Ben takip ettiği insanlara bakıp böyle uygunsuz tiplee görünce dedim bu bana yaramaz,bunun derdi beni yorar.Takip isteğimi geri çektim.Zaten anlaması da imkansızdı 2000 küsür takipçisi var bana mı bakacak,bitti gitti dedim.
Dun gece bana dm'den mesaj geldi.Neden geri çektin diye.Bende kartlarımı açık oynayarak dedim ki dürüstü olayım.Tabiki dedi.Bende dedim ki benim amacım geçmişte yaptığımdan dolayı özür dilemekti bir de sen bana centilmence yaklaşınca tesadüfi bir biçimde buldum seni ama sonra arkadaş seçimi yaparken herkese yaptığım gibi takip ettiğin insanlara bir göz attım ve bu pek güven vermedi bana dedim.Numarasını verd lutfen bana mesaj at öyle konuşalım diye.Bende gerekli açıklamayı yaptığımı düsünüyorum dedim.Lütfen deyince yazdım bende.Ben böyle düşünmene üzüldüm muhtemelen benim hakkımda insanlara başka şekilde yaklaşan biri düşünüyorsun ama eğer öyle olsaydım sana gelip çekinerek soramazdım sen ikigomlekbiceket misin diye.Bende dedim ki senon karakterine birşey demem haddim değil sadece ben fazla önyargılı bir insanım dedim.Oda bunu kırabilirim,başaramadığ şey yok bunu da başarırım dedi.Ben ciddi biriyim bunu eger samimiyetimizi ilerletirsek anlayacaksın dedi.Bende kusura bakma arkadaşlık kurmak istemiyorum dedim.Bu beni üzdü açıkcası felan dedi.Sonra biraz daha konuştuk.Başka birşey yoksa ben uyuyorum dedim.Olur tabiki dedi.Kendine iyi bak dedim,sende dedi.Bu kadar.
Hem yarım kaldı,hem de görüşmek istemediğimi söyledim.