Ne yardan vazgeçebiliyorum ne serden :((

Ya bence de çocuğun annesi de istemiyor bu işi; taziye ziyaretine gelen düşman olsa kabul edilir, kimse ondan çıkıp göbek atmasını beklemiyor zaten adı üstünde taziye. Çocuk da diş geçiremiyor ya da geçirmek istemiyor belli ki.. annenizin yaptığı ayrıca korkunç, hiç girmek istemiyorum bu konuya ama evlenseniz anneniz normalleşir sanki düzelir durumlar böylece.

Anneni bu derecede cildirtan sey ne acaba merak ettim.Bu arada ben seni hic tanimadigim halde kayinvalidenin seni ve aileni geri çevirmesine sinir oldum neden bu davranisınin uzerine gitmediniz ki..Büyuk ihtimal anneniz hem buna hemde erkek arkadasinizin size olan sevgisinin zayifligina takilmis durumda ha yaptigi cok yanlis olmus ama neden yaptigina da bakmak lazim, sonucta evlenmeyi planliyorsun bu kisiyle her acidan degerlendirmelisin

Bir de hani siz başsağlığına kabul etmiş olsa, siz arkasından hemen düğün falan diye tuttursanız, annesi sizi arasa "kızım biraz erteleyelim" falan dese, o tamam ama burda yas tutmak degil bence konu.

Bence siz babaniz ve sevgilinizle isinizi halledin. Annenizi de bir zahmet iliskinizden uzak tutun. Cocuk konusmak istememekte cok hakli. Sacmalamis anneniz. Ablanizda da hic mi akil yokmus annenize engel olmaya calismamis. Veya madem engel olamadı size haber verseydi bari sevgilinizi o ortamdan uzaklastirirdiniz. Anneniz yuzunden iliskiniz biterse bir daha hic mutlu olamazsiniz. Anneniz kendi istedigiyle bulur evlendirir.

Bir de bazilari beni taslayacak belki ama bekar adamlarin kokune kiran mi girdi ne gerek var bosanmis çocuklu bir adamin pesinde bu kadar suruklenmeye? Allah bilir neden bosandigini bile bilmiyorsun. Bence herkes kendi dengi biriyle evlenmeli.

Benim takıldığım nokta anneniz sevgilinize o lafları ederken sizin sinirlenip ordan çıkıp gitmeniz, o sizin anneniz bir şekilde susturmalıydınız sevgilinizle onu bırakıp gitmeniz korkakça olmuş siz evlenseniz ve yine bayramda bir şeyde anneniz ağzına geleni söylese kaçıp gidecekmiydiniz yapmayın biri sizin anneniz biri sevdiğiniz arayı yapması gereken sizsiniz benim annemde aynı sizinki gibi sevmediğine anında demediğini bırakmaz ama babam her defasında olayı öyle yönetiyor ki sohbet kavgaya dönüşmüyor

Bütün yorumları okumadım atladıgım şeyler olabilir.

AMA

Acısı çok taze çok yeni bir insana bu şekilde yaklaşmak yarasindan vurmak ne annenizle nede anneligine yakışmamış.

Bi gun sorun annenize. Anne *Allah gecinden versin Allah babanizi size bağışlasın* anne babam vefat etse ve sevgilimin annesi gelip senin ettiğin lafları bana etse rahatlar miydin diye ?

Eşimin babası 5-6yil önce vefat etti. Ben hiç tanimadim babasını. Ama benim icin o kadar değerli bi insan ki. Bazen babasıyla ilgili konuşurken ister istemez korkuyorum incitir miyim acaba diye.

Sevgiliniz şuan incinmiş durumda. Ve buna rağmen annenizin faturasını size kesmek yerine *annenize göre sevginizin arkasında durmamis ya* size tutunmus yine. Doğal olarak da kırıldığı yerden annenizi kesip atmış.

Bence siz dua edin ki Sevgiliniz artık mecali olmadığı icin mı yoksa yoksa nedendir bilemem annenize orda bi kelime dahi etmemiş. Etse bunu zaten anneniz çok tan söylemişti..

Hanım efendi sizden özür diliyorum ama annenize istemsiz antipatim oluştu. Sevmediğim bi insan karakteri çünkü.

Ve maalesef Sevgiliniz bu yaşadığı olayı hiçbir zaman unutamayacak.

Ben baba acısını yasamadim Allah babama uzun ömürler versin, ama yaşamış bir insanla evliyim 3 yıldır. Ve bir erkek icin babanın ne demek olduğunu ,yokluğunun,acisinin ne demek olduğunu en yakından yasiyor ve hissediyorum.

Benim merak ettiğim tek birsey var.

Bu olaylardan KIZKARDEŞİNİZE NE ?
Yani kız kardeş kız kardesee bunu nasıl yapabildi. Hoş anne yapıyorsa o neden yapmasın ki.

Ikisi de sizi ezmek icin ellerinden geleni yapmış.

Babanız bu arada gerçekten kalender bi insanmış. İNSANMIŞ KI halden anlamış.

Sevgilinizin annesine gelince.

Su düşünceyi atın önce bi kafamızdan.

Eski karısıyla barışsınlar istiyor olabilir bu yüzden görüşmek istememiştir ailemle. .

Bunu silin. Çünkü kadin şuan ne eski eşi nede sizi düşünecek halde degil. Annesi matemde ve gerçekten böyle bi görüşmeye hazır hissetmemiş olabilir. Belkide babasını kaybettim oglumda gidecek diye düşünmüş olabilir. Yoksunluk hissetmiş veya yalnızlık hissetmiş olabilir. Başka türlüsü zor bence..

Benim annemden eşimi ilk zamanlar istememişti. Ama asla bu şekil bi terbiyesizlik yapmadı. Ha konuştu ama edebiyle adabiyla. Şuan biricik damadı oldu. Insanlar birbirini 1 günde veya 1 ay da tanıyamaz. Zaman la tanır. Annenizdekk i bu acele düşündürdü beni.

Çok üzüldüm okurken. Siz mesafeli olun bi süre. Özellikle de kız kardesee.
AYIPTIR GÜNAHTIR.

Yaşamayan bilemez. Allah sabır versin size.
Umarım orta yol bulunur da bi gun buraya biz evlendik hersey güzeldi kirginliklar tamir edildi diye konu acarsiniz.. Güzellikler sizinle olsun .

1-Sevgilinin annesi seni istemiyor belli. Yas cenaze biraz bahane gibi.
2- Annen haklıykenbhaksız duruma düşmüş. Ama gerçekten baya yanlış olmuş
3- yaşın genç başkasını bul. Hatalı bir evlilik olur. Hemde her yönüyle. Huzursuz olursun belli

Adam haklı annen özür dileyecek öyle yada böyle biz evlendikten 2 gün sonra annem eşimden özür dilediesela oğlum biz yanlış yaptık kusura bakma kızım sana emanet diye

bence bu konu eksik sırf bu sebepten anne gidip bu hakaretleri saymış olamaz babasının ayyaş olduğunu nerden öğrenmiş gerçi ne olursa olsun hakaret etmeye hakkı yok annenin

Evet hiç doğru değil ben bunu sevgilime söyleyemiyorum ama ortada bi çocuk olduğu için belki hala eski eşiyle barışmalarını istiyordur. Aklıma da başka birşey gelmiyor (
Annesi istemiyor sanirim canım en başta böyle bahaneler üretiyorlar kimse ondan kalkıp davul zurna ile halay çekmesini istemiyor ki adı üstünde baş sağlığına gidiyorsunuz yarim saat oturup kalkacaksınız ve kimse aaa kadın hic gülmedi bize demeyecek çünkü "baş sağlığı " bu gülüp eğlenmek için olan bi ziyaret değil tamamen bahane yani sevgilinin anneside sütten çıkmış ak kaşık değil ama.senin annen çok büyük hatalı çok yanlış yaptığı bence sen annen ile biraz mesafeli ol bu saygısızlığı sevgiline yaparken sana da yapmış oluyor iş yerindekiler annesine bak yaa ve daha nice şeyler konuşmuştur . Seni de babandan değil annesi ile birlikte gelerek istemeli olmuyorsa da uğraşma canım şu an gözün kör aşkla onu hep haklı görürsunde zaman geçince pişman olursun ölç hiç tart

annen çok ayıp etmiş
ama şöyle birsey de var
baban başsağlığına gidelim dediğinde annesi sizi kabul etmeliydi
onun da geri çevirmesi hoş değil.

adam zaten boşanmış aanen gibi bir kadının kızıyla evlenmek istemeyebilir artık anasına bak kızını al demişler dimi canım bence seninde ileride huzurun olmaz başına kakarlar anneside oğluda

Annenizi söylemeye gerek bile duymuyorum. Adamı değil kendini küçültmüş yaptığı hareketle ama sevgilinizin anneside masum değil bence. Sizi pek gelin olarak istemiyor gibi. Bu kadına kimse baş sağlığına gelmemiş mi eşi ölünce? Herkesi geri mi çevirmiş? Bence sizinle tanışmak istemediği için çeşitli bahanelerle işi uzatıyor. Anneniz haksız ama yüklenmeyin ona fazla. Belki onun yaptığı ayıp sizin olayları başka açıdan görmenizi sağlar.

Yani buna bende katılıyorum.
Tamam başınız sağolsun ama neticede aileniz bir incelik yapmak istemiş .
Kimse zil takıp oyna kahkaha at demiyor ki.
Zaten o bilinçle çıkıyorsunuz yola .
Taziyeye gidiyorsunuz .
Annesi kabul etmeliydi bence.

Anneniz terbıyesızlık yapmış onu yerecem derken sizi rezil etmiş farkında değil, yalnız ben şunu söylemek istiyorum yaşınız daha genç zaten aile mevzularından bir takım sorunlar yaşanmış sevgilinizin zaten bir çocugu da var ilerde sizede gelecek özel anlarınızda hep sizinle olacak belki uzun bir süre baska cocuk ıstemeyecek sevgılınız bunlar hep sorun olacak ilişkinizde önceliği bunlara verin konuşun anlasın her konuda, gerısı bır sekılde halledılır hem annenizde su konuda haklı bır ölünün yası bu kadar uzun sure tutulmaz 40 gundur fazlası bahanedır ıstese sızı kabul ederdı en azından sadece senınle tanısırdı kv adayınız demekkı tanısmak ıstemıyor....

ileri de eşiniz dahi olsa annenizle eşinizi bir araya hiç getirmeyin bence... bundan sonra o frekans bir daha tutmaz.

yardan vazgeçin.
evlenmeye niyeti olduğunu sanmıyorum.
taziyeyi reddetmek de nedir? apaçık istenmiyorsunuz.
anneniz ayıp etmiş eyvallah ama söylediklerini de gözden kaçırmayın.
çocuklu ve annesi sorun yumağı olan bir adamla yaşayabileceğiniz sorunları ben görebiliyorum
annenizi ezerek bir evliliğe başlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…