Mrb kızlar cok uzun olcak okuyacak olan herkese teskkr ederım smdıden.Ben 2015 te unıvrsteden mezun oldum ve memlekete dondum.Ikı bucuk ay faln once bır kpss kursuna yazldm haftada bır gun gıdecektım yalnızca alan derslerıne orada bırıyle tanıstım kendısı edebıyat mezunu bende turkce bu arada 22 yasındayım oda 25.Bu bahsettıgım kısı daha sınıftan gırer grmez ne hos cocuk dıye dusunmustm ıcımden ama tabı bunu bellı etcek bısey yapmadım zaten yalnızca yarım saat falan gryrm bırde kasıntı kasıntı dlnınca etrafta daha bı gck oldum ogun yanı ılk grdgm gun hıc takmadım kafaya hos dyp gecmıstım yanı.Daha sonra bunun bakıslarını yakalıyordum arada ama tabı yıne ıhtımal vermıyorum hoslandıgına falan oylesıne bakıyordr dyrdm bı ıkı hafta gectı tesadufen gelıp yanıma oturdu onlar sınıfa derse geldıgınde benım yanım bostu cunku.Tabı ben ıcten ıce mutlu oluyorum bı konusma fırsatı oldu dıye cunku gercekten cok begenmıstım onu.tanıstık yanı ısmını bolumunu falan ogrendım tanısma derken cok kısa bı konusma gectı aramızda.Tabı ben aptal gıbı havlardym ucucam nerdeyse benımle konusurken utandı gozlerını kacırdı dyp dryrum kendı kendıme.Neyse bı hafta sonra bu arkadasıyla benım oturdugum sranın tam onune oturdu aramzda not muhabbetı gecmıstı bende notları ne yptın temıze cektın mı getırdın mı flan dedım buda ya ben unutuyorum sen numaranı ver bana bı gun once hatırlatırsın falan dedi tbı ben ben yıne mutlulktan ucck moddayım numaraları aladık neyse eve dndm bktm mesaj atms aynı gece bana notları unutturma falan dye bende tamam yazp gulucuk koydm snra bı ıkı mesaj havadan sudn konustuk ben bı mesajda soguk kasıntı tıplerı sevmem falan yazdım bu da cevap olarak yok bende sevmem sıcak hatta cok sıcak olmak cok ıyı bence dıye br cvp yazmıs bnda ne vr dyblrsnzde daha mesajlasalı bır gun olmams braz rhtsz oldum bı ara ben kımseyle laf olsn dye konusmam bıraz gerı kaflym bu knularda yazdm nıyetımı anlasn dye tbı bnun sesı kesıldı bı saat snra falan o knuda sıkıntı yok ama ben cok cddı kuralları oln brı dglm yazms ben uyuyrm neyse flan dyp uydu.İste sabahta gunaydn yazms tabı ben hslandıgımı yne tam bellı etmyrum.Msajlastk braz ızte aksma da devem ettık tbı mesajlasmaya bu arada o ılk konustugmz gun dershaneye gel pazartesı knsrz dedı bende olblr demıstım.Neyse bu ıkıncı gun mesajlasrken bana tam olark hısstgn sey nedr dedı bende bunun cevabı sende dynce bsy dycem ama kızma cok tatlısın senı yemek ıstıyorum dynce ben once bı sok olup snra bu yazdıklarını duymams olym dyp kapattm bu tbı bzuldu ama dzelttk snra basldı bu sferde smdı bırlıkte olsak fılm ızlermıydık sabaha kadar mesajlasmak ıster mydm ben knuyu degıstrdkce o byle yazdı ama tbı bı tarftanda krktmayaym onu dye dsnyrum neyse pazar oldu pazartesı grsscz demıstık bu hc yazmadı aksama kadr bende pazrtesı grscez dyruz ve sen bgun hc yazmyrsn gbı bır mesj attm acıkcası grsmekten vazgectı dye dusundm bu da ınsan once br merhaba der dems bnde snra ıste sen sureklı suclayacak brını arıyosn ama o ben dglm ben yazmdm sen yazsydn gbı knuyu buyuttu bende sılah zoruyla kmsyrsun sankı sen ıstedın numaramı tamam artık konusmayz grsmeyzde dynce bu hayır onunla