- Konu Sahibi MorbidAngell
bu konuları hep gıpta ile takip ediyorum, umarım ben de bir gün nolur kilo alayim diyebilirim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben anoreksiya olmuştum 2,5 sene önce 39 kiloydum abur cubur yiyerek ki çok zevkli oluyor 1 ayda 50-51 killoya çıkmıştım gayet basit ve zevkli bir süreçti kio almak isteyenlere :)arkadaşlar yapı meselesi demek ki ben de kilo alamıyorum hatta istediğim her şeyi fast foodmuş yağlıymış dinlemem güpletirim gece yatmadan yerim her gün ama almayınca almıyor insan almak istese dahi. bilmiyorum alabilen var mı ama varsa sırrını bize de söylesin
Ben herbalife kullandim tamamen dogal we saglikli yasam adina kullaniliyor ilac degil sadece beslenme danismanin oluyor seni takip eden we nerdeyse hergun ilgilendiler cok destek gordum we asla pisman degilim 10 yildir pisman olmayan war tawsiye ederimHhahaha ne garip dünya ya
Keşke senin gibi olsaydim canim habire birşeyler cekmezdi
Valla sacma sapaan para tuzagi seyler bence)Ben herbalife kullandim tamamen dogal we saglikli yasam adina kullaniliyor ilac degil sadece beslenme danismanin oluyor seni takip eden we nerdeyse hergun ilgilendiler cok destek gordum we asla pisman degilim 10 yildir pisman olmayan war tawsiye ederim
Herbalife hakkinda bisey bilmediginiz cok belli bilmis olsaniz boyle konusamazdiniz sacma dediginiz sey tamamen saglikli beslenme firmasi ayrica sizin saglikli beslendiginz urunler ne derece dogal ortamda yetisiyor bi dusunun bi gida teknikeri ayni zamanda beslenme uzmani adayi olarak yediginiz saglikli dediginiz hic bir urun saglikli yetismiyor hatta bicogunun yetistgi ortami bilseniz yemek bile yiyemezsinizValla sacma sapaan para tuzagi seyler bence)
Spor ve saglikli beslenmeyle 7 kilo gitti bile aldigim kalorilerin bilincindeyim artik
Sacma sapan bilip bilmeden kendiniz konusyorsunuz.sizi ilgilendirmez size mamanizla mutluluklar...Herbalife hakkinda bisey bilmediginiz cok belli bilmis olsaniz boyle konusamazdiniz sacma dediginiz sey tamamen saglikli beslenme firmasi ayrica sizin saglikli beslendiginz urunler ne derece dogal ortamda yetisiyor bi dusunun bi gida teknikeri ayni zamanda beslenme uzmani adayi olarak yediginiz saglikli dediginiz hic bir urun saglikli yetismiyor hatta bicogunun yetistgi ortami bilseniz yemek bile yiyemezsiniz
Kızlar ben anoreksiya olmuştum 2,5 sene önce 39 kiloydum abur cubur yiyerek ki çok zevkli oluyor 1 ayda 50-51 killoya çıkmıştım gayet basit ve zevkli bir süreçti kio almak isteyenlere :)
Ben herbalife kullandim tamamen dogal we saglikli yasam adina kullaniliyor ilac degil sadece beslenme danismanin oluyor seni takip eden we nerdeyse hergun ilgilendiler cok destek gordum we asla pisman degilim 10 yildir pisman olmayan war tawsiye ederim
merhabalar zamanında bende kilolu bir bayandım hatta sizden daha da kiloluydum ama bazı şeyler denedim onlarla ilgili yazılarda yazdım kendi blog sitemde isterseniz girip bir okuyun http://www.nalaninkaleminden.com/
İnşallah sende alırsın balım ben kilo alacağım diye saat kaç olursa olsun garketmeden yemk yiyorumbu konuları hep gıpta ile takip ediyorum, umarım ben de bir gün nolur kilo alayim diyebilirim :)
Tatlım abur cuburu göm bak nasıl kilo alıyorsun ben öyle süper kilo aldmİnşallah sende alırsın balım ben kilo alacağım diye saat kaç olursa olsun garketmeden yemk yiyorum
merhabalar:) ben kendimde kilo almada sorunluydum. ancak 1 2 ayda yaklaşık 6 kilo aldım. oda diyetisyen arkadaşım önerdi. kanser hastalarının kullandığı mamadan muzlu olandan her sabah ve gece tok karnına içtim. ancak bırakması biraz önemli birden bırakılmaması gerekiyor ani kilo kaybı yapabiliyor sizde bir deneyin istersenizmerkaba kknın güzl kadınları sorunum şu ne kadar yemk yesemde kilo alamıyorum alsam da iki yıldır en fazla 3 kilo alıyorum bunu nasıl değiştirtbilirm üstelik ne yesem özellikle meyvelerde hemn midem bulanıyor sizin iştah açıcı önerileriniz var mı
meyveli süt dimi rahmetli dedemde içerdi daha doğrusu içemiyordu sevmiyordu ben denedim çok kötü bi kaç kez içtim mide bulandırıcımerhabalar:) ben kendimde kilo almada sorunluydum. ancak 1 2 ayda yaklaşık 6 kilo aldım. oda diyetisyen arkadaşım önerdi. kanser hastalarının kullandığı mamadan muzlu olandan her sabah ve gece tok karnına içtim. ancak bırakması biraz önemli birden bırakılmaması gerekiyor ani kilo kaybı yapabiliyor sizde bir deneyin isterseniz
arkadaşım ilk bana da öyle geldi midem bulandı ama inat ettim bırakmadım 3 4 günde alıştım tadına burnunu tıka iç. gerçekten faydası oluyormeyveli süt dimi rahmetli dedemde içerdi daha doğrusu içemiyordu sevmiyordu ben denedim çok kötü bi kaç kez içtim mide bulandırıcı