- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
- Konu Sahibi 06kelebek_s
-
Ben de bilemedim valla beni öyle zorluyor ki sınırda geziniyorum resmen!Okudum onceki konularinizida okumustum. Gercekten artik ne desem bilemedim.
Çok konuştum söyledim ani birşey olsa falan diye ama anlatamadım! Anlamıyor!...
Eşler birbirini nasıl engelleyebilir WhatsApp dan vs.
Çok çocukça geliyor bana bu davranışları eşinizin...
Yüz yüze konuşarak aşılabilir bence sorunlarınız...
Size bosanin diyemiyorum. Gercekten. Butun konulariniza denk geldim ve agzim acik okuyorum artik.Ben de bilemedim valla beni öyle zorluyor ki sınırda geziniyorum resmen!
Eski konulari okursaniz sizde konusarak asilamayacagini dusunebilirsiniz
Eşler birbirini nasıl engelleyebilir WhatsApp dan vs.
Çok çocukça geliyor bana bu davranışları eşinizin...
Yüz yüze konuşarak aşılabilir bence sorunlarınız...
Amin sağolun... Valla ağzım açık halde yaşadım her şeyi... Bazen tek alttan alan taraf ben olduğum sürece devam edecek belli ki deyip gemileri yakasım geliyor bazen de sabret sabret diye zorluyorum kendimi. Mesela önceki kırmasında engellemişti ben de onu engellemiştim sonra akşam siniri geçti şakalar yaptı engeli de kaldırmış ben de uzatmayayım dedim bir daha yapma dedim kapattık konuyu. Ertesi gün de WhatsApp’a bak birşey yolladım dedi o zaman açtım engelini. Daha iki gün önce bunlar yaşandı şimdi yine engel telefon açmamalar falan. Hayır ne yapacağımı şaşırdım resmen! Patlama noktasındayım aslında ama haberi yok sanırım...Size bosanin diyemiyorum. Gercekten. Butun konulariniza denk geldim ve agzim acik okuyorum artik.
O yaptiklarindan sonra ben boyle bi evlilige dayanabilir miydim bilmiyorum. Boyle bi evlilikten ziyade surekli alttan alan taviz veren cabalayan taraf olmaya dayanabilir miydim gercekten bilmiyorum.
Ne karar verirsen Allah kolaylik versin.
Ben bigun gercekten cok kotu patlicaginizi dusunuyorum ama hadi hayirlisi. Ben sabriniza hayran kaldim gercektenAmin sağolun... Valla ağzım açık halde yaşadım her şeyi... Bazen tek alttan alan taraf ben olduğum sürece devam edecek belli ki deyip gemileri yakasım geliyor bazen de sabret sabret diye zorluyorum kendimi. Mesela önceki kırmasında engellemişti ben de onu engellemiştim sonra akşam siniri geçti şakalar yaptı engeli de kaldırmış ben de uzatmayayım dedim bir daha yapma dedim kapattık konuyu. Ertesi gün de WhatsApp’a bak birşey yolladım dedi o zaman açtım engelini. Daha iki gün önce bunlar yaşandı şimdi yine engel telefon açmamalar falan. Hayır ne yapacağımı şaşırdım resmen! Patlama noktasındayım aslında ama haberi yok sanırım...
Zorla düşündürüyor ama yapamıyorum :/Boşanmayı düşünmüyor musunuz? Böyle devam etmez ya. Yaş skalası 10-15 gibi davranıyor.
Evet patlamam çok kötü olacak sanırım kendimden de korkuyorum...Ben bigun gercekten cok kotu patlicaginizi dusunuyorum ama hadi hayirlisi. Ben sabriniza hayran kaldim gercekten
Eski konulari okursaniz sizde konusarak asilamayacagini dusunebilirsinizben oyle dusunuyorum
Katiliyorum surunmesi lazimmToparlanın bebekle gidin ananızın evine,o telefon öyle kapanmaz böyle kapanır ,öyle küsülmez böyle küsülür .1 ay süründürün ne bu beeee diye cinnet geçirin.
Bugün annemin evinden dönmemeyi düşündüm aslında sonra hadi bende kalsın büyüklük dedim bundan dolayı tadımız kaçmasın dedim önceki mevzuların yanında bu hiçbir şey değil sen neleri çektin dedim ve evime geldim. Zaten kafasını değiştirmediği sürece bugün olmasa yarın dediğiniz gerçekleşecek...Toparlanın bebekle gidin ananızın evine,o telefon öyle kapanmaz böyle kapanır ,öyle küsülmez böyle küsülür .1 ay süründürün ne bu beeee diye cinnet geçirin.
Şimdiye kadar hiç para pul mevzularında ona tartışma çıkarmadım. Ben sen hesabı yapmadım. Aile olduysak biz varızdır diye düşündüm. Ama o hep ona hesap sormakla suçladı beni. Ben anlamıyorum nasıl yetişmiyor desem sen ne demeye çalışıyorsun dedi. Yani iş oraya gelmesin diye uğraştım durdum. Şu anda da hesaplardan ziyade beni engellemesi tavırları kırıyor...Ekonomık özgürlügü olan bır kadının kocasının onu kısıtlaması bana cok saçma gelır hep allah askına kendımızı su erkek mılletıne ezdırmeyelım bız ustlerıne dustukce kendılerını nımetten sanıyorlar bırakın ne halı varsa gorsun hep sızın yapıcı olmanıza alısmıs tabıkı sızı sallamaz. Maaş kartınızıda alın elınden kendınınkıylr ne halt yerse yesın bosverın vermeyın o sızın hakkınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?