Kızlar hamileyim Fakat bir sorunum var. Et, süt, balık ve yumurtadsn tiksiniyorum denesemde yiyemiyorum. Yumurtayı yiyebilirim ama kayısı kıvamında o da tehlikeli sayılıyor. Ben ne yapmalıyım?
Kızlar hamileyim Fakat bir sorunum var. Et, süt, balık ve yumurtadsn tiksiniyorum denesemde yiyemiyorum. Yumurtayı yiyebilirim ama kayısı kıvamında o da tehlikeli sayılıyor. Ben ne yapmalıyım?
Öncelikle hayırlı olsun...Yumurtanın sarısı değil beyazı zaten önemli şu aşamada,sıkıntı diil kıvamı...Günde 2 ceviz ye mutlaka...Süt içemiyorsan bi kase yoğurt ye...Asma yaprağında da inanılmaz bi calsiyum var,yaprak sarması da iyi gelecektir...Bol bol su tüket...Eti de kıyma olarak ye normal yiyemiyorsan...Köfte falan yaparsın öyle yersin.
Öncelikle hayırlı olsun...Yumurtanın sarısı değil beyazı zaten önemli şu aşamada,sıkıntı diil kıvamı...Günde 2 ceviz ye mutlaka...Süt içemiyorsan bi kase yoğurt ye...Asma yaprağında da inanılmaz bi calsiyum var,yaprak sarması da iyi gelecektir...Bol bol su tüket...Eti de kıyma olarak ye normal yiyemiyorsan...Köfte falan yaparsın öyle yersin.
ben ılk 6 ay 12 kılo verdım arkadaslar kusmaktan
gunde sadece 1 elmayla gecıstırdıgımı bılıyorum su bıle ıcemedım
serum aldım acıllık oldum hep
doktorum bana yıyemıyorsan kendını zorlama ılk 4 ay bebek rahımden beslenıyor zaten 4 aydan sonrada bulantın hafıfler dert etme dedı
1 aydır guzel yıyorum bebegımın gelısımı harıka hıc sıkıntı yok
doktorum bana sekerden uzak ol kremalı seyler yeme kızartma ve hamur ısınden uzak dur gunde yarım saat yuru onun dısında ne yersen ye dedı
hayırlı olsun hepımız saglıkla kucagımıza alalım ınsallah