• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya calisti ne oldu anlamadim?

Okudugun kitabi tekrar okumak olur seninkisi sonunu bildigin bi hikaye deja vu olayi... Hakli uzulursun... Onun degilde senin ne yapmaya calistigini dusunuyordur oda :/ iliskiyi bitirdiginde son noktalari konusarak hesabina oturarak bitirmis olsaydin suan tekrar konusma ihtiyacin olmazdi

Sen benden daha iyilerine layıksın diyip sizi sutlamaya çalışmış ama anlamamışsınız :)
Ayrıca boş kaldıkça eskilere sarmayın, kendinizi küçük düşürürsünüz.

Daha once bir iliski yasanmis, denenmis, olmamis
Bir bucuk yil sonra instagramdan eklemen resmen gorusnek istedigini, kapilari araladigini gosterir. Adama yesil isik yakmissin. Daha onceden birbirinizi tanimadan mi birseyler yasadiniz ya da birbirinizi hic mi tanimadiniz da seni tanimak istiyorum demissin, orasini anlamadim. Konusma cok uzun hepsini okumadim ama sanki uzetine dusen, ondan olmasi icin cevap bekleyen, oldurmaya calisan sen gibisin. O ise olursa olur olmazsa olmaz modunda. Aradaki mesafeyi bahane gostermis once, sonra sen ilgi bekletsin ben gosteremem calisiyorum bahanesini sunmus. Seven kisoye mesafeler bahane degildir. Ayrica calisan da bir tek o degil. Insanlarin istedikleri kisiye hep zamanlari vardir, istemedikleti kisiye de hep bahaneleri...
Denenmis yurumemus bitmis bir iliskiyi oldurmaya calismak, ikinci defa denemek hep hatadir. Ilk defada yurumuyorsa ikincisi de husranla biter. Baslamadan bitmesi bence iyi olmus. Gecmis olsun. Baska kisilerle yola devam etmek daha dogru.

Daha once bir iliski yasanmis, denenmis, olmamis
Bir bucuk yil sonra instagramdan eklemen resmen gorusnek istedigini, kapilari araladigini gosterir. Adama yesil isik yakmissin. Daha onceden birbirinizi tanimadan mi birseyler yasadiniz ya da birbirinizi hic mi tanimadiniz da seni tanimak istiyorum demissin, orasini anlamadim. Konusma cok uzun hepsini okumadim ama sanki uzetine dusen, ondan olmasi icin cevap bekleyen, oldurmaya calisan sen gibisin. O ise olursa olur olmazsa olmaz modunda. Aradaki mesafeyi bahane gostermis once, sonra sen ilgi bekletsin ben gosteremem calisiyorum bahanesini sunmus. Seven kisoye mesafeler bahane degildir. Ayrica calisan da bir tek o degil. Insanlarin istedikleri kisiye hep zamanlari vardir, istemedikleti kisiye de hep bahaneleri...
Denenmis yurumemus bitmis bir iliskiyi oldurmaya calismak, ikinci defa denemek hep hatadir. Ilk defada yurumuyorsa ikincisi de husranla biter. Baslamadan bitmesi bence iyi olmus. Gecmis olsun. Baska kisilerle yola devam etmek daha dogru.
Anladim tesekkurler

Sizinle bir ilişki düşünmüyor zaten. Bunu kibar bir şekilde sizi kırmadan söylemeye çalışmış, siz üstüne düşmüşsünüz, İlişki konusunu siz açmışsınız ve sanki o açmış, o istemiş gibi , böyle yaparsan olmaz fln demişsiniz. Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz gibi geldi bana biraz.

