Ne yazık ki yine ben!...

canim eski konularina göz atdim- senin bu adamla ayni evde yasaman suc. yani amacim kalbini kirmak degil ama seni hamilelikde döven Adam salonda yatiyor diye konu acmissin. senin bir bireysel terapiye ihtiyacin var galiba. beni kocam dövse, onun iki kolu kirilmadan rahat etmem yani. sende bu pasiflik oldugu sürece arpa Kadar yol alamazsin.

Evet doğru hatırlıyorsunuz. Ama şiddet olayında tepki vermemişim gibi ona katlandıysan bunda ne var tarzında yaklaşmıştınız sanırım yanlış hatırlamıyorsam ben de şiddet olayında büyük kıyamet koptu tekrarlarsa bitecek bundan dolayı o konuyu değil diğer şikayetlerimi konuşmak için konu açtığımı söylemiştim. Nitekim bazen en büyük olaylara katlanıyor insan ama bir yandan da o bardak doluyor. En ufak bir damla da taşıyor. Eminim bunun örneklerini siz de görmüşsünüzdür. Benimki de o misal. WhatsApp’tan engelleme mevzusu değil de olaylara verdiği tepkiler pireyi deve yapmalar olayı saptırmalar ve üstüne suçlamalar... Aslında işin özeti bu. Yanlışlığa gelirsek kendimi de eleştiriyorum bu adama bu kadar fedakarlık yapmamalıydım, en baştan daha sert davranmalıydım ve terketmeliydim diyorum. Yaptıkları yenilip yutulacak şeyler değil ama hep iyi düşündüm iyi niyetli oldum...

Aslında gidecektim ona da söyledim ama ailem de bebek uyandı o sırada hadi bebeğiniz var gözünüzün önüne bakın birbirinizi üzmeyin dedi. Çok ikilemde kaldım gidemedim

İnsan en büyük kötülüğü kendine yaparmış, haklısınız ben bu adama karşı yaptıklarına karşı güya tepki verdim ama onun yaptıklarının karşılığı bu olmamalıydı. Terapi in doktor araştırıyorum Ankara’da. Öneriniz olursa sevinirim...

Gerçekten Allah kolaylık versin, ama siz de babasına falan neden şikayet ediyorsunuz, adam çocuk siz de iyice çocuk gibi davranıyorsunuz sanki.

Eski konuları okumamıştım ama yorumlardan şiddet olduğunu da gördüm. Bence evladınızı alıp eşinizden bir süre uzaklaşın ve ne yapacağınıza nasıl hissettiğinize karar verin. Böyle sürmez.

niye hep siz iyi niyetli oluyosunuz?

önceki konunuzda da eşiniz iş yerinden bi kadınşa 15 dk konuşmuştu. yalan söylemişti. bu evliliğin sağlam olmaıdğını görmek için daha ne görmek lazım.

evet- ve sen kendine kötülük yapiyorsun. bu kesin. ben siddeti asla afetmem. bu benim standartimdir sizin uymaniza gerek yok tabiki AMA esiniz bu siddet olayindan sonra cabalayip sizin ve bebeginizin etrafinda dönse, yani pisman olsa bir nebze dayanin ve evliliginize sans verin derdim belki. Adam kilina takmiyor sizi- severek evlendiginizden eminmisiniz? yani belki siz sevdiniz ama bu adamin sizi sevdiginden eminmiiniz? bana Sevgi saygi yok gibi geldi.

ne bilim, siz calisan 30 yasinda bir kadin- Adam salonda yatan ama cinsellik bol olan bir evlilik. Tuzu biberi ise borc borc borc. burdan bakilinca sizin degeriniz cinsellik ve para gibi geldi bana. yani borc olup Adam size harcasa ok- ama bebegin altinini bozup kendine mont alinca isin rengi degisiyor malasef

niye hep siz iyi niyetli oluyosunuz?

