• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya calıstı derdı neydı anlayamadım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nptn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Türkçecisin ama hala ergen gibi mesaj yazıyorsun yani, mesaj yazmakla kalmayıp foruma da yazıyorsun. Okuyamadım valla. Ama okuduğum kadarıyla ilk günden niyetimi bilsin gibi bir şey yazmışsın. Adam ilk günden seninle evlilik hayalleri kurmaz canım. Biraz erken atak yapmışsın. Ha bunun gerçek yüzünü gormende işe yaramış yorumlardan anladığım kadarıyla ama birdahakinde evleneceksen gel moduna hemen girme, belli bir yaş ve statüden sonra insanlar zaten o amaçla ilişki ister.
"Gormende" diye yazılmaz. Görmen de seklinde olacaktı. Maşallah herkes arkadaşın yazımına giydirmis ama kimsenin bir şey bildiği yok ahahahah.

Harflerin yarısını yutmuşsunuz. Daha konunun başında okumayı bıraktım:110:

Yok dilbilgisi konusunda ahkam keserken daha dikkat edersiniz diye yazdım :)
Yalnız konuda Türkçe'nin içine edilmiş, sen -de -da eklerine mi takıldın? Bravo dedektif hanım, ama konuyu anlamadık demek istedik, noktalama yok, paragraf tok, sessiz harfle yazılmış diye eleştirildi.. Pardon ama konu sahibi alınmamış, sana niye dert olduki bu?

Adamın ilişki tarzı doğru olmayabilir ama bi yerden sonra dürüst olmuş sana karşı. Ciddi bi birliktelik istemediğini net bi şekilde söylemiş. Birde sende fazla ciddiye bindirmişsin gibi geldi. Kendini kasmayıp, ciddi manalar yüklemeden tanımaya çalışsaydın belki sen istemeyecektin zamanla onu. Aklında kalmazdı hem.

Eger sen Turkce mezunuysan senin burada insanlara ornek olman gerekirken son derece cirkin bir yazim tarziyla kendini burada ifade etmen cok yanlis! Birde cok sayida hatan var kelimelerde. Bunun bir affi olamaz yani yok telefondan girdim yok acelem vardi! Kpss konusunda basarilar dilemekle birlikte eger ogretmenlik falan planliyorsaniz lutfen oyle birsey oldugunda cocuklara boyle yaklasmayin!!!! Cok rahatsiz oldugum icin dile getirmek istedim
Senin de hatan var . "birde" diye yazılmaz. Bir de seklinde de ayrı yazılır. Ahkam keserken evvela bir konuyu gerçekten iyi bilmeye gayret edelim. Arkadaşa yüklenmeden önce kendiniz eklerin hangilerinin ayrı hangilerinin bitişik olduğunu öğrenin :))

Yok dilbilgisi konusunda ahkam keserken daha dikkat edersiniz diye yazdım :)
Avukatlik yapiyorsunuz ama yorum yapan kimse Türkçe öğretmeni olduğunu iddia etmiyor farkında mısınız ? Bu dilin egitimini verecek olan herkes nerede olursa olsun dilini guzel kullanmak zorunda.Ayrıca dil bilgisi ayrı yazılır.

Yalnız konuda Türkçe'nin içine edilmiş, sen -de -da eklerine mi takıldın? Bravo dedektif hanım, ama konuyu anlamadık demek istedik, noktalama yok, paragraf tok, sessiz harfle yazılmış diye eleştirildi.. Pardon ama konu sahibi alınmamış, sana niye dert olduki bu?
Ben de öğretmen adayıyım. Türk dili ve edebiyatı öğretmeni. E siz onu elestiriyorsunuz ben neden hatalı gördüğüm yerleri elestirmeyeyim değil mi?

Avukatlik yapiyorsunuz ama yorum yapan kimse Türkçe öğretmeni olduğunu iddia etmiyor farkında mısınız ? Bu dilin egitimini verecek olan herkes nerede olursa olsun dilini guzel kullanmak zorunda.Ayrıca dil bilgisi ayrı yazılır.
Evet avukatlık yapıyorum çünkü kadınlar klübü linç team e uyuz oluyorum. Hatta konuyla ilgili başlık açtım. Siz konuya odaklanmayip yazım yanlişlarina odaklanirsaniz üstelik kendiniz bile bilmeden, ben de size ayni muameleyi yaparım yani. Bence zorunuza gitmesin.

Ben de öğretmen adayıyım. Türk dili ve edebiyatı öğretmeni. E siz onu elestiriyorsunuz ben neden hatalı gördüğüm yerleri elestirmeyeyim değil mi?
Eleştirmedim, sadece anlamadığımızı söyledik.. Türkçe öğretmeni adayı isen konu sahibine söyle.. Satır başı, noktalama gibi şeyleri söyle mesela, yada sessiz harflerle konu anlatılmaz diye.. Yani polemik yada kavga yaratmak için sataşma bence.. Kendinle beraber başkalarını da banlanmasına sebep olma..