Bence o senden daha olgun ve mantıklı konusmus sen hem istekli olan tarafsin msjlarda hemde atar yapan sanki o sana yalvarıyo gibi atar yapmissin hem kaçan kovalanir hemde daha başlamadan sıkmissin

Ne kadar çok uzatmışsın öyle lafı..Daha baştan dırdıra başlamışsın...Adamın kaçıp gitmediğine bile şaşırdım...Şunu unutma o isteseydi sana her halükarda ulaşırdı...öylesine mesaj atmış (gerçi o da yanlış) onun konustugu kadar konusup geri cekilecektin...o zaman ya acaba birisi mi var derdi..bi merak ederdi belki...ama sen bu derece üstüne düşerek bi yandan trip atıp bi yandan ikna etmeye çalışınca adam zaten senin boşta oldugunu da apaçık görmüş...istemeseydi yazmazdı gibilerle kendini avutma...bisürü şey sıralamış bahaneler...çalışıp gelip hemen yatıyormus...bahane...bence sen zamanında bu adamın basını cok yemişsin ilgi isteyerek cok tartısmıssın...artık aynı seyleri istemiyor gibi üzgünüm

Benim 21 onun 24 yasimiz kucuk biraz. Benim bu kadar konusma sebebim net cevap vermeyisiydi. Bana sanki ben buyum isine gelirse devam ederiz demek istedi gibi geldi. Sizce gurursuz muyum onun gozunde

Hayır gurursuzluk sayılacak hiç bir şey yapmamışsınız rahat olun. Bu adımınızdan sonra o sizi tekrar yine yoklar büyük ihtimal ama tepkinizi koyun olumsuz yanıt verip gönderin . Kısmetinizde varsa kaçış yok zaten ama yoksa ki yok çok daha güzel bir ilişki yaşama imkanınız varken böyle ne istediğini bilmeyen insanlar için yormayın kendinizi daha yaşınız çok küçük kimler çıkacak karşınıza. Ve şuna inanıyorum ki gerçekten isteseydi sizi gitmenize izin vermez ve engellemezdi gerçek aşktan kaçış yoktur ama gerçek değilse o sizden kaçar ki öyle de olmuş ama dert etmeyin egosunun tavan yapmasından ibaret bu yaptığı. Dediğim gibi tekrar size kendini hatırlatma çabası içine girecek can alıcı vuruşu yapın hiç aklından çıkmasın sizde yolunuza bakın.

Kendin yazip kendin oynamişsin.
Cocugu ekleyen sensin. Ayrildiniz diye terslemek zorunda degil ki? Karsindaki terslemiyor ve sohbet ediyor diye kesin aşik mi? Seninle sevgili olmak zorunda mi?
Sanki cocuk sevgili olmak istiyormus gibi bir triplere girmissin. Yok ben cekemem, yok ben onu istemem, yok tanimaliyim, yok bos konuscaksak konusmayalim falan filanlar. Sanki seni isteyen olmus gibi kendi kendine sayiyorsun.

Sen farkinda degilsin ama cocugun cevaplari gayet kacamak istemiyorsan zorlayan yok. Ben buyum, bu benim hayatim diyor ve senin olup olmaman umurunda degil. Sonunda da kibarca redetmis sizi. Illa hakaret veya terslenmeniz gerekmiyor azcik laftan anlamayi ogrenin.

Biraz uzun olucak kizlar yardimci olun bana. Eski sevgilimle zamaninda birbirimize cok hata yaptik afedersiniz iliskimiz b*k gibiydi cinsel munasebetimiz oldu biraz ve en son ona igrenc biri oldugunu soylemistim cok agir konustum. Aradan bir bucuk yil gecti 3 kez bayrami vs. Bahane edip yazdi bana hic cevap vermedim kendisiyle iliskimiz oldugu zamanlar kaba davraniyordu bana ve bikac gunde bir konusuyorduk ve hep gec yazip bahane uretiyordu. Bundan 4 gun once cesaret edip instagramdan ekledim direk yazdi bana eklemene sasirdim nasilsin nasil gidiyor diye hic bir sey olmamis gibi havadan sudan konustuk araliksiz. Gecmis konulari hic acmadik biara ben actim uzuldugum zaman uzuliyorum dedim uzulmenj istemiyorm gecmiste kaldi dedi konuyu kapatti. Bu sefer cok kibardi konusmalari. Ertesi gun senden bir sey rica ediyorum birbirimizi cok kirdik oyle olacaksa hic konusmyalim dedi bana. Bende birbirimize guvenimiz yok falan dedim. Gecmiste kaldi diyip tekrar konuyu kapatti tartismak istemedi. Gayet guzel siradan konular konustuk konu ilgiye geldi. En son dun su sekilde konustuk.
Ben:ne yapmaya calistigini anlamiyorum bence sen ne istdgini bilmiyosun oylesine knusuyosak hic konusmyalim ama tek tarafli caba biryere kdar boyle kimseyle mutlu olamazsin. Ben olur saniyodum ama yanilmisim sanirim.

