Ne yapsam ki

Mutlaka hatırladıkları nedeniyle istemiyor ebeveynlerini çocuklar.
Babası kötü olsaydı anne mecbur kalabilirdi belki gitmeye.
Mutlaka birilerinden de duyarlardı anne iyi olsaydı..
Allah kimseyi çocuklarından ayrılmak zorunda bırakmasın inşallah.
Ama bu kadın altınları bile alıp gitmiş.
Neden gitmiş.
Çocukları için çok şeye katlanan anneler gibi davranamamış.

Bosandiklarinda eşim 8 yasindaymis kendisi hatırlıyor. Zaten annesi hiç bir akrabayla gorusmezmis eşim bütün akrabalarini annesi gittikten sonra tanımış

Bunca yıl görüşmek için hiç bir girişimde bulunmamış mı?
neden 20 yıldır görüşmüyorlar bu kinin nedeni ne ?

Evet eşim hatırlıyor hatta Boşandıktan sonra bile bi kaç sene sonra babasını müdürüne şikayet etmiş sırf huzurla ri bozulsun diye

Bunca yıl görüşmek için hiç bir girişimde bulunmamış mı?
neden 20 yıldır görüşmüyorlar bu kinin nedeni ne ?
Bırakıp gitmesi giderken bir gün önce sünnet olan çocuğun yani eşimin altınlarıni alıp gitmesi. Sürekli dövmesi aç birakmasi

Girişimde bulunmuş liseye giderken karşısına çıkmış eşim bakmamis bile yüzüne

Bosandiklarinda eşim 8 yasindaymis kendisi hatırlıyor. Zaten annesi hiç bir akrabayla gorusmezmis eşim bütün akrabalarini annesi gittikten sonra tanımış
o zaman görüşmeye hiç gerek yok kusura bakmayın.eşinize de mesajı gösterin.durum budur diyerek.çünkü bir şekilde kendisi öğrenirse size tepki koyar en azından ben öyle yapardım.

Işte öyle düşününce ben affederdim bi kez de olsa konusurdum pişman mi diye bakardim
ciddi misiniz siz? aç bırakıp tuvalete kilitleyen anneyi affedebilir miydiniz?kendini savunamayacak el kadar masum yavruya bunları yapabilen annenin adını duymak istemezdim..duyurmaya çalışnaı da affetömezdim.

Psikolojik sorunu olabilir diye düşünüyorum ben. Kadının ne yaşadığını da bilemem. Haklı demiyorum elbette. Bir anne yavrusuna kiyamaz ben böyle bilerek büyüdüm başka şekilde buyusem belki sert olabilirim ama ben bi kere olsun onu da dinlemek isterdim

eğer düüşünceniz bu yönde ise,kadını arayın ama görüşmeden telefonda konuşun..gizli numaradan arayın,siizn numarayı görmesin.konuşmaya başlarken de bunun ilk ve son olduğunu eşinizin bundan haberi olmadığını söyleyin..
ve dinleyin bakalım..söylediklerine göre sonrasını düşünürsünüz..

Hasta falan mı acaba hangi anne çocuğunu aç bırakır

Kesinlikle gizlice gorusme, esine mesaji goster ve onunla konusmaya calis, sonradan ogrendiginde sana da cok kirilir

Yorunlari okumadim yerinizde olsam esime soylerdim. Esim karar versin onun karari. Saygi duyardim asla da ondan habersiz gorusmesdim ne gorusir ne de saklardim

Kendi annem olsaydı diye dedim bu dusunduklerim. Eşimden gizli eşimin annesini aramak istemem güven kolay kurulmuyor. Ben onun bir kere dinlemesi taraftarıyım ama sanmıyorum

Mesajı eşime okuturdum sonra o ne yapmak isterse yapsın.
Eşimin de yapma dediği şey haricinde bişey yapmazdım.
Sonuçta ikisi arasında bi mesele.

Buradaki bayanların çoğu sihirli bir değnekle kaynanayi pof diye buhar etmeyi düşünürken :) sen kendine kaynana yapıyorsun.:)
Eşin istemiyorsa görüşme,eşinin tepkisi ne olur bilemezsin canın sıkılır.

Cici kaynanam var zaten dünya tatlısı :) kaynana arayışı içinde değilim eşimin eksik kalmış olmasi beni üzen. Gizlice gorusmem zaten eşimi ezip geçmek olur bu

Eşinden hiçbirşey saklama niyetin hr ne kadar iyi olsada eşinin tepki gösterecegi belli
Mesaj attigini da saklama yarin oburgun o da ortaya cikar yine senin huzurun kacar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…