- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
ben olsam eşime açıkça mesajı okutup numarayıda veririm kendisi bilir belki bu numara eline geçince vicdanına yenik düşüp arar çok zor bir durum eşinizinki allah kimseyi anasından babasından ayrı bırakmasın.Tam detaylı anlatmadi hiç bir zaman ama görüşmek istemiyor. Çocuk yaşında çok çekmiş. Sonra annesi bunları terkedip gitmiş. Haklısınız sanırım hiç bulasmamaliyim
Senin kalbin temiz. Hayırdır hayır..Hayır mı şer mi bilmiyorum bütün akrabaları korkuyor kadından. Düğün günüm de herkesin dilindeydi ya düğüne gelirse diye.
Başka bir yolu olsaydı bana ulaşmayı secermiydi bilmiyorumeşin belli ki çok tepkili senin bu konuyu açman bile ii olmayacak gibi, bırak kadın kendi ulaşmaya çalışsın, çok istiyorsa başka bir yolunuda bulacaktır zaten dimi?
Anne koruyup, kollayandır. Çocukluğunda dayak yiyip tuvalete kitilenmiş bir insan geçmişte yaşadıklarını unutamaz. Evet sonuçta annesi ama anne olmak sadece dünyaya getirmek değil ki.
Amin çok zor eksik büyümek. Allaha Şükür annem annesi oldu. Hala der küçük çocuk olsam koşup sarilcam annene diye. Hiç kiyamiyorum hiçben olsam eşime açıkça mesajı okutup numarayıda veririm kendisi bilir belki bu numara eline geçince vicdanına yenik düşüp arar çok zor bir durum eşinizinki allah kimseyi anasından babasından ayrı bırakmasın.
Annesi bu yaptıklarının hesabını yalnız kalarak ödüyor bana göre. Kimsesiz tek başına yaşıyor.Size katılıyorum.
Doğurduğuna merhamet etmeyen, onu ne olursa olsun koruyup kollaması gerekirken bırakıp gidebilen bir anneye çocuğu merhamet etmiyor bu sefer.
Büyük konuşmak istemiyorum. Kınamak da istemiyorum aslında anneyi ama konusahibinin eşinin berbat geçen çocukluğunun hesabı da verilecekti işte..
Annesi bu yaptıklarının hesabını yalnız kalarak ödüyor bana göre. Kimsesiz tek başına yaşıyor.
20 küsür sene görmeden yaşamış şimdi bile adını duymaya tahammül edemiyor. Elinde olsa kimlikte adı yazan kısmı bile degistirmek istiyor o dereceGörusmeme sebebi cok önemli, Esin ilaki gorusmek istemiyorsa..
Sende mesaji gormemezlikten gel bence ..
Anne ve Evlat arasina girmek hos degil , Sonradan senin huzurun kacar..
Size katılıyorum.
Doğurduğuna merhamet etmeyen, onu ne olursa olsun koruyup kollaması gerekirken bırakıp gidebilen bir anneye çocuğu merhamet etmiyor bu sefer.
Büyük konuşmak istemiyorum. Kınamak da istemiyorum aslında anneyi ama eşinizin berbat geçen çocukluğunun hesabı da verilecekti işte..
Ozaman hic karismayin ..20 küsür sene görmeden yaşamış şimdi bile adını duymaya tahammül edemiyor. Elinde olsa kimlikte adı yazan kısmı bile degistirmek istiyor o derece
Işte böyle annelerde var babası da eşimi bu şekilde tek başına buyutmus. Ilk duyduğumda baban yüzünden mi gitti dedim öyle olsa babam bana bakarmiydi böyle dedi haklı. Kadın eşim sünnet olduğunun ertesi günü düğünde takılan bütün Takıları alıp öyle gitmiş. Sürekli dovermis tuvalete banyoya kitleyip saatlerce aç bırakırmis. Anne olmak kolay değil dogurmakla da anne olunmuyor ama belki pismandir belkiTabii ki anne de belki bırakmak zorundaydı şartları onu gerektiriyordu kınamıyorum bende asla. Ama şöyle bir örnek vereyim şartlar ne olursa olsun evlatları için ayakta dimdik duran anneler var. Bir arkadaşım vardı, 2 kardeş babaları başka bir kadınla gitmiş onlar çok küçüken. Annenin okuma yazması dahi yok gidecek yeri de yok çünkü ailesi de iki çocukla kabul etmemiş o şartlarda anne iki çocuğnu merdiven silerek temizliğe giderek yarı aç yarı tokta olsa büyüttü. Çocuklarını bırakmadı. Baba yıllar sonra ortaya çıktı çocuklar okuyup meslek sahibi olup para kazanmaya başlayınca, ev telefonunu aramış kaç kez arkadaşım anlatmıştı konuşmak istiyorum sizin anneniz kötü kadındı o yüzden bırakıp gittim diye bir de kadına çamur atıyor. Arkadaşım da benim annem kötü olsaydı merdiven silerek, temizliğe giderek bizi büyütmezdi kolay yoldan para kazanırdı senin yüzünü dahi görmek istemiyorum bir daha sakın arama bizi bizim babamız öldü biz onu yıllar önce gömdük demiş. Şimdi çocukları annelerine el bebek gül bebek bakıyorlar.
Eşimin soyadı çok rastlanan bi soyad değil. Face de beni bulması zor değil. Soyadı yazınca çok insan çıkmıyor. Bi de profil fotoğrafim eşimle birliktekadın sizi neredn biliyor? yani oğlunu küçükken bırakıp gittiyse sonradan haberlerini alıyordu demek birinden,ki sizin isminize falan ulaşmış?
Işte böyle annelerde var babası da eşimi bu şekilde tek başına buyutmus. Ilk duyduğumda baban yüzünden mi gitti dedim öyle olsa babam bana bakarmiydi böyle dedi haklı. Kadın eşim sünnet olduğunun ertesi günü düğünde takılan bütün Takıları alıp öyle gitmiş. Sürekli dovermis tuvalete banyoya kitleyip saatlerce aç bırakırmis. Anne olmak kolay değil dogurmakla da anne olunmuyor ama belki pismandir belki
Sanırım ben çok duygusalim kimseye kiyamiyorum. Ne kadar kötü de olsa insandır hata yapar Affetmek lazım diyorum.Vallahi arkadaşım kendi adıma söyleyeyim bende bu konularda biraz ketumum eşinizin yerinde olsam bende hayatımın sonuna kadar yüzünü görmek istemezdim o annenin.
eşiniz mi hatırlıyor bunları,yoksa akraba veya babamnın söyledikleri mi?Işte böyle annelerde var babası da eşimi bu şekilde tek başına buyutmus. Ilk duyduğumda baban yüzünden mi gitti dedim öyle olsa babam bana bakarmiydi böyle dedi haklı. Kadın eşim sünnet olduğunun ertesi günü düğünde takılan bütün Takıları alıp öyle gitmiş. Sürekli dovermis tuvalete banyoya kitleyip saatlerce aç bırakırmis. Anne olmak kolay değil dogurmakla da anne olunmuyor ama belki pismandir belki
anladım.ama yukarda anlattığınız gibiyse durum,kadına da eşim gröüşmek istemiyor,bu sebeple beni bir daha aramayın demelisiniz.isterse oğluyla görüşsün,muhattap siz değilsiniz.Eşimin soyadı çok rastlanan bi soyad değil. Face de beni bulması zor değil. Soyadı yazınca çok insan çıkmıyor. Bi de profil fotoğrafim eşimle birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?