Tabii ki anne de belki bırakmak zorundaydı şartları onu gerektiriyordu kınamıyorum bende asla. Ama şöyle bir örnek vereyim şartlar ne olursa olsun evlatları için ayakta dimdik duran anneler var. Bir arkadaşım vardı, 2 kardeş babaları başka bir kadınla gitmiş onlar çok küçüken. Annenin okuma yazması dahi yok gidecek yeri de yok çünkü ailesi de iki çocukla kabul etmemiş o şartlarda anne iki çocuğnu merdiven silerek temizliğe giderek yarı aç yarı tokta olsa büyüttü. Çocuklarını bırakmadı. Baba yıllar sonra ortaya çıktı çocuklar okuyup meslek sahibi olup para kazanmaya başlayınca, ev telefonunu aramış kaç kez arkadaşım anlatmıştı konuşmak istiyorum sizin anneniz kötü kadındı o yüzden bırakıp gittim diye bir de kadına çamur atıyor. Arkadaşım da benim annem kötü olsaydı merdiven silerek, temizliğe giderek bizi büyütmezdi kolay yoldan para kazanırdı senin yüzünü dahi görmek istemiyorum bir daha sakın arama bizi bizim babamız öldü biz onu yıllar önce gömdük demiş. Şimdi çocukları annelerine el bebek gül bebek bakıyorlar.