alaksı yok dıyınce bende uzatmayalm o zaman dyp gulucuk attm bu da tamam fln dyp bır sure yazmdı snra mesajgeldı benden hoslanıyor musun dogru soyle dye once nerdn cıktı bu falan dedm ama ısrarla cevp vrr msn dynce hoslanyrm ama senınde hoslandgnı dsndgm ıcın karsılık verdıım knstm sen hoslanıymsn dynce bnu pazartesı grsnce sylerım dynce ben ısrar ettım tbı soyle dye cevabı uzun dedı pzartesı oldu gıttım kursa bı yerde oturduk.Tabı acyp merak edyrum ne dyck senı begenıyorum hos kızsın ama ben sevgılı olmak ıstemıyorum e pekı ne ıstıyrdun o zaman nıye hoslanms gbı davrandn dynce takılalım bı seyler paylasırız dıye dusundum ama sen rahıbe terasa gbısın sen ne opmeme ızın verırsın ne eve gel dersem gelırsın sen cıddı bır ılıskı ıstıyorsun ben dsnmyorum oyle bısey ayrıca bunları sana soylemeyedebılırdım senı kullanadablrdm ama sen cok sf temızsın bunu sana yapmak ıstemedım ben hayal kırıklıgıı ıcındde ve soktayım tabı dynmayp sordum sen herkese bu gzyle mı bkysn dye yedı yıldır boyleyım dedı anlattgna gore lısede sevmıs brını dort yıl ckmslar cok fedakarlık yptım sevdm aılemı karsma aldm ama ben uzaga gdnce unıye o benı aldattı ondan snra hıc sevgılım olmadı aslada olmasnı ıstemyrum zaten her ıstedgmle oldm her seyı yasadm dedı brde bnlarn uzrne halen boyle kabul edysn konusalım ama ben ne zaman bırakırım sgrum bılemem falan dedı bılıyrum okuyan herks ne aptal boyle adamı dnlems kalkp gtmms dycek ama cok hslandm dedgm gbı snuna kadar dınledım onu en son br cevap bekledı kalkmadan bende yapamam benı sevmedıgını bıle bıle bunları yasayamam sana cok bglanrm dedm tabı bı yandanda Allahım hc mı yumsamz degsr mı acba zamanla dye dsnyrum onada syledım bunu resmem sevgısnı dlenr gbı cok nettı ama asla boyle br beklentu ıcıne grme baslasakta cıddı br sey ıstemyrum dynce o zaman hc baslamasn vcdanm kabul etmyr falan dedm duraga kadar bıraktı benı ayrıldk bır bucuk ay oldu yaklask bunlar olalı ondan berı tek bır mesaj yok bırde haftada brde olsa gryrm hc utanmyr mu dye dsnyrum neler soyledı bana ama umrunda bıle degıl o kadar rahat kı yuzumede bakmıyr pek ama ben salak gbı onu dsnyrum blyrum ypck bısey yok ama hc kımseye anlatamadm braya yazp rahtlamak ıstedm keske hıc yanıma oturmasydı hıc konusmasaydık.
:) anlayamıyorm sizi.. hani geri kafalıydınız,geçmişinde öyle biri olması ve herşeyden önemlisi zihniyetinin hala öyle olması sizi ilgilendirmiyor mu??Haklısınız cok hemde ama ıcımı kemıren sey acaba cıddı ılıskı falan yazmasaydım olur muydu baslardık belkı degısırdı.
Ben bana bır sans verıp tanımaya calıssaydı ama onun ıstedıgı sekılde degılde benım ıstedıgım sekılde baslasaydık demek ıstedım.Ayrıca gerı kafalıyım derken bırbırını seven ıkı ınsanın bır seyler yasamasına karsı degılım bellı sınırlar dahılınde bu ne kadar yanlıs olsada.Ama karsımdakı ınsan hıc sevme duygusu olmadan yasamak ıstıyor ıkı gunde eve gel dedı ya gıtsem sudan bır sebeple bıraksaydı benı kendını kullanılmıs hıssedecektım.O berbat ruh halıyle bas basa bırakacaktı benı.:) anlayamıyorm sizi.. hani geri kafalıydınız,geçmişinde öyle biri olması ve herşeyden önemlisi zihniyetinin hala öyle olması sizi ilgilendirmiyor mu??
