İşin sırrı pijama ve iç çamaşırı ile oluşan ıslaklık mıymışş
Ben bunu bilsem Tüp bebeğe servet dökermiydim ya uf.Aslında öyle bir sey olmayacağını biliyorum ama endişe ediyorum. Aslında sorum o degildi. Bir bilginiz varsa bu sorularıyla ilgili paylaşırsanız cok sevinirim
Yanıtladıgınız icin teşekkürler. Sizce bu durumda ertesi gün hapından dolayı bir sey olur mu asıl merak ettiğim buyduŞu imkanlarla gebe kalman için mucize gerçekleşmesi lazım.
Sıkıntı olmaz ama ertesi gün hapı masum değil. Tabi ki de adet düzenini değiştirir.Yanıtladıgınız icin teşekkürler. Sizce bu durumda ertesi gün hapından dolayı bir sey olur mu asıl merak ettiğim buydu
Ertesi gün hapı içtiğim İçin kanama devam ediyor kötü bir sey olur mu. Bildigim üzere ertesi gün hapı ağır bir ilacmısZaten adetin tam bitmeden icmissin adetliyken hamile kalman mumkun değil üstelik üzerinde çamaşırlar varken sakın ol evham yapiyorsun
Sıkıntı olmaz ama ertesi gün hapı masum değil. Tabi ki de adet düzenini değiştirir.
Hz Meryem değilsen korkmana gerek , o şartlarda gebe kalman için buÖncelikle selamlar. Benim bir sorum olacaktı. Ben adetimin 5. Günü erkek arkadasımla sürtünme yoluyla bir iliski yasadım. Benim altımda tayt vardı ic camasır ve ped de vardı erkek arkadasımda da pijama ve ic camasırı vardı. Ben ic camasırımda ıslaklık fark ettim ve ona sorduğumda ben hicbir sey hissetmedim dedi ama ıslaklığı görünce panik oldum. 3 4 saat sonra ertesi gün hapı kullandım. (kendi adetim 8 9 10 gün sürüyor ama bu günler cook az geliyordu) Adetim bir kac gün gelmedi gibi oldu ama 8 9 10 günler gelmeye basladı cok degil ama geliyor yinede. ve suan 11. Gündeyim bitmis olması lazımdı ama hala kanama var. Adetin 10. Günü sag gögsümde agrı basladı . Endişe ediyorum sizce neden ? ve ne zaman biter bu kanama? bu durumlar ertesi gün hapından mı ? ne gibi kötü bir sey olabilir? Hastaneye gitmek dısında ne yapbilirim ? Bu durumdayken endise etmeli miyim? Lütfen yardımcı olur
Bildiğin üzere ağır bir ilaçsa neden koştur koştur içiyorsun?Ertesi gün hapı içtiğim İçin kanama devam ediyor kötü bir sey olur mu. Bildigim üzere ertesi gün hapı ağır bir ilacmıs
İnternetten cok araştırdım fakat farklı farklı seyler okuyunca kafam allak pullak oldu. Bir kadın olarak buraya sormak istedim çünkü hemen hemen bu gibi durumları zamanında bazılarınızın yaşadıklarınız olmuştur. Biz bir birimize yardım edebiliriz:)ablacım korkma korkma, bir şey olacağı yok. Ertesi gün hapını da böyle eften
püften kullanıp vücudunun dengesini bozma. Bir yakınına soramıyorsan, internet diye bir mucize var. Tecrübesiz ilişkilerle korku yaşayacağına aç oku öğrenbu saydıklarınla gebelik mucize gerçekten..
Panik yaptım yazmıstım abicim dikkatli okursan sevinirim ters ters de cevap vermemizin bir gereği olmadığını düsünüyorumBildiğin üzere ağır bir ilaçsa neden koştur koştur içiyorsun?
Ters cevaplara terslemek istemiyorum ama dünyaya geldiğimiz andan itibaren cinsellik bilmiyoruz ya duyarız bu konuları öyle hakim oluruz ya da cok yapmısızdır öyle hakim oluruz. İçimi rahatlatmak icin sordum cünkü paylaşacak kimse bulamadım ve iyi insanlardan yanıt almak istedim. Olanda verdi zatenBunu bilmeyen insan olmamali gercekten yil olmus 2025 insanlar niye bu kadar cahil tabiki hamilesin hemde ikiz cunku bu yolla ikiz oluyor eminim
İstediğimiz gibi cevap verebiliriz.Panik yaptım yazmıstım abicim dikkatli okursan sevinirim ters ters de cevap vermemizin bir gereği olmadığını düsünüyorum
Islaklık vardı yazmıstım. Ve böyle seyler yeni yeni yaşamaya basladım. Kusura bakmayın sizin gibi cinselliği adapte olmadığım icin.İstediğimiz gibi cevap verebiliriz.
Spermin adamın donunu, pijamasını, senin taytını, çamaşırını, pedini delip geçebileceğine inanıyorsan aktif bir cinsel yaşam olgunluğuna henüz erişmemişsin demektir. Sevişme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?