O:ben seni kesinlikle kirmak ya da uzmek istemiyorum benim suan icin hayatim bu butun gun calisiyrm aksamlari uyuyakaliyorum biyorum sacma bi hayat ama bunuda sen bgenmiyosun senide anliyorum dedi.

Ben: calismana bisey demiyorum zaten ama sanki oylesine konusuyormussun gibi hissettim ben zorluyomusum gibi sevgi karsilikli olmalidir.

O:inan cok yorgun oluyorum gezsem anlarm knuda yapamiyrm.

Ben:taniyamadik hoc birbirimizi ben tanimak istiyorum seni.

O:ben seni kirmk uzmek istemiyorum ama aramizda mesafe var o nasil olcak(5 saat var arada farkli sehirlerdeyiz).

Ben:sen yurutemz misin o sekilde. Beklentinin ne oldugunu hislerini bilmedigim icin bir sey diyemiyrm.

O:suresine bagli biyerden sonra bikarsim bence.

Ben: peki sen.

O:kolay olmayacagi kesin ikimiz icinde oyle.

Ben:ben cabalamak isterim ama sen keyfiye kendi kendime cabalamami istiyosun k.bakma bn boyle birini sevemem boyle biride beni sevemez kendinj sever sadece.

O:kendimi sevmemle alakasi yok benim hayatm bu sekilde. Surekli seni mutlu edemem uzulursun ilgi beklersin en dogal hakkin bu kdar kolay yapamam iste beklentilerini karsilama konusunda zorluk cekerim.

Ben: istesen yaprsin istemiyosun demkki benim yapablcegim bir sey yok acizligini erken fark ettrdigin icin tesekkur ederim.

O:istemekle alakasi yok bunun bunlari dusunmemiz gerekiyor bn ikimizinde kotulugunu istemiyorum ileride kotu olmak yerine simdiden konusalim bunlari.

Ben:sevgi bu degilki bir seylerden odun verebilmeli insan tabi sevgin varsa.

O: iki gundur konusuyrsun bnmle senin bna karzi sevgin var mi hemen olmazki zamanla yani

Ben:yok hmen olmaz o ama konusmanin devami icin fedakarlik gerekiyor. Fedakarlik yapmadan konusmdan birbirimize zmn ayirmadan birbirimizi taniyamayiz bn \"o oyle sey yapmz\" diyecek kadsr tanimadigim birine karsi bir sey hissedemem o kdar basit degil bu huyunu bilmedgim tanimadgm birini sevemem sende sevme bnce o kdar basit olma.

O:sevemem ztn tamiyamadigim birini bu kdar basit olmamali.

Ben:ama sen zamaninda tanimadigin birine ilgi duyan birisin yapin boyle bnm verecegim emeklerinde bi anlami olmazki boyle emek verenle hic tanimadgin biri bir olmaz oyle dusunursen emek verenlerin bi anlami olmaz.

O:bn senin ne kdar emek verecegni nasil bilebilirim.

Ben: bnde seninkini bilmiyrm dyorumki bunu gormk icin birbirimizle iletisim halinde olmamiz lazim bahanelerle isim varla olmaz bn gelemem oyle seye senide zorlayamam

O:bunlari aksam konusalim olur mu simdi biraz isim var

Ben:yurutebcgini dsunuyo musun kndine guveniyo musun kati oldugun konularda taviz verebilcek misin acikca soyle bn yapamam dyorsan uzatmayalim yol yakinkn konusmayi keselim. Aksam ne dusunuyosan yazarsin bi sonuca varalim.