Tercihiniz tabi, ben geçmişte bu kadar kazanova bi erkekle benim kafamdaki gibi bi ilişki düşünmezdm. Aman çok sevmiştim çok emek verdim sonradan öğrendm veya aman ondan hamile kaldım durumum yoksa( o zaman da kararım net olmazdı ) ,neden temizi dururken pislikle uğraşayım..Ben bana bır sans verıp tanımaya calıssaydı ama onun ıstedıgı sekılde degılde benım ıstedıgım sekılde baslasaydık demek ıstedım.Ayrıca gerı kafalıyım derken bırbırını seven ıkı ınsanın bır seyler yasamasına karsı degılım bellı sınırlar dahılınde bu ne kadar yanlıs olsada.Ama karsımdakı ınsan hıc sevme duygusu olmadan yasamak ıstıyor ıkı gunde eve gel dedı ya gıtsem sudan bır sebeple bıraksaydı benı kendını kullanılmıs hıssedecektım.O berbat ruh halıyle bas basa bırakacaktı benı.
Açık açık seninle bu şekilde konusmamasıni söyleyebilirdin basitçe.Bakın evlılık meraklısı degılım zaten oncelıkle atanmam gerekıyor.Oyle yazan bırıne o cevabı vermeseydım belkıde o turlu konusmak ıstedıgımı dusunecektı.
Hızlıca dıkkat etmeden yazdım o yuzden uzun oldugundan bırde kelımelerı toparlayamadım.Ayrıca Allahını sevıyorsan ogretmenlık yapma nedır ya abartmayın ıstersenız ogretmenlıkle ılgılıde laf soylemeyın bana.Ay şöyle bir baktım. Okur muyum acaba diye göz attım, Türkçe, edebiyat, alan dersi, mesaj, tutucu biriyimden sonra gözüm yanmaya başladı.
Ben çocukken, bulmaca sayfalarında şaşı bak şaşır diye bir bölüm vardı; aynı hissiyat.
Allahını seviyorsan öğretmenlik yapma.
Ogretmenlık yapmıyorum hanımefendı henuz ders calısıyorum. Dıkkat etmem gerektıgının farkındayım zaten ornek olmam gerektıgınınde aldıgım paranın ancak bu sekılde helal olacagınında farkında ve bılıncındeyım.Ayrıca ogrencılerımıde cok guzel yaklasırım Allahın ıznıyle sız tasalanmayın.Bır konu actım ılk kez yazımdan dolayı nerdeyse kırk kere acıklama yaptım o acıklamalara bakmayıpta dırekt elestırı yagmuruna tutanlara bır sey dıyemeyecegım artık.Eger sen Turkce mezunuysan senin burada insanlara ornek olman gerekirken son derece cirkin bir yazim tarziyla kendini burada ifade etmen cok yanlis! Birde cok sayida hatan var kelimelerde. Bunun bir affi olamaz yani yok telefondan girdim yok acelem vardi! Kpss konusunda basarilar dilemekle birlikte eger ogretmenlik falan planliyorsaniz lutfen oyle birsey oldugunda cocuklara boyle yaklasmayin!!!! Cok rahatsiz oldugum icin dile getirmek istedim
Hadi konu yazısı neyse, hızlıydı. Yukarıda ki nedir yahu? 7farkı bul, kutu boya seti kazan :)Hızlıca dıkkat etmeden yazdım o yuzden uzun oldugundan bırde kelımelerı toparlayamadım.Ayrıca Allahını sevıyorsan ogretmenlık yapma nedır ya abartmayın ıstersenız ogretmenlıkle ılgılıde laf soylemeyın bana.
Sızede.Hadi konu yazısı neyse, hızlıydı. Yukarıda ki nedir yahu? 7farkı bul, kutu boya seti kazan :)
Böyle yazıyorsan, ne öğretmeyi ya da nasıl öğretmeyi planlıyorsun?
Alanın Türkçe olmasa neyse derdim...
Ay neyse sana kpss de kolay gelsin.
Su an icin ogretmenlik yapmadigini anladik heralde! Kpss ye hazirlaniyormussun..Okudugumu anlayabiliyorum ancak uslubun ne kadar kotu. Persembenin gelisi carsambadan bellidir insallah dedigin gibi olursun ogrencilerine karsi, ben tasalanirim cunku bizim gelecegimizi sizin yetistirdiginiz cocuklar hazirlayacak.Ogretmen olursan yani.Ogretmenlık yapmıyorum hanımefendı henuz ders calısıyorum. Dıkkat etmem gerektıgının farkındayım zaten ornek olmam gerektıgınınde aldıgım paranın ancak bu sekılde helal olacagınında farkında ve bılıncındeyım.Ayrıca ogrencılerımıde cok guzel yaklasırım Allahın ıznıyle sız tasalanmayın.Bır konu actım ılk kez yazımdan dolayı nerdeyse kırk kere acıklama yaptım o acıklamalara bakmayıpta dırekt elestırı yagmuruna tutanlara bır sey dıyemeyecegım artık.