önceki konunuzda da eşiniz iş yerinden bi kadınşa 15 dk konuşmuştu. yalan söylemişti. bu evliliğin sağlam olmaıdğını görmek için daha ne görmek lazım.
Takibe aldım ne öncesinde ne de sonrasında arama yoktu o yüzden zamanını bekleyeyim hemen parlayayım dedim. Çünkü bu kez de kontrol ettiğim mekanizmalar ortadan kalkacak. Daha önce hep öyle oldu. Kontrol edilmediğini düşündüğünde kızla konuşuyor mu bu önemliydi. Kız zaten aynı iş yerinde selamını dahi alma bundan sonra dedim. Kızın aramasından sonra niye aradın diye aradığını biliyorum. Bu bile olmamalıydı ama bundan dolayı da aldatıyor diyemem ki :/ Evliliğimiz zaten sağlam değil bu ortada... Ben de bu yüzden güvende rahat huzurlu hissedemiyorum kendimi.

Evlenmeden önce ayrılmayı çok denedim o da denedi ayrılık süreçlerimiz oldu ama peşimden gelen böyle olmayacak her şeyi düzelteceğim düzelecek ama geçmişin yüzünden kaldıramıyorum düzelmeye çalışıyorum falan filan diyen o oldu. Ben de inandım. Sevmiyorsa çevresinde dönen bir sürü kız vardı onlara gidebilirdi. Ben de sizin gibi seven böyle mi yapar diyorum sonra kaybetmek istemediğini görüp yanlış mı düşünüyorum diyorum... Hala geçmişin acısını çıkarır gibi davranıyor...

Kelebek Allah aşkına geçir artık şu cinneti, zira ben geçiriyorum şu an. Bütün konularını hatırlıyorum. Küçücük bebeğin var boşan ya da boşanma diyemem bu senin hayatın senin kararın ama artık yalvarıyorum geçir şu cinneti. Hepimiz delirdik okuya okuya.

güvende ve huzurlu hissetmiyosunuz neden devam ediyosunuz? hani karşınızda bi pişman adam yok, çabalayan adam yok.

Benim konuma yazmıştınız siz belki hatırlarsınız ücretsiz izne ayrıldığım için ayrılıyoruz.ben tekrar dava açtım ilkinden feragat etmiştim.sadece 1 ay oldu feragat edeli ama bu bir ayda olanlar bile yeni bir dava açmama yetti.çekişmeli devam edecek ama bu sefer kurtulacağım ondan .bilemiyorum ama eşinizde kendi eşimi gördüm.tabi ben 10 yıldır evliyim üç çocuğum var.siz yenisiniz bebeğinizde küçük sanırım ama ben geçen yıllarıma üzülüyorum şu an keşke daha önce cesaret edebilseydim.yinede bu cehennem hayatının bana kattığı üç tane pırlanta gibi evladım var.tabi ben bir anneyim ama herşeyden önce insanım kadınım bundan sonra başta kendim için sonra çocuklarım için yaşayacağım.hayat böyle 5 para etmez erkeklere harcanacak kadar uzu değil.bence sizde 5 yıl sonra 10 yıl sonra hangi noktada olacağınızı öngörmeye çalışın.ona göre karar verin.eşiniz hiç güven vermiyor bu arada.

Ben de pişman olmaktan daha çok yorulmaktan korkuyorum. Belki her şeyin en başında insanın başına gelmesi daha iyidir. Allah evlatlarınızı size bağışlasın.

güvende ve huzurlu hissetmiyosunuz neden devam ediyosunuz? hani karşınızda bi pişman adam yok, çabalayan adam yok.
İşte böyle olaylarda kopma derecesine geliyorum ama böyle şeyler yaşanmadığında problemimiz görünmüyor. Yani normal zamanların hatrı gibi bir durum ortaya çıkıyor. Beni tutan da bu sanırım. Acaba ben mi büyütüyorum diye kendimi eleştirdiğim bile oluyor! Halbu ki olayları büyütenin o olmasına rağmen.

ya bazı durumlar normal zamanların hatrına tolere edilemez. bazıları edilir ama sizin durumuzdakiler edilemez.

Hem çift geliriniz var hemde nasil bu kadar borcunuz var aidat veremiycek kadar.neye bu kadar borçlandinizki.bizim gelirimiz tek buna ragmen borcumuz yok ucu ucuna yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…