Ne yapmaya calıstı derdı neydı anlayamadım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nptn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yazı ıcın tekrar ozur dılıyorum okuyan herkesten ılk kez konu actım ve dedıgım gıbı hızlı oldu daha dıkkatlı olurum.

Konulara daha iyi bakmamız acısından daha kısa ve açık harflerle yazabilirsiniz. Bu, sadece sona dogru yaklastıkca başı unutmak olur.

Arkadaşın niyeti belli, sen kendini geri çekmekle iyi yaptın. Adam acik acik ben birlikte olacagim, yataga atacak kiz ariyorum demis. Demeyedebilirdi. Suratına da bakmaması normal bunu dedikten sonra.

Haklısınız cok hemde ama ıcımı kemıren sey acaba cıddı ılıskı falan yazmasaydım olur muydu baslardık belkı degısırdı.
:) anlayamıyorm sizi.. hani geri kafalıydınız,geçmişinde öyle biri olması ve herşeyden önemlisi zihniyetinin hala öyle olması sizi ilgilendirmiyor mu??

:) anlayamıyorm sizi.. hani geri kafalıydınız,geçmişinde öyle biri olması ve herşeyden önemlisi zihniyetinin hala öyle olması sizi ilgilendirmiyor mu??
Ben bana bır sans verıp tanımaya calıssaydı ama onun ıstedıgı sekılde degılde benım ıstedıgım sekılde baslasaydık demek ıstedım.Ayrıca gerı kafalıyım derken bırbırını seven ıkı ınsanın bır seyler yasamasına karsı degılım bellı sınırlar dahılınde bu ne kadar yanlıs olsada.Ama karsımdakı ınsan hıc sevme duygusu olmadan yasamak ıstıyor ıkı gunde eve gel dedı ya gıtsem sudan bır sebeple bıraksaydı benı kendını kullanılmıs hıssedecektım.O berbat ruh halıyle bas basa bırakacaktı benı.

Tercihiniz tabi, ben geçmişte bu kadar kazanova bi erkekle benim kafamdaki gibi bi ilişki düşünmezdm. Aman çok sevmiştim çok emek verdim sonradan öğrendm veya aman ondan hamile kaldım durumum yoksa( o zaman da kararım net olmazdı ) ,neden temizi dururken pislikle uğraşayım..

Bakın evlılık meraklısı degılım zaten oncelıkle atanmam gerekıyor.Oyle yazan bırıne o cevabı vermeseydım belkıde o turlu konusmak ıstedıgımı dusunecektı.
Açık açık seninle bu şekilde konusmamasıni söyleyebilirdin basitçe.

Yeni nesil mesajlaşmaktan bu işin kompedanı olmuş.. ben sesli harfleri yazmayım desem 1 saatte yazacağımı 2 saatte ancak yazarım.. taktir ettim doğrusu :)

valla tatlim sen pacayi iyi kurtarmissin. ya niyetini belli ettigi halde seni kullansaydi ?? o zaman daha kotu olurdu..
sen bosver o erkek musvettesini,onun niyeti baska bisey zaten..
oyle birini dusunup kendini heba etme,bosver sen.

Ay şöyle bir baktım. Okur muyum acaba diye göz attım, Türkçe, edebiyat, alan dersi, mesaj, tutucu biriyimden sonra gözüm yanmaya başladı.
Ben çocukken, bulmaca sayfalarında şaşı bak şaşır diye bir bölüm vardı; aynı hissiyat.
Allahını seviyorsan öğretmenlik yapma.

Hızlıca dıkkat etmeden yazdım o yuzden uzun oldugundan bırde kelımelerı toparlayamadım.Ayrıca Allahını sevıyorsan ogretmenlık yapma nedır ya abartmayın ıstersenız ogretmenlıkle ılgılıde laf soylemeyın bana.

Eger sen Turkce mezunuysan senin burada insanlara ornek olman gerekirken son derece cirkin bir yazim tarziyla kendini burada ifade etmen cok yanlis! Birde cok sayida hatan var kelimelerde. Bunun bir affi olamaz yani yok telefondan girdim yok acelem vardi! Kpss konusunda basarilar dilemekle birlikte eger ogretmenlik falan planliyorsaniz lutfen oyle birsey oldugunda cocuklara boyle yaklasmayin!!!! Cok rahatsiz oldugum icin dile getirmek istedim

Ogretmenlık yapmıyorum hanımefendı henuz ders calısıyorum. Dıkkat etmem gerektıgının farkındayım zaten ornek olmam gerektıgınınde aldıgım paranın ancak bu sekılde helal olacagınında farkında ve bılıncındeyım.Ayrıca ogrencılerımıde cok guzel yaklasırım Allahın ıznıyle sız tasalanmayın.Bır konu actım ılk kez yazımdan dolayı nerdeyse kırk kere acıklama yaptım o acıklamalara bakmayıpta dırekt elestırı yagmuruna tutanlara bır sey dıyemeyecegım artık.

Hadi konu yazısı neyse, hızlıydı. Yukarıda ki nedir yahu? 7farkı bul, kutu boya seti kazan :)
Böyle yazıyorsan, ne öğretmeyi ya da nasıl öğretmeyi planlıyorsun?
Alanın Türkçe olmasa neyse derdim...
Ay neyse sana kpss de kolay gelsin.

Sızede.

Su an icin ogretmenlik yapmadigini anladik heralde! Kpss ye hazirlaniyormussun..Okudugumu anlayabiliyorum ancak uslubun ne kadar kotu. Persembenin gelisi carsambadan bellidir insallah dedigin gibi olursun ogrencilerine karsi, ben tasalanirim cunku bizim gelecegimizi sizin yetistirdiginiz cocuklar hazirlayacak.Ogretmen olursan yani.

Bu kisinin isminin bas harfi e mi?

Arkadaşlar kafayı mi yediniz? Pardon hakki devrimin KK şubesi gibisiniz saka gibi yani. Kız türkçe öğretmenliğinden mezun olduysa dilbilgisinde de hepinizi ona katlar. Bursa resmi dilekçe yazmiyoruz didik didik edip yazım yanlısı arayacaginiza arkadaşın konusuna odaklanın. Dalga gecirtmeyin kendinizle yahu.

"Detaylarada" kelimesi yanlış. Da ayrı olacakti.

Kuruduki ve desekte kelimeleri yanlış yazılmış. Ki ayrı olacakti. Desekte değil desek de şeklinde yazılır. İlk önce kurallara kendimiz uyalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…