Ne yapsam ki

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
178
Hanımlar ne yapsam bilemedim bana bir akıl verin. Eşim annesiyle senelerdir 20 seneden fazla süredir hiç görüşmemiş. Görüşmeyi de düşünmüyor. Ben hiç fotoğrafını falan görmedim sadece adını soyadını biliyorum. Kadın bana faceden mesaj atmış diğer kutusuna gitmiş daha yeni gördüm. Eşimle konuşmak istediğini o konusmazsa benimle konuşmak istediğini söylemiş ve numarasini yazmış. Şimdi ben eşime söylesem kızar bana ulasmasin diye face i bile kapattirir. Bi yandan da kiyamiyorum anne sonuçta. Iyi ya da kötü. Ben simdi Susup eşime hiç bişey demesem mi yoksa söylesem mi?

Neden annesi ile görüşmüyor ki ?
Annesi ile görüşmemesinin büyük bir sebebi olabilir...
Bence görmezlikten gelin başınıza iş almayın derim.

Eşinizden gizli görüşmeyin. Kimse annesinden uzak olmak istemez. Acaba bu kadar büyük ne olmuş.
Neden küsmüş eşiniz. (özel değilse)

Eşinden gizli iş yapma ortaya çıkarsa senin aran bozulur.görüşmek istememesinin sebebi neymiş onu öğren ve ikna etmeye çalış.

Neden annesi ile görüşmüyor ki ?
Annesi ile görüşmemesinin büyük bir sebebi olabilir...
Bence görmezlikten gelin başınıza iş almayın derim.
Tam detaylı anlatmadi hiç bir zaman ama görüşmek istemiyor. Çocuk yaşında çok çekmiş. Sonra annesi bunları terkedip gitmiş. Haklısınız sanırım hiç bulasmamaliyim

hiç müdahil olma yanarsın kocana sadece mesajı göster bu bana gelmiş diye,napacaksa kendi yapsın.

Görüşmeme sebebini ben de merak ettim doğrusu...
Ama eşinin huyunu biliyorsan konuşmamakta fayda var. Boş yere huzur kaçırmaya gerek yok. Ama mesaj attığını söylemen lazım sanki

Eşinden gizli iş yapma ortaya çıkarsa senin aran bozulur.görüşmek istememesinin sebebi neymiş onu öğren ve ikna etmeye çalış.
Ikna olmuyor annen sonuçta dedim defalarca konuştum ama Nuh diyor peygamber demiyor. Gizli is değil eşime annen bana mesaj atmış desemmi diye düşündüm

Mesajı eşinize okutun bence, sonrasında eşinizin fikri değişip görüşedebilir, yine de görüşmek istemeyebilir de. Siz gizli görüşmeyin derim. Mutlaka çok önemli bir sebebi vardır görüşmek istemiyorsa da.

Ne olursa olsun eşine söyle ve onun kararına saygı duy derim , kötü olan sen olma bu konuda.

Annesi bile olsa gizli saklı görüşmeniz doğru değil..
Keşke görse konuşsa annesini ama sonuçta eşinizin insiyatifinde bu konu.

Ben olsam, anne babamla gorusmuyor olsam ve esim bir sekilde onlarla iletisim halinde olsa, bunu benden saklamamasi gerektigini dusunurum. Bilmedigin seyler vardir. Tek basina kahraman olmaya calisma derim. Iyi niyetini anliyorum ama bu gizli olmasin
Annesini sevmediğini biliyorum sevmesi için zorlayamam. Çocukken çok şey yaşamış ben sadece ufak bir kısmını biliyorum hepsini anlatmaz. Kadını aramak değil amacım eşime mesajı gostersem o bile büyük sorun olur. Ondan kararsızım

Siz hiç karışmayın görüşmek isteyen 20 yılda görüşürdü demekki eşiniz gerçekten görüşmek istemiyor,size gönderilen mesajı silmeyin ama eşinizede göstermeyin.

Bildiğim kadarıyla hala bekar. Hiç evlenmemis bi daha ama niye gitmiş bilmiyorum
Anlatmıyor mu eşin, yoksa sen öğrenmek için çabalamadın mı? Ben olsam çok merak ederdim. Belki barıştırmayı bile denerdim işin iç yüzünü bilsem. Tabi küçük yaşta mağdur olan bi çocuktan bahsediyoruz, annesiz kalan bi çocuk, çok zor ... Kadının gitme sebebi çok önemli, ama evladını bırakıp gitmesi hiç iyi bişey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…