• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne zaman biter bu kanama?

vera347

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2025
14
0
1
17
Öncelikle selamlar. Benim bir sorum olacaktı. Ben adetimin 5. Günü erkek arkadasımla sürtünme yoluyla bir iliski yasadım. Benim altımda tayt vardı ic camasır ve ped de vardı erkek arkadasımda da pijama ve ic camasırı vardı. Ben ic camasırımda ıslaklık fark ettim ve ona sorduğumda ben hicbir sey hissetmedim dedi ama ıslaklığı görünce panik oldum. 3 4 saat sonra ertesi gün hapı kullandım. (kendi adetim 8 9 10 gün sürüyor ama bu günler cook az geliyordu) Adetim bir kac gün gelmedi gibi oldu ama 8 9 10 günler gelmeye basladı cok degil ama geliyor yinede. ve suan 11. Gündeyim bitmis olması lazımdı ama hala kanama var. Adetin 10. Günü sag gögsümde agrı basladı . Endişe ediyorum sizce neden ? ve ne zaman biter bu kanama? bu durumlar ertesi gün hapından mı ? ne gibi kötü bir sey olabilir? Hastaneye gitmek dısında ne yapbilirim ? Bu durumdayken endise etmeli miyim? Lütfen yardımcı olur 🫠

Son düzenleme:
Doğru önceden daha fazlaydı ama şimdide her birey ulaşabilir diye kesin bir yargıda bulunulamaz. çok baskı altında yetişen kizlar halen var.Zaten bu kadar baskı altında olmazsa yanlış yapamazdı.Durumunu bilmiyorum ama bir çok şehirde yaşadım bir çok gencle tanıştım.Korkulari kaygıları öyle çok ki çok yanlış yaptıklarını hiç sorgulamadan yaşadıklarına şahit oldum.O yüzden bende bu durumun varlığını bildiğim için geçiniz yapamıyorum.
O derece baskı altında olan biri bir erkekle sevişecek ortama giremez, o ortamı yaratamaz. Evet baskı altında olanlar var, bu sebeple bir takım psikolojik sorunlar yaşayanlar da var ama onlar evlilik dışı cinsellik yaşayanlar değil.

Öncelikle selamlar. Benim bir sorum olacaktı. Ben adetimin 5. Günü erkek arkadasımla sürtünme yoluyla bir iliski yasadım. Benim altımda tayt vardı ic camasır ve ped de vardı erkek arkadasımda da pijama ve ic camasırı vardı. Ben ic camasırımda ıslaklık fark ettim ve ona sorduğumda ben hicbir sey hissetmedim dedi ama ıslaklığı görünce panik oldum. 3 4 saat sonra ertesi gün hapı kullandım. (kendi adetim 8 9 10 gün sürüyor ama bu günler cook az geliyordu) Adetim bir kac gün gelmedi gibi oldu ama 8 9 10 günler gelmeye basladı cok degil ama geliyor yinede. ve suan 11. Gündeyim bitmis olması lazımdı ama hala kanama var. Adetin 10. Günü sag gögsümde agrı basladı . Endişe ediyorum sizce neden ? ve ne zaman biter bu kanama? bu durumlar ertesi gün hapından mı ? ne gibi kötü bir sey olabilir? Hastaneye gitmek dısında ne yapbilirim ? Bu durumdayken endise etmeli miyim? Lütfen yardımcı olur 🫠
Lisede sadece sayısalcılara verilen son sınıflardaki biyoloji dersinin ilk sınıftan herkese verilmesi gerek gerçekten. Nasıl hamile kalındığını bilmiyor musunuz, günde en az 1 2 kere böyle konu görüyorum??
Şu şekilde hamile kalırsanız bebeği aldırmayın sakın, bebek kurtarıcımız olur, siz de meryem anadan daha ünlü olursunuz muhtemelen

Back