• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam ki

Bende olsam mesajı atmış ben karışmak istemediğimden sana gösteriyorum derdim, sen söyle gerisini eşin diüşünsün.

Gizli bisey yapmayin....
Ya biri bana su face'in diger kutusunu aciklasin allah rizasi icin, senelerdir face'im var ama diger kutu nedir bilmem, bi bulursam kimbilir ne hazineler cikacak icinden... Biri bi anlati versin lütfen...:ssz:

Gizli bisey yapmayin....
Ya biri bana su face'in diger kutusunu aciklasin allah rizasi icin, senelerdir face'im var ama diger kutu nedir bilmem, bi bulursam kimbilir ne hazineler cikacak icinden... Biri bi anlati versin lütfen...:KK14:
Mesajlara girdikten sonra diğer kısmı var. Diğer mesajlar diye yazıyor

Hanımlar teşekkür ederim tavsiyeler için. Dayanamadım eşimi aradım. Hayatım hoşuna gitmeyecek ama benim face e girip diğer kutusuna bakar mısın annen mesaj atmış dedim. Tamam bakıyorum ararım ben seni dedi kapattı

Hanımlar teşekkür ederim tavsiyeler için. Dayanamadım eşimi aradım. Hayatım hoşuna gitmeyecek ama benim face e girip diğer kutusuna bakar mısın annen mesaj atmış dedim. Tamam bakıyorum ararım ben seni dedi kapattı
off acayip merakla beklerim ben şimdi

Esinize soyleyin annesinin mesaj attigini ne yapalim diye danisin.
Kesinlikle gorusmek istemiyorsa annesine de esinizden gizli onunla gorusemeyeceginizi kibarca soyleyin.
Siz iyi niyetlisiniz muhakkak esinize bu konuda olumlu ornek olabilirsiniz ama birakin esiniz nasil istiyorsa oyle davransin.

aramayacak bak gör akşamda gelip koltukta kös kös oturacak sen sorarsan da tersler heralde tipik erkek değil mi topu böyle..
Allahallah durup dururken gaza getiriyom kendimden tiskindim yeminle :KK53:
Aradı :) sayıp sövüp durdu şimdide bana ulaşmak için seni mi alet ediyor bu kadın diye bi ton laf söyledi haber verdiğim için teşekkür etti hazırlan yemeğe gidelim kafa dagitiriz dedi :KK57: adama bi haller oldu

Aradı :) sayıp sövüp durdu şimdide bana ulaşmak için seni mi alet ediyor bu kadın diye bi ton laf söyledi haber verdiğim için teşekkür etti hazırlan yemeğe gidelim kafa dagitiriz dedi :KK57: adama bi haller oldu
hohooo sana yaradı valla boşver konuyu açma eğlendir kocanı şenlendir akşam biraz;)
demek ki çok derin şeyler var hiiiç sorgulama

hohooo sana yaradı valla boşver konuyu açma eğlendir kocanı şenlendir akşam biraz:KK66:
demek ki çok derin şeyler var hiiiç sorgulama
Öyle yapacağım artık. Hiç açmadan onu eglenirmeye unutturmaya çalışacağım :) bana yaradı gerçekten herkese çok teşekkür ederim yoksa söylemeyi düşünmezdim

Back