Ne yazık ki yine ben!...

Eşimde böyle ilgisiz saçma sapan insandır. WhatsApp tan engellemez ama insanı yok sayardı daha çok delirirdim. Delire delire azıcık yola geldi ama azıcık. Hesap konusuna gelince de kendi haline bırakın ben öyle yaptım. Maaşınızı alın kendi ihtiyaçlarınızı görün eve yardım etmeyin çünkü haketmiyor. Ücretsiz izin demişsiniz biraz zorlanırsınız parasız ama işe dönünce acısını çıkarırsınız. Aslında en kestirme yolu boşanmak ama insan yapamıyor seni iyi anlıyorum.

Ha bir de bebeğe takılan altınları istedi vermedim önce sonra borç borç dediği için 10’a yakın verdim geri kalanları vermedim. Hesapları incelediğimde internetten yaptığı alışverişler !

En çok buna takıldım ki bu tarz bir hareket benim için evi eşimin başına geçirme sebebidir, çok sağlam olay çıkarırım, bildiğin cinnete bağlarım, ne whtsptan engelleyeceği telefonunu sağlam bırakırım, ne aldıklarını.

Siz bir kadınsınız.9 ay karnınızda bir can taşıdınız ve adamlıktan nasiplenememiş (eşiniz ama kusura bakmayın onu ancak böyle tarif edebiliyorum) erkek size vuruyor.Kadınlar Allah aşkına kendinizi erkek milletine ezdirmeyin.Ben,sülalemdeki erkekler dahil bütün erkeklere güvenmiyorum.Kadın hep alttan alır erkek yapar yine odunluğunu.Kimsenin evliliği için boşanın demek haddim değil lakin sizin evliliğinizin de kurtulacak yanı kalmamış.Bu arada ben de alkol aldım,sarhoş oldum vs vs kabul etmeyen erkek çeker gider babasının dizinin dibine.Profilinize baktım ekonomik özgürlüğünüz de var herhalde lütfen kendinize daha fazla acı çektirmeyin.Ever ben bir erkek düşmanıyım ama bu düşmanlığımda çok haklıyım erkekler nasıl ki kadınları cinsel obje olarak görüyorsa ben de erkekleri öyle görüyorum.Belki fevri davranmış olabilirim bir psikiyatriye gidin diyeceğim onunla ama kabul etmeyeceğini adım gibi biliyorum.

Benim şey dikkatimi çekti henüz suçlama yahut sorgulama yapılmamasına rağmen, kendi kendine “parayı kızlarla mı yiyorum” çıkışı... Belki de ben paranoyağımdır bilmiyorum

Geri kalanı vermedim diye altın meraklısı ilan etmediği kaldı! Ben kızımın olan altını ona bırakma derdindeyim halbuki...

Siz diğer konuyu ne yaptınız bir kızlar 15 dakka konuşup konusmadim demiş ti .
Neymiş , Ne konuşmuşlar?
Bu konuda takipteyim başka arama olmadı şimdiye kadar. Hesap sorarsam incelediğimi anlar üstü kapalı ne alaka seni aramış neden aramış hiç görmedin mi iş yerinde diye yineledim o da iş yerinde karşılaştığını ve hayırlı olsun demek için aradığını söyledi. Yani hayırlı olsun demek o kıza kaldı ya!... Ben de sıkı sıkı tembihledim selamını bile aldığını görmeyeyim diye.

Benim şey dikkatimi çekti henüz suçlama yahut sorgulama yapılmamasına rağmen, kendi kendine “parayı kızlarla mı yiyorum” çıkışı... Belki de ben paranoyağımdır bilmiyorum
Klasik cümleler işte. Paranoyaklık değil de suç bastırmak için söylerler diye aklınıza gelmiştir.

Geri kalanı vermedim diye altın meraklısı ilan etmediği kaldı! Ben kızımın olan altını ona bırakma derdindeyim halbuki...

Eski konularına şöyle bir söz attım "Yine ben" şeklinde başlık attığın için, neler var başka diye.
Yavrum bu adam seni hamileyken dövmüş mü 9. ayına kadar? Dövmüş.
Senle nişanlıyken "Ama küstük" deyip başka biriyle flörtleşmiş mi? Flörtleşmiş.
Evlendikten sonra "Yok irtibata geçmedim" demiş ama irtibata geçtiği çıkmış mı bu kızla? Çıkmış.
Bu adam daha ne yapsın? Hah çocuğuna harcaması gereken altını parayı, kendine de sıvamış, borca da girmiş.

Daha ne yapması gerekiyor?

Aslında terapiyi kabul etti ama maddi sıkıntılardan gidemedik bir türlü. Haklısınız ben kendime çok kızıyorum zaten. Kıymet bildiği de yok, olan hep kadınlara oluyor

Değil mi? Daha ne yapsın ki bana ben kendime geleyim!... En iyisi ben gideyim psikiyatriste... Her şeyi Pollyanna gibi görüyorum ya da kabul edemiyorum bilmiyorum. Bebeğime üzülüyorum korkuyorum gelecekten Maddi kaygım yok sadece bebeğimi babasız büyütmek istemiyorum. Şiddet son buldu diye düzeldiğine inanıyorum bir yandan. Diğer olaylarda da aynı iş yerindeyiz eşimin yaptığı en fazla muhabbet etmek diye daha beterlerini düşünüp kızsam da hadi konuşmanın ötesine geçmiyor diye avutuyorum kendimi. Yani muhabbetleri de havadan Sudan diye abartma kelebek diyorum dizginliyorum kendimi. Yani ben hep kapatıyorum sanırım kendimden geçiyorum geçim için...

Aslında terapiyi kabul etti ama maddi sıkıntılardan gidemedik bir türlü. Haklısınız ben kendime çok kızıyorum zaten. Kıymet bildiği de yok, olan hep kadınlara oluyor
Doktora falan gitseniz öfke kontrolü için ilaç kullanır belki ama hamile kadına bile şiddet uygulayan birinin öfkesini herhangi bir ilaç geçirir mi bunu bilmiyorum.

Doktora falan gitseniz öfke kontrolü için ilaç kullanır belki ama hamile kadına bile şiddet uygulayan birinin öfkesini herhangi bir ilaç geçirir mi bunu bilmiyorum.
Kendi kendine antidepresan aldı kullanıyor. İşe yarıyor gibi ama bazen patlama noktasına gelince ikimiz de ortamı değiştiriyoruz. Şiddet yok artık inşallah! Yani son olaydan sonra olmadı o da hamileliğimdeydi. Öfke kontrolü bence var yoksa kişisine göre kontrollü olmazdı herhalde :/ İşte bu da daha beter! Bilerek sonucunda nasılsa kelebek gitmiyor diyerek yaptı yapacağını...

Sizin konularınızi takipteyim . İnanın benim dışardan sadece yazdıklarınızı değerlendirerek görebildiğim gerçekleri ne zaman goreceksiniz bilemiyorum . Sizin cabanizi samimiyetinizi takdir ediyorum ama karşınızda bir kütük var . Ne yapsaniz boş maalesef

Çok sağolun... Buradaki kadınların gönül bağını hissettikçe daha da iyi hissediyorum kendimi. Kadın dayanışmasını görmek hissetmek çok güzel. Çabalarım mücadeleci ruhumdan dolayı ve gelecekte kendimi suçlamamak için sanırım. Ama kendimi keşke daha önce yapmam gerekeni yapsaydım diye suçlu hissetmek de var işin içinde tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…