- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Mesajı gösteririm ama sonucu bilemiyorum beni de sosyal alemden uzak tutar bana bi daha ulasamasin diye
Offf bilemiyorum mesajı gostersem daha çok kin duyar hala niye ulaşmaya çalışıyor diye. Gostermezsem içim rahat eder mi bilmiyorumSiz hiç karışmayın görüşmek isteyen 20 yılda görüşürdü demekki eşiniz gerçekten görüşmek istemiyor,size gönderilen mesajı silmeyin ama eşinizede göstermeyin.
ne alaka engellersin profilinide yabancılara gizlersin olur biter ,ama belki o mesajla araları olacak bilemezsin vicdanen rahat olmak istiyorsan mesajı kesinlikle göster ama yorum yapma bunu tesadüfen gördüm de..hesabı kapat derse yabancılara gizlerim sorun kalmaz dersinMesajı gösteririm ama sonucu bilemiyorum beni de sosyal alemden uzak tutar bana bi daha ulasamasin diye
Tam detaylı anlatmadi hiç bir zaman ama görüşmek istemiyor. Çocuk yaşında çok çekmiş. Sonra annesi bunları terkedip gitmiş. Haklısınız sanırım hiç bulasmamaliyim
Kendisi bu konuyu 1 kere açtı olabildiğince üstün körü anlattı o kadar. Bi kaç kere zorladim ters tepti bende bıraktım anlatma o zaman diyeAnlatmıyor mu eşin, yoksa sen öğrenmek için çabalamadın mı? Ben olsam çok merak ederdim. Belki barıştırmayı bile denerdim işin iç yüzünü bilsem. Tabi küçük yaşta mağdur olan bi çocuktan bahsediyoruz, annesiz kalan bi çocuk, çok zor ... Kadının gitme sebebi çok önemli, ama evladını bırakıp gitmesi hiç iyi bişey değil.
Ailemden ayrı sehirdeyim arkadaşlarımla ailemle en çok sosyal medya üzerinden haberlesebiliyorum o yüzden önemliSizin için önemli olan sosyal alemden uzak kalmamak sanırım.
Dayak yiyip tuvaletlere kitlenmis bir çocuk için anne çok önemli değil sanırım daha bunun gibi bir sürü şey. Ama anne onu dünyaya getiren belki bakmayan.Bir evlat annesini normak şartlarda görmeden dayanabilir mi?
bende büyük bir sorun olmuş bildiklerinizin dışında.
günah keçisi olup huzurunuzu bozmayın derim.eşiniz de çocuk değil doğruyu yanlışı seçip görür.
Ailemden ayrı sehirdeyim arkadaşlarımla ailemle en çok sosyal medya üzerinden haberlesebiliyorum o yüzden önemli
Eşime bu yüzden hiç kiyamadim zaten hep bir tarafı yarım. Hala içinde bir çocuk var. Annesi hatalı evet ama sonuçta annesiKüçük yaşta bırakıp giden bir anne ve kötü geçen bir çocukluk dönemi. Eşiniz doğal olarak buna sebep olan anneye karşı öfkeli. Annenin de mutlaka geçerli sebepleri vardır ama her ne olursa olsun bir anne giderken yanında çocuklarını da almalı onları arkada bırakmamalı. Sonuçta çocukken annenin her ne kadar geçerli sebebi olursa olsun bırakıp gitmesini kötü bir çocukluk geçiren bir insana yetişkin dahi olsa anlatamazsın kabullenmez.
zaten kin duyacağı kadar duymuş.Offf bilemiyorum mesajı gostersem daha çok kin duyar hala niye ulaşmaya çalışıyor diye. Gostermezsem içim rahat eder mi bilmiyorum
Alttan alta eşinin buzlarını kırmaya çalış. Başının etini ye. Hayırlı bir iş sonunda.Hanımlar ne yapsam bilemedim bana bir akıl verin. Eşim annesiyle senelerdir 20 seneden fazla süredir hiç görüşmemiş. Görüşmeyi de düşünmüyor. Ben hiç fotoğrafını falan görmedim sadece adını soyadını biliyorum. Kadın bana faceden mesaj atmış diğer kutusuna gitmiş daha yeni gördüm. Eşimle konuşmak istediğini o konusmazsa benimle konuşmak istediğini söylemiş ve numarasini yazmış. Şimdi ben eşime söylesem kızar bana ulasmasin diye face i bile kapattirir. Bi yandan da kiyamiyorum anne sonuçta. Iyi ya da kötü. Ben simdi Susup eşime hiç bişey demesem mi yoksa söylesem mi?
Muhtemelen öyle. Kadını engellesem başka bir hesap açıp yine ulaşır buna engel koyamam. Mesajı gostermem sadece internet açısından sorun değil eşim bizi bulur korkusu yaşar. Evli olduğumuzu bilmiyordu demekki öğrenmiş.zaten kin duyacağı kadar duymuş.
bu kadının seni bulup mesaj göndermesi senin iradenin dışında.
sen mesajı göster eşine gerisine de karışma.
kadını da engellersin olur biter.
muhtemelen kadın senin aracılık yapmanı isteyecekti barışmak için.
karışmamanda fayda var.
Eşime bu yüzden hiç kiyamadim zaten hep bir tarafı yarım. Hala içinde bir çocuk var. Annesi hatalı evet ama sonuçta annesi
Hayır mı şer mi bilmiyorum bütün akrabaları korkuyor kadından. Düğün günüm de herkesin dilindeydi ya düğüne gelirse diye.Alttan alta eşinin buzlarını kırmaya çalış. Başının etini ye. Hayırlı bir iş sonunda.
Vicdanim rahat etse istediğim yoksaymak çünkü eşimin nasıl cildiracagini biliyorum. 2 sene önce de eşime mesaj atmıştı bu şekilde o zamanki siniri gözlerinden çıkan nefret sinirine hakim olmayışı hala dün gibi aklımdaMesajı gösterin ne yapması gerektiğine eşin karar versin... Bunda çekinecek bir şey yok ki... Göstermeyip gözardı etmeyimi düşünüyorsunuz...
eşin belli ki çok tepkili senin bu konuyu açman bile ii olmayacak gibi, bırak kadın kendi ulaşmaya çalışsın, çok istiyorsa başka bir yolunuda bulacaktır zaten dimi?Hanımlar ne yapsam bilemedim bana bir akıl verin. Eşim annesiyle senelerdir 20 seneden fazla süredir hiç görüşmemiş. Görüşmeyi de düşünmüyor. Ben hiç fotoğrafını falan görmedim sadece adını soyadını biliyorum. Kadın bana faceden mesaj atmış diğer kutusuna gitmiş daha yeni gördüm. Eşimle konuşmak istediğini o konusmazsa benimle konuşmak istediğini söylemiş ve numarasini yazmış. Şimdi ben eşime söylesem kızar bana ulasmasin diye face i bile kapattirir. Bi yandan da kiyamiyorum anne sonuçta. Iyi ya da kötü. Ben simdi Susup eşime hiç bişey demesem mi yoksa söylesem mi?
Haklısınız aslında ama merhamet mi bilmiyorum yine de kiyamiyorumAnne koruyup, kollayandır. Çocukluğunda dayak yiyip tuvalete kitilenmiş bir insan geçmişte yaşadıklarını unutamaz. Evet sonuçta annesi ama anne olmak sadece dünyaya getirmek değil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?