Anneme konuştum defalarca Nuh diyor peygamber demiyor bana sürekli duygu sömürüsü yapıyor mutlu olamazsın sen onla diye kafayı yicem artık
O zaman biraz zaman vereceksiniz. Zaten onların acısı da çok taze. Bu zaman zarfında sizde erkek arkadaşınızın annesiyle görüşün. Güzel bir çiçek yaptırın, gidin yanına. Güzel güzel konuşun. Kendinizi tanıtın. Kadın sizi anlasın, dinlesin. Annenizin yaptığı şeyden haberi varsa konuşun, annenizin adına özür dileyin. Sizin niyetinizi anlasın. Eğer haberi yoksa konuya hiç girmezsiniz zaten.
Evlilik mevzusunu da hiç açmayın. Ne zaman olacağı konusunu yani. Ama erkek arkadaşınızla düşündüğünüz gelecekten bahsedin. Kadın sizi anlasın bu çok önemli. Tabi önce bir durulsun şu zamanlar..
O arada annenizle de güzel güzel gidip gelip konuşursunuz. Anlamıyor diye bir şey yok, anlar elbet. Benim ailem de hiç anlamamıştı. Eğer sabredersen ve güçlü durursanız bu bir geçiş dönemi olur.
Ama kilit nokta aksi değilde, samimi yaklaşmak. Annenin iyi zamanlarını kolla, arada git öp. Hemen değil ama. Sen benim annemsin de, ben seni anlıyorum anne de. Sana olan sevgimi değiştirmez de. Ama bazen üzüntünü görsün, hislerini saklama. Sonunda da seni anlamasını sağlarsın. Ne kadar istediğini gösterirsin bunu. Olur olur, ama sabır lazım
Sonra erkek arkadaşınında alttan alması, sünger çekmesi gerekecek. Başka türlü olmuyor bu işler. Eğer seni istiyorsa. .kimse erkek arkadaşına çok sev, eline eteğine yapış demiyor. Ama bir el öpmekse, nasılsınız demekse, bunu annene yapmak zorunda. Bazen politik davranmak lazım.
Annesi istemeye gelmezse olmaz o iş. Zaman koyun dediğim gibi ama gelineceği zaman annesi de olsun.