pedagog değil bununla ilgili daha yeni ceza aldı.
Asla utanması da yok. Hala aynı şeyi iddia ediyor. Gerçekten bunlar arsız olmuş. Bir sürü aileyide kandırdı.

Ay kiz ben iptal su anda. Kadin pedagog bile degilmis. Benim evimdede kitaplari var. Ben sok
Ben her zaman tarzını kötü buldum. Paspas dln bildiğin köpek eğitir gibi çocuk eğittiler. Şu an düzgün anaokulları bile bu yöntemleri kullanmıyor. Çocuğa ceza vermekti.

Hepsi saçma sapan yöntemler. Pas pasa koyup, alakayı keserek eğitim mi olur Allasen. Sen akıllı kadınsın

Ya yalan yok. Bende oyun kitaplari var. Yani o paspasa oturtmak yöntemini amerikan programlarda da görmüstüm. Onu kopyaladilar sandim. Sadece programin bir kismina cok gülmüstüm. Cocuk kriz geciriyor (ona gülmedim), sözde pedagog annesine "Sakin gözlerine bakmayin" gibi birsey dedi. Sanki karsidaki vahsi bir hayvanmis gibi.

Asla utanması da yok. Hala aynı şeyi iddia ediyor. Gerçekten bunlar arsız olmuş. Bir sürü aileyide kandırdı.
Pedagog'u sifat olarak kullaniyorum, mesleki unvan olarak degil demiş savunmasinda.
+kimi inandırdıgını saniyor bilmiyorum.

Son düzenleme:
Aslinda profesyonel destek alacak gucumuz var ama bu konuda esimle cok zit dusuncelere sahibiz. Kendisi bazi konulards hala ilkel fikirleri benimsiyor psikologa gidecek olursam mutlaka bei asagi cekecek yorumlar yapacaktir buda ayri bir gerginlige sebep olacak biliyorum. Bende ogluma cogu zaman oglum agladigin icin seni anlayamiyorum aglamadan derdini anlatki bir cozum bulalim diyorum ama o aglama krizi gecmeyene kadar susmuyor. Sonra sakinlesince konusuyoruz anlatiyorum ona dinliyor tasdikliyor ama sonra yine ayni donguye giriyoruz. Kendime pek vakit aayiramiyrum malesef. Yorgun dustgum icin bir cok seyden geri kaliyorum. Esimin destegi vasatin baya altinda zaten cocuklar herseyiyle bana alistiklari icin artik babalarinda durmuyorlar.

Bence bir pedagogdan yardim almaya da cekinmeyin. Esiniz de ama sizinle ayni tarafta olmali. Bazi babalarin isine geliyor cocuklarin sadece anneye kosmasi ama o korkuluk bir baba degilse katilmak zorunda.

O çocuğu çok net hatırlıyorum. Çocuğu sürekli dışlıyordu. O şekilde birisi evladınıza davransa cidden içiniz parçalanmaz mı ?

O çocuğu çok net hatırlıyorum. Çocuğu sürekli dışlıyordu. O şekilde birisi evladınıza davransa cidden içiniz parçalanmaz mı ?

O bölümü sonra aile yalnis hatirlamiyorsam Youtube dan sildi, cünkü cocukla cok fena dalga da gecildi sonra.

İnşallah düzelir.Ben iki çocuk arası 7 yıl verdim .Hep planlı hareket ettim bu yüzden

Yok bende sana tepki verir gibi yazmadım. Ülkemizde maalesef herkes her şeyi olabiliyor.
Gecende de bir akademisyen tutuklandi. Acikogretim lisans mezunuymuş sanirim. Bunca yıl akademisyen olarak calismis sahte diplomayla. Ogrenciler mezun etmis. Yazik gercekten.

O bölümü sonra aile yalnis hatirlamiyorsam Youtube dan sildi, cünkü cocukla cok fena dalga da gecildi sonra.
Çocuğun hayatını tv de şov amaçşı oyuncak etti. Hayvan gibi davranmak nedir ? Bir de tasma taksın isterse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…