Bu kisinin isminin bas harfi e mi?Mrb kızlar cok uzun olcak okuyacak olan herkese teskkr ederım smdıden.Ben 2015 te unıvrsteden mezun oldum ve memlekete dondum.Ikı bucuk ay faln once bır kpss kursuna yazldm haftada bır gun gıdecektım yalnızca alan derslerıne orada bırıyle tanıstım kendısı edebıyat mezunu bende turkce bu arada 22 yasındayım oda 25.Bu bahsettıgım kısı daha sınıftan gırer grmez ne hos cocuk dıye dusunmustm ıcımden ama tabı bunu bellı etcek bısey yapmadım zaten yalnızca yarım saat falan gryrm bırde kasıntı kasıntı dlnınca etrafta daha bı gck oldum ogun yanı ılk grdgm gun hıc takmadım kafaya hos dyp gecmıstım yanı.Daha sonra bunun bakıslarını yakalıyordum arada ama tabı yıne ıhtımal vermıyorum hoslandıgına falan oylesıne bakıyordr dyrdm bı ıkı hafta gectı tesadufen gelıp yanıma oturdu onlar sınıfa derse geldıgınde benım yanım bostu cunku.Tabı ben ıcten ıce mutlu oluyorum bı konusma fırsatı oldu dıye cunku gercekten cok begenmıstım onu.tanıstık yanı ısmını bolumunu falan ogrendım tanısma derken cok kısa bı konusma gectı aramızda.Tabı ben aptal gıbı havlardym ucucam nerdeyse benımle konusurken utandı gozlerını kacırdı dyp dryrum kendı kendıme.Neyse bı hafta sonra bu arkadasıyla benım oturdugum sranın tam onune oturdu aramzda not muhabbetı gecmıstı bende notları ne yptın temıze cektın mı getırdın mı flan dedım buda ya ben unutuyorum sen numaranı ver bana bı gun once hatırlatırsın falan dedi tbı ben ben yıne mutlulktan ucck moddayım numaraları aladık neyse eve dndm bktm mesaj atms aynı gece bana notları unutturma falan dye bende tamam yazp gulucuk koydm snra bı ıkı mesaj havadan sudn konustuk ben bı mesajda soguk kasıntı tıplerı sevmem falan yazdım bu da cevap olarak yok bende sevmem sıcak hatta cok sıcak olmak cok ıyı bence dıye br cvp yazmıs bnda ne vr dyblrsnzde daha mesajlasalı bır gun olmams braz rhtsz oldum bı ara ben kımseyle laf olsn dye konusmam bıraz gerı kaflym bu knularda yazdm nıyetımı anlasn dye tbı bnun sesı kesıldı bı saat snra falan o knuda sıkıntı yok ama ben cok cddı kuralları oln brı dglm yazms ben uyuyrm neyse flan dyp uydu.İste sabahta gunaydn yazms tabı ben hslandıgımı yne tam bellı etmyrum.Msajlastk braz ızte aksma da devem ettık tbı mesajlasmaya bu arada o ılk konustugmz gun dershaneye gel pazartesı knsrz dedı bende olblr demıstım.Neyse bu ıkıncı gun mesajlasrken bana tam olark hısstgn sey nedr dedı bende bunun cevabı sende dynce bsy dycem ama kızma cok tatlısın senı yemek ıstıyorum dynce ben once bı sok olup snra bu yazdıklarını duymams olym dyp kapattm bu tbı bzuldu ama dzelttk snra basldı bu sferde smdı bırlıkte olsak fılm ızlermıydık sabaha kadar mesajlasmak ıster mydm ben knuyu degıstrdkce o byle yazdı ama tbı bı tarftanda krktmayaym onu dye dsnyrum neyse pazar oldu pazartesı grsscz demıstık bu hc yazmadı aksama kadr bende pazrtesı grscez dyruz ve sen bgun hc yazmyrsn gbı bır mesj attm acıkcası grsmekten vazgectı dye dusundm bu da ınsan once br merhaba der dems bnde snra ıste sen sureklı suclayacak brını arıyosn ama o ben dglm ben yazmdm sen yazsydn gbı knuyu buyuttu bende sılah zoruyla kmsyrsun sankı sen ıstedın numaramı tamam artık konusmayz grsmeyzde dynce bu hayır onunla alaksı yok dıyınce bende uzatmayalm o zaman dyp gulucuk