• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yaşıyorum bn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

abtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
151
41
28
23
Evli bir erkek evli bir kadınla ilgileniyor. Onunla konuşmaya çalışıyor. Sürekli inatlasiyor. Uğraşıyor yani. Bir yandanda düşünüyor yardıma ihtiyaci olduğunda falan yapıyor. Aynı zamanda karısına istediğini alıyor. Mutlular gibi ama kavgada oluyor.
Evli adam evli kadından hoşlanıyor mu ?

Evli bir erkek evli bir kadınla ilgileniyor. Onunla konuşmaya çalışıyor. Sürekli inatlasiyor. Uğraşıyor yani. Bir yandanda düşünüyor yardıma ihtiyaci olduğunda falan yapıyor. Aynı zamanda karısına istediğini alıyor. Mutlular gibi ama kavgada oluyor.
Bu bahsettiğiniz evli kadın siz misiniz? Görmezden gelin, bu kişiden uzaklaşın, ilgisini ,yardım etmesini de kabul etmeyin.

O evli kadın ve erkek boşanmadan bir şeyler yaşamak niyetindeyse ahlaksızlar. Gerçekten bir şeyler hissediyorlarsa ayrılırlar ne halt ediyorsa ediyorlar. Yasak aşk sosuna batırınca ahlaksızlık midesizlik olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Hoşlanıyor evet

Sakin mi olsak acaba karşılık verdiğimi yazmadım. Sadace ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Bir adamın ilgisi var diye ahlaksız olmamaliyim bnce
Bu adam kim bir komşunun eşi mi akraba mi neyin nesi peki? Eşinizle aranız nasıl onu seviyor musunuz? O anki durumda siz daha iyi hissedersiniz bu adamın size hoşlantı duyup duymadığını. Şayet bir şüpheniz varsa en doğrusu uzak durmanız.

Bu adam kim bir komşunun eşi mi akraba mi neyin nesi peki? Eşinizle aranız nasıl onu seviyor musunuz? O anki durumda siz daha iyi hissedersiniz bu adamın size hoşlantı duyup duymadığını. Şayet bir şüpheniz varsa en doğrusu uzak durmanı

Bu hikayedeki evli kadın sizsiniz heralde. Sizinle konuşmaya çalışan, size ilgi gösteren bi adamın ilgisini kabul ediyorsanız. İkinizde ahlaktan yoksun insanlarsınız demektir.
Keza umrunuzda olmasa ne bu adamdan yardım isterseniz nede karısıyla arası nasıl diye gözetlemezsiniz.

Bu hikayedeki evli kadın sizsiniz heralde. Sizinle konuşmaya çalışan, size ilgi gösteren bi adamın ilgisini kabul ediyorsanız. İkinizde ahlaktan yoksun insanlarsınız demektir.
Keza umrunuzda olmasa ne bu adamdan yardım isterseniz nede karısıyla arası nasıl diye gözetlemezsiniz.

Birde adamin evliligini analiz ediyor ;D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back