Ne yapsam ve ya ne desem sizce? (Sürekli arayan kaynana 😩) Lütfen fikrinizi bekliyorum 😌

Bunların huyu değişmez boşuna uğraşma, benim kv.de de çocuk doğurmak nasıl insanın burnundan getirilir onu çok güzel öğretti bana... Hergün mesaj atar minicik çocuğu sorar ne yapıyor diye ne yapıyor olabilir, 2 güne bir gelirdi aynı şehirdeyken, şu an başka şehirdeyiz bu defa da hergün standart mesajını atıp akşam görüntülü arıyor... Görgüsüzlük yemin ederim.

Psikiyatrik bir sorunu yâda cahil olduğundan sürekli ariyor olabilir tamam ama sizin yatak odanıza karışamaz.Yaptiginiz seyleri anlatmasi yatak odasina kadar karışması esinizin suçu.

Evet gecenin 4 ünde aramıştı... eşim işinden dolayı çok yorgun olduğu için baya derin uyuyor. Ben uyanıyorum hep ama telefonu açmıyorum.
Onu yatakodama katılmaması için uyardım ama kadın maalesef anlamıyor. Gerçi sert bir dille uyarmam gerek galiba.

Sizi yalnız bırakmak istemiyor resmen gecesi gündüzü yok bu kadının usul adapta bilmiyor telefonlarınızı rahatsız etme moduna alın

Hayır hiç bir belirti yok. Aradığını da hiç unutmuyor.
Kadın sadece evden çıkmaz hiç. Çıkmadığı için canı sıkılıyor galiba.. ama bence sürekli araması için geçerli bir sebep değil.

kayinvalideniz bana da hasta gibi geldi, en iyisi bu konuda bir uzmana danismaniz olacak.

Yok saglikli diyorsaniz,
esiniz annesini alip karsisina konusmali,
uyku saatlerinde telefonunu kapatacagini, merak etmemesini, dinlenmek icin buna ihtiyaci oldugunu soylemeli.

Sinema izlerken, yemek yerken de eger kapat denmesinden anlamiyor ise telefonu sessize alacak ve acmayacak.

Boyle boyle alisacak zorla da olsa.

Sızın eşiniz bıkmış da kurtulmuşsunuz Benimkisi dile getirse de icraate dökeceğine benzemiyor..ya da zaman gösterecek bilmiyorum.

Kendisi sağlıklı ve hiç bir hastalığı yok. Hatta geçen kendine hastane de check up yaptırmış. Yani orada psikolojik rahatsızlıkları belli olur mu bilmiyorum konunun hakimi değilim.

Eşim işinden dolayı telefonunu sessize alamıyor her an göreve çağırabilirler diye. Hatta bazen gıcıklığına mı yapıyor bilmiyorum ama tekrar aradığında sürekli aynı sorular sorar. Çarşıya mı gittim ne aldığımı bilmek ister. Yemek mi yedik dışarıda ne yediğimizi bilmek ister.

Kaynana sizi takacak birine benzemiyor. Aramaya devam edecektir. Oglundan baska bir mesguliyeti olmasi lazim. Bekarsa evlenebilir,veya cocuk bakabilir

Kesinlikle sinir koymalisin ve esinde bitiyor esin rest çekmezse olmaz sen kadinla kotu olursan esinde anasinin doldurusuna gelecek birde kendini acindiracak ben yalnizim vs diye aradiginda ne yapiyorsan birak surat as ama uxatma 1 hafta yeter ona huzurum kalmadi mutlu degilim felan yap annen acil bisey olmadikca aksam aramasin de gunduz ariyorsa arasin baska turlu olmaz

Tam taşınma esnasında hamile kaldım deseydiniz.

Bilemiyorum , yetiskin bir insanin sabah 4 de kimseyi aramamasi gerektigini bilmesi gerekiyor
Zeka sorunu var o zaman yani bana hic normal gelmedi

Benim de ileri için endişe taşıdığım bir durum bu nişanlıyız şu an. Kayınvalidem sürekli arıyor nişanlımı Önce görüntülü, açmazsa sesli, açmazsa whatsaptan ses kaydı. Bundan olan çekincemi nişanlıma söyledim o da sen merak etme dedi. Bir ara çok kafama takıyordum şu an saldım konuyu tabi. Ama ileride umarım ben de böyle konular açmam

Çok haklısınız bence bunu kayinvalidenizle konuşun. Mesgul oldugunuz konusmak istemediğiniz zamanlarda sessize alin. Bir kac saat sonra mesaj atin isim vardi gormemisim diye. Ayrica esimin annesiyle ne konustugunu öğrenmek istemek benim haddimedir. Bence siz de ogrenmek istemelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…