O:tamam. (Aksam oldu yazmadi ben yazdim)

Ben:konustuklrinla yaptiklarn tutmuyor bn tatmin olamadim baslamadan bitsin uzamasin daha. Iyi aksamlar.

O: pekala ne diyebilirimki kendine cok iyi bak birbirimizi kirmadan iletisim kurmk guzeldi

Ben:birbirimizi kirmadan degil hayal kirikligina ugrattin bni yazma daha. (Bn bunu diyince onu sildim oda bni engelledi hemen hic bsey anlamdm ben k.bakma cok uzun oldu ben hic bir sey anlamadim sizce cok mu usteledim mesajlarim nasil niye engelledi onun istedigi ne olabilir)?
İnanın bi yerden sonrasını okumadım. Uzun olduğu için değil. Adam kendini birkaç cümlede belli ettiği için. Neden diye düşünmenize hiç gerek yok. Erkekler ilgi sever. Hepsi an gelir eski sevgiliyi şöyle bir yoklar. Bunların sevgiyle falan ilgisi yok. Adam sürekli önünüze bir bahane koymuş. Yorgun oluyorum uyuyakalıyorumun açılımı şu(benim hayatımda senden başka birileri de olacak. Bir arada idare edicem. Olur da bana ulaşamadığın zamanlar falan olursa ben sana yorgun oluyorum uyuyakalıyorum diye baştan söylemiştim dıyerek yüzüne vurucam). Bu adamı hiç kafaya takmayın ve bu adamdan doğru düzgün bir ilişki çıkmasını beklemeyin. O hala ergenlik çağlarında takılı kalmış. Kafası başka yerlere çalışıyor.

İlgi bekleyen siz yine koşa koşa adım atıp onu da adım atmaya zorlayan yine siz
Kendinizi yine mutsuzluğa atacaksınız
Hayırlısı

Buda Ben : :deli:

Kendin geri eklemişsin,
Kendin nazlanmışsın,
Yarısına kadar okudum,
Devamına kalbim dayanmaz. :işsiz:

Yani üstüne aşırı düsmüşsun oda çok soğuk msjlariniza atmış adam istemiyo çok bariz belli verdiği cevaplardan bu konuyu kapatin ve birdaha açmayın yoksa üzülen siz olursunuz

Adam istemiyor ki sizi. Bi de kafam karıştı istiyo gibi konusuyodu terslemedi hic falan demissiniz. Keske tersleseydi valla o kadar cok üzerine gitmissiniz ki terslenmeyi haketmissiniz. Hem bu sayede kafanızda soru işareti de kalmazdı.
Ortada fol yok yumurta yok, kendi kendinize bu sekilde iliski yurumez ben boyle birini sevemem falan demeye başlamışsınız.

Seni istemiyor kibarca uzaklaştırmaya çalışmış, zorlama... seven insan zaman yaratır...
Üstüne gitme erkeklerin değersizleştirirsin kendimi onların gözünde

Eski sevgilin geçmişte nasıl bir insandı bilmem ama şu konuya bakınca gayet medeni bir insan görüyorum.
Kusura bakma ama sorunlu olan tarafta sensin.
Onca zaman sonra kendin yazıyorsun, kendin atarlanıyorsun, sorun çıkarıyorsun, ve kendin bitsin diyorsun. Adam ise seni kırmamaya çalışarak gayet medeni bir şekilde bir sonuç almaya çalışmış. Kestirip atmamasıda bu yüzden kavga etmek kırmak istememiş.
O da sen de bakın kendi hayatınıza, olmuyorsa olmuyordur boşuna zorlama.

Beklentimi soyledim sadece zorlamak degildi amacim net cevap vermesini istedim. Vermeyincede kestirip attim yazma daha diye. Sizce gurursuz mu oldum
Gurursuz olduğunuzu düşünmedim ama karşınızdaki net olamamış size karşı siz daha baskın kalmışsınız.Sizdeki durum olacaksa olsun olmucaksa olmasın ama karşı taraf hep çekimser durmuş.

Back