attm bu da tamam fln dyp bır sure yazmdı snra mesajgeldı benden hoslanıyor musun dogru soyle dye once nerdn cıktı bu falan dedm ama ısrarla cevp vrr msn dynce hoslanyrm ama senınde hoslandgnı dsndgm ıcın karsılık verdıım knstm sen hoslanıymsn dynce bnu pazartesı grsnce sylerım dynce ben ısrar ettım tbı soyle dye cevabı uzun dedı pzartesı oldu gıttım kursa bı yerde oturduk.Tabı acyp merak edyrum ne dyck senı begenıyorum hos kızsın ama ben sevgılı olmak ıstemıyorum e pekı ne ıstıyrdun o zaman nıye hoslanms gbı davrandn dynce takılalım bı seyler paylasırız dıye dusundum ama sen rahıbe terasa gbısın sen ne opmeme ızın verırsın ne eve gel dersem gelırsın sen cıddı bır ılıskı ıstıyorsun ben dsnmyorum oyle bısey ayrıca bunları sana soylemeyedebılırdım senı kullanadablrdm ama sen cok sf temızsın bunu sana yapmak ıstemedım ben hayal kırıklıgıı ıcındde ve soktayım tabı dynmayp sordum sen herkese bu gzyle mı bkysn dye yedı yıldır boyleyım dedı anlattgna gore lısede sevmıs brını dort yıl ckmslar cok fedakarlık yptım sevdm aılemı karsma aldm ama ben uzaga gdnce unıye o benı aldattı ondan snra hıc sevgılım olmadı aslada olmasnı ıstemyrum zaten her ıstedgmle oldm her seyı yasadm dedı brde bnlarn uzrne halen boyle kabul edysn konusalım ama ben ne zaman bırakırım sgrum bılemem falan dedı bılıyrum okuyan herks ne aptal boyle adamı dnlems kalkp gtmms dycek ama cok hslandm dedgm gbı snuna kadar dınledım onu en son br cevap bekledı kalkmadan bende yapamam benı sevmedıgını bıle bıle bunları yasayamam sana cok bglanrm dedm tabı bı yandanda Allahım hc mı yumsamz degsr mı acba zamanla dye dsnyrum onada syledım bunu resmem sevgısnı dlenr gbı cok nettı ama asla boyle br beklentu ıcıne grme baslasakta cıddı br sey ıstemyrum dynce o zaman hc baslamasn vcdanm kabul etmyr falan dedm duraga kadar bıraktı benı ayrıldk bır bucuk ay oldu yaklask bunlar olalı ondan berı tek bır mesaj yok bırde haftada brde olsa gryrm hc utanmyr mu dye dsnyrum neler soyledı bana ama umrunda bıle degıl o kadar rahat kı yuzumede bakmıyr pek ama ben salak gbı onu dsnyrum blyrum ypck bısey yok ama hc kımseye anlatamadm braya yazp rahtlamak ıstedm keske hıc yanıma oturmasydı hıc konusmasaydık.
"Detaylarada" kelimesi yanlış. Da ayrı olacakti.Sen yazıp rahatlamak istedin ama biz eziyet çektik resmen
Adam kızsız adam.. Amacı oynaşmak.. 25 yaşında ama ergen modunda.. Abazanın dibi.. Keşke Türkçeyi bu kadar katletmeseydin.. Detaylarada bu kadar girmene gerek yokmuş.. Otur dersini çalış, okumuşsun madem emeğinin karşılığını al, böyle gereksiz boş adamlar için kendini yıpratma..
Kuruduki ve desekte kelimeleri yanlış yazılmış. Ki ayrı olacakti. Desekte değil desek de şeklinde yazılır. İlk önce kurallara kendimiz uyalim.Sesli harfler neysede, nokta koysaydiniz keske hanfendi ya.
Gozumu kirpamadim kacirmiyim nerde oldugumu diye.
Gozlerim su an oyle kuruduki.
Keske muneye desekte konu acarken " turkce yazim kurallarina uydugunuzdan eminmisinz" diye bi buton gelse. Hatirlatma olur konu acanlara. Tabi bi insan nokta kullanmadan neden yazi yazar hala anlamis degilimden , neyse..
Ardindan tekrar " bak son kez soruyom sana bacim, eminmisin?" Diyede bi hatirlatma rica ediyorum...
Dubble check.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?