- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi Limonsarisi
Bu meselelere hiç girme, 20 sene az bir zaman değil, mesajı görmemiş gibi yap...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede mesaj atmış demeli.Eşinden hiçbirşey saklama niyetin hr ne kadar iyi olsada eşinin tepki gösterecegi belli
Mesaj attigini da saklama yarin oburgun o da ortaya cikar yine senin huzurun kacar
Mesajlara girdikten sonra diğer kısmı var. Diğer mesajlar diye yazıyorGizli bisey yapmayin....
Ya biri bana su face'in diger kutusunu aciklasin allah rizasi icin, senelerdir face'im var ama diger kutu nedir bilmem, bi bulursam kimbilir ne hazineler cikacak icinden... Biri bi anlati versin lütfen...
Bende mesajlarda hemen messengera geciyor Aksam laptoptan mi baksam, fark edermiki, cok merak ettim vallah...Mesajlara girdikten sonra diğer kısmı var. Diğer mesajlar diye yazıyor
Buldum tesekkürler, aman allahim neler var Birazdan bi esiminkinide karistirayimMesajlara girdikten sonra diğer kısmı var. Diğer mesajlar diye yazıyor
off acayip merakla beklerim ben şimdiHanımlar teşekkür ederim tavsiyeler için. Dayanamadım eşimi aradım. Hayatım hoşuna gitmeyecek ama benim face e girip diğer kutusuna bakar mısın annen mesaj atmış dedim. Tamam bakıyorum ararım ben seni dedi kapattı
Bende bekliyorum arasın diyeoff acayip merakla beklerim ben şimdi
aramayacak bak gör akşamda gelip koltukta kös kös oturacak sen sorarsan da tersler heralde tipik erkek değil mi topu böyle..Bende bekliyorum arasın diye
Aradı :) sayıp sövüp durdu şimdide bana ulaşmak için seni mi alet ediyor bu kadın diye bi ton laf söyledi haber verdiğim için teşekkür etti hazırlan yemeğe gidelim kafa dagitiriz dedi adama bi haller olduaramayacak bak gör akşamda gelip koltukta kös kös oturacak sen sorarsan da tersler heralde tipik erkek değil mi topu böyle..
Allahallah durup dururken gaza getiriyom kendimden tiskindim yeminle
hohooo sana yaradı valla boşver konuyu açma eğlendir kocanı şenlendir akşam birazAradı :) sayıp sövüp durdu şimdide bana ulaşmak için seni mi alet ediyor bu kadın diye bi ton laf söyledi haber verdiğim için teşekkür etti hazırlan yemeğe gidelim kafa dagitiriz dedi adama bi haller oldu
Öyle yapacağım artık. Hiç açmadan onu eglenirmeye unutturmaya çalışacağım :) bana yaradı gerçekten herkese çok teşekkür ederim yoksa söylemeyi düşünmezdimhohooo sana yaradı valla boşver konuyu açma eğlendir kocanı şenlendir akşam biraz
demek ki çok derin şeyler var hiiiç sorgulama
aaa cute bdv de ne kuyuya girdin ne odaya geldin neredeydinHa kadının aklına ana olduğu 20 sene sonra dank etmiş anlaşılan
cagırmadınız benı napımaaa cute bdv de ne kuyuya girdin ne odaya geldin neredeydin