- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
33kaç yaşındasın canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
33kaç yaşındasın canım :)
Akşam yemek yememe 3/7
Saat 22.00’den sonra sosyal medyayla meşgulolmama 3/40
İkiyani fazla yok 25 bende :)))bekarım sen evlisin sanırım kaç çocuğun vardı ?
Akşam yemek yememe 5/7
Saat 22.00’den sonra sosyal medyayla meşgul olmama 5/40
Dünkü yemek saat 16.00 itibarıyla bitmişti. Yani akşam yemeği saatinden çok daha önce bitti program o yüzden şanslıydım:)
Amin Allah razı olsun.Rabbim bağışlasın :)
Haftasonlarını ve tabii misafir geldiğinde düzen illa ki bozuluyor:)bende dün sabah kahvaltısı ailemle yaptım ondan sona sadece türk kahvesi içtim akşama misafirimiz vardı 4 de mutfağa girdim yemek yiyişimiz 7:30 du iyi kurtardım yine :))))
İşte şu anda yoğun olmadığım için gözüm yemekte öğlen çok güçlü yemedim şimdi acıktım:) ama son iki gün, sabır diyorum.dişim bir ağrıyor ki sormayınnn bugün bayağı aksiyonlu birgün oldu neyseki 2 saat kaldı nefes almaya dayan okuyucuu dayan :) acıkmadıkça yemek yemiyorum artık ve insan yoğun olunca aklına gelmiyormuş iyikide yoğunluk var :))))))))))
İşte şu anda yoğun olmadığım için gözüm yemekte öğlen çok güçlü yemedim şimdi acıktım:) ama son iki gün, sabır diyorum.
Bende de yok şu an birşeyler atıştırıyorumSen iyisin benden maşallah ben de hiç irade yok anacimmmm
Bende de yok şu an birşeyler atıştırıyorum
Akşam 20.00 sularında biri moralimi bozdu ve silsile şeklinde motivasyon kaybı yaşadım. Klasik benahahahha :)
dün akşam marketten tahıllı kepek ekmeği aldım şimdi sandwiç yaptım onu yiyorum akşam da iradeli gittim ama maşaallah :) regl olcam onun şişliğide var
Akşam 20.00 sularında biri moralimi bozdu ve silsile şeklinde motivasyon kaybı yaşadım. Klasik ben