• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya calisti ne oldu anlamadim?

Eski sevgilin geçmişte nasıl bir insandı bilmem ama şu konuya bakınca gayet medeni bir insan görüyorum.
Kusura bakma ama sorunlu olan tarafta sensin.
Onca zaman sonra kendin yazıyorsun, kendin atarlanıyorsun, sorun çıkarıyorsun, ve kendin bitsin diyorsun. Adam ise seni kırmamaya çalışarak gayet medeni bir şekilde bir sonuç almaya çalışmış. Kestirip atmamasıda bu yüzden kavga etmek kırmak istememiş.
O da sen de bakın kendi hayatınıza, olmuyorsa olmuyordur boşuna zorlama.
Katıldım. +1

Sizinle bir ilişki düşünmüyor zaten. Bunu kibar bir şekilde sizi kırmadan söylemeye çalışmış, siz üstüne düşmüşsünüz, İlişki konusunu siz açmışsınız ve sanki o açmış, o istemiş gibi , böyle yaparsan olmaz fln demişsiniz. Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz gibi geldi bana biraz.
Iliski olmicaksa zaten neden konusacagiz onunda amaci iliski baslamasi. Oda dedi nirbirimizi kiracaksak konusmayalim diye en basinda kendi dedi. Zaten sevgili olmak amacta burda kjmse bunu anlamamis. Arkadasim degil o benim eski sevgilim onunda benimle konusma sebebi bu

Eskiden gec yazan umursamayan kaba saygisiz benimle kotu amaclari olan biriydi ben bunu daha once bi guzel otutturdum. Abazanin teki oldugunu falan soyledigjm uzun bi mesaj attim zamaninda. Bundan bi bucuk sene once oldu bu. Bi bucuk sene boyunca bana 3 kez bahaneyle yazdi ben hic yazmadim hic cevap falanda vermedim bunlari en basinda soylemistim aslinda. Bu sefer kendim ekledim. O yazdi bana isteklk bir sekilde nasilsin eklemene sasirdim nasil gidiyor yazmis bana. O yazdi bunu ben degil. Direk atladi yani gayette guzel konustuk havadan sudan eski mevzulari acmadan. Konu ilgiye gelincede konusmalar bu sekilde iste benim anlmadigimda bu. Gayet guzel knustuk amacimizda sevgili olmakti zaten sabah aksam konustuk instadan. Konu ilhiye gelincede konusmalari bu sekilde aramizdada mesafe var 5 saatlik yol var

Okudugun kitabi tekrar okumak olur seninkisi sonunu bildigin bi hikaye deja vu olayi... Hakli uzulursun... Onun degilde senin ne yapmaya calistigini dusunuyordur oda :/ iliskiyi bitirdiginde son noktalari konusarak hesabina oturarak bitirmis olsaydin suan tekrar konusma ihtiyacin olmazdi
Son noktalari koymak nasil oluyor peki?

Gurursuz demeylim de fazla ısrarcı olmuşsunuz.
Zaten sizle bir tanıma süreci isteseydi cevapları da net olurdu sizin de aklınız karışmazdı. Istemiyor ki havada cevaplar vermiş. Bence asla iletişime geçmeyin artık.
Tabima sureci demissiniz bu sahis benim eski sevgilim bir senemiz gecti kendisiyle. Bir bucuk senedirde ayriyiz. Benim tanismaktan kastim birbirimkzk sevgiliykem ilgisizdik taniyamadik hic ben yine oyle olmasini istemedigim icin bu kadar uzattim

Eskiden gec yazan umursamayan kaba saygisiz benimle kotu amaclari olan biriydi ben bunu daha once bi guzel otutturdum. Abazanin teki oldugunu falan soyledigjm uzun bi mesaj attim zamaninda. Bundan bi bucuk sene once oldu bu. Bi bucuk sene boyunca bana 3 kez bahaneyle yazdi ben hic yazmadim hic cevap falanda vermedim bunlari en basinda soylemistim aslinda. Bu sefer kendim ekledim. O yazdi bana isteklk bir sekilde nasilsin eklemene sasirdim nasil gidiyor yazmis bana. O yazdi bunu ben degil. Direk atladi yani gayette guzel konustuk havadan sudan eski mevzulari acmadan. Konu ilgiye gelincede konusmalar bu sekilde iste benim anlmadigimda bu. Gayet guzel knustuk amacimizda sevgili olmakti zaten sabah aksam konustuk instadan. Konu ilhiye gelincede konusmalari bu sekilde aramizdada mesafe var 5 saatlik yol var

o zaman bu adamın niyeti amerikan filmlerindeki gibi sex arkadaşlığı ... gez toz yat ama ilgiye gelince o yok bekleme... bakmış siz ciddi ilişki istiyorsunuz yan cizmiş...hiç anlaya calışıp kafa yormayın bırakın gitsin

sizden birsey olmaz
daha dogrusu ondan sıze bır hayır gelmez
cok politik seyler söylüyor size karsı bir emek bir caba söz konusu degıl
bunu adam etmek duzgun ılıskıye sokmak mesaketli sen bılırsın

valla ilişki de yemek tarifi değil ki hadi ilkinde tutmadı ikincide beceresin
biten bitiyor
bu muhabbet gereksiz olmuş
çocuk da bilmiyor ne yaptığını

Back