Ne yardan vazgeçebiliyorum ne serden :((

TAmam annen haklı demiyorum ama erkek arkadaşının annesinin yaptıklarına ne demeli evine bile çağırmıyor peki bunları annesinin istediği ne malum sen erkek arkadaşından eminmisin ya kendisi uyduruyorsa öyle bişey yoksa evlenmeye Niyeti yoksa nerden biliyorsun bence serden vazgeç çocuk annesi sorun olur ilerde dua edersin annene

Sevgilinin annesi şuanda seni istemiyor ilerde ne olur bilinmez. Senin annen de sevgilini istemiyor ve hiç istemicek artık yüzünüze bakamazlar bayramda seyranda bile kocan gidip de annenin elini opmeyecek. Ve sen isteme olmadan mi evleneceksin bu adamla? Bu hep içinde kalacak belki de değerin bilinmeyecek sen ısrar etmiş olacaksin evlenmek için. Bence artık bu iş olmaz. Sevgilin ölüp bitiyorum diyorsa bir şekilde annesini ikna edip babandan isteyecek seni başka yolu yok sakın istenmeden evlenme

Bence bu iş olmaz sevgilin anneni asla affetmez affetsede sana baş kakinci olur sende annenden vazgecemezsin ki bence tercihini annenden yana kullan tmm çok büyük bir hata yapmış ama bu senin evlilik hayatını etkiler bence yol yakınken dön bide etraftan gözlemlediğim tabiki istisnalar kaideyi bozmaz ama evlenmiş ayrılmış adamlarla evlenenler pek mutlu olamiyo sebebide kadinlar genel olarak fedakardir yuvalarina sahip çıkarlar ancak sedakatsizlik ve siddetle genelde yuvalarini yıkarlar nacizane fikrim bence yinede iyi düşünün

Böyle kurallari falan olan bir yas sureci mi var, evden disari cikmama, insanlara gulumsememe gibi.
Ilk defa duyuyorum bunu. Acin vardir acibi yasarsin ama yüZlerine gulemem yastayim diye eve misafir kabul etmemek falan...
Cok enteresanmis

insanlar acı kayıplar yaşayabilir ama bu güler yüz gösteremem gelmesin demesi yanlış.baş saglıgına istemeyeni de duymuş olduk.
kim olursa olsun nekadar kötüde olsa asla ailenizi ezmeyin ezdirmeyin.
anneniz haklı daha önce evlenip çocugu olan erkegin hayatında eski eşi hep oluyor çocugu babanın evliligini kabul etmeyip sorunlu bir sürecin içinde yuva kurulabiliyor.
bu formda kaç tane konu var eski eş ve çocukla ilgili.
sizi seven insan herşekilde gururu bırakır ailenizden gelip ister ömrünüz boyunca ailenize gitmeyen bir eşi kabul edebilecekmisiniz
evlenirken annenizi salonun dışında mı tutacaksınız.
yazık aile bir kere bulunur koca sokakda çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…