Ne yapsam sizce?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.069
3.531
Kizlar ben instada birini begendim tipi daha iyi olmus. Instada ekledim takiplestik. Yazmak istiyorum ama kararsizim. Arkadas grubunu tanıyorum soyler mi rezil olmak istemiyorum.

Rainyy hani psikolojisi bozuk biri vardı sana talip olan belki o düzelmiştir onunla konuşsana tekrar

Soyler, ilk adimi atmissiniz zaten ekleyerek. Karsi taraf da hoslaniyorsa yazar zaten her turlu. Sizlik bir sey kalmamis. Belki arada bir hikayelerini begenebilirsiniz ama yazmayin.

Degilim ama hep yakisikli bir sevgilimin olmasini istemisimdir
Sana bi önerim var rainy . Yakışıklı erkeklerden bi 10-15 kişiyi aynı anda ekle hepsine merhaba yaz, kim konuşmayı devam ettirirse ordan devam edersin.
Aynen bunu yapmaya çalışıyorsun işte. Böyle bi ilişki başlatma yöntemi yok ya. Seçiciliğin sadece yakışıklılık mı? Her ay birini ekledim diye buradasın çünkü, hiç gerçekten hoşlanma diye bir isteğin yok mu?

Sana bi önerim var rainy . Yakışıklı erkeklerden bi 10-15 kişiyi aynı anda ekle hepsine merhaba yaz, kim konuşmayı devam ettirirse ordan devam edersin.
Aynen bunu yapmaya çalışıyorsun işte. Böyle bi ilişki başlatma yöntemi yok ya. Seçiciliğin sadece yakışıklılık mı? Her ay birini ekledim diye buradasın çünkü, hiç gerçekten hoşlanma diye bir isteğin yok mu?
Iki kere birini ekledim digeri eskiden hoslandigim biriydi. Bundan da etkilendim biraz her yakisikli kisiye yaziyorum diye bir sey yok

X