Senin de hatan var . "birde" diye yazılmaz. Bir de seklinde de ayrı yazılır. Ahkam keserken evvela bir konuyu gerçekten iyi bilmeye gayret edelim. Arkadaşa yüklenmeden önce kendiniz eklerin hangilerinin ayrı hangilerinin bitişik olduğunu öğrenin :))
Eger sen Turkce mezunuysan senin burada insanlara ornek olman gerekirken son derece cirkin bir yazim tarziyla kendini burada ifade etmen cok yanlis! Birde cok sayida hatan var kelimelerde. Bunun bir affi olamaz yani yok telefondan girdim yok acelem vardi! Kpss konusunda basarilar dilemekle birlikte eger ogretmenlik falan planliyorsaniz lutfen oyle birsey oldugunda cocuklara boyle yaklasmayin!!!! Cok rahatsiz oldugum icin dile getirmek istedim[/QUOTE
Ayrıca "şey" kelimesi de ayrı yazilir. Ben de çok rahatsız oldum bu hatalardan.

Eleştirmedim, sadece anlamadığımızı söyledik.. Türkçe öğretmeni adayı isen konu sahibine söyle.. Satır başı, noktalama gibi şeyleri söyle mesela, yada sessiz harflerle konu anlatılmaz diye.. Yani polemik yada kavga yaratmak için sataşma bence.. Kendinle beraber başkalarını da banlanmasına sebep olma..
Ya da ayrı yazılır. Madem bu kadar önemli resmi dilekçe gibi yazmak , yazmayani linç etmek, hakaret etmek, ben de size satasirim yazım hatalarinizi görünce. Arkadaş kendini savunamiyorsa suç benim mi? Yani yapmayalim böyle hiç hoş değil. Kız bi derdini paylaşmış gelip burda yok şu öyle yazılmaz nokta koy bilmem ne.doğru değil yani

Evet avukatlık yapıyorum çünkü kadınlar klübü linç team e uyuz oluyorum. Hatta konuyla ilgili başlık açtım. Siz konuya odaklanmayip yazım yanlişlarina odaklanirsaniz üstelik kendiniz bile bilmeden, ben de size ayni muameleyi yaparım yani. Bence zorunuza gitmesin.
Klübü değil kulübü. Benim neden zoruma gitsin ? Kendinizi fazla önemsiyorsunuz bence. Kimse sizin yorumunuzu gorupte kahrolmuyor. Ayrıca ben şahsen yazim yanlişlarindan ve harf eksikliklerinden konuya odaklanamadim. Tekrar söylüyorum ''bu dili öğretecek olan bir öğretmen adayı örnek olmak adina dilini güzel kullanmak zorunda.'' Boşuna avukatlık yapıyorsunuz.

Ilginç ama okudum ve konuyu anladım. Anlayamadığım şu ki; size böyle kötü gözle bakan birini hala aklınıza getirmeniz. Ucuz anlatmışsınız, sadaka verin bence.
Not: Kızmayın ama bol bol kitap okumanızı öneririm. Çünkü yazım yanlışlarında 'acele yazdım' diye bir şey yoktur, alışkanlık vardır.

Klübü değil kulübü. Benim neden zoruma gitsin ? Kendinizi fazla önemsiyorsunuz bence. Kimse sizin yorumunuzu gorupte kahrolmuyor. Ayrıca ben şahsen yazim yanlişlarindan ve harf eksikliklerinden konuya odaklanamadim. Tekrar söylüyorum ''bu dili öğretecek olan bir öğretmen adayı örnek olmak adina dilini güzel kullanmak zorunda.'' Boşuna avukatlık yapıyorsunuz.
Gorupte değil görüp de. Ya aslında sizinle ayni şeyi yapıyoruz. Benim şu yaptığım ne kadar iticiyse arkadaşı alakasız bir konuda linç etmek de o kadar itici. Ayrıca yemeyelim karsimizdakini , ben gayet tabii anladım. Eğer dilin kurallarını iyi bilmiyorsa öğretmen olamaz. Kazanamaz kpssyi. Bunu eleştirmek kimseye düşmez bence. Ben linç edilmesine karşiyim birinin haksiz yere. Yoksa satasmak ya da birini korumak gibi bir derdim yok. Neyse uzamasin artik iyi geceler.

Ya da ayrı yazılır. Madem bu kadar önemli resmi dilekçe gibi yazmak , yazmayani linç etmek, hakaret etmek, ben de size satasirim yazım hatalarinizi görünce. Arkadaş kendini savunamiyorsa suç benim mi? Yani yapmayalim böyle hiç hoş değil. Kız bi derdini paylaşmış gelip burda yok şu öyle yazılmaz nokta koy bilmem ne.doğru değil yani
Kimse kimseye sataşmamış gördüğüm kadarıyla, sadece yazıdaki sessiz harf konusundan dolayı zor anladığını dile getirmiş..
Ama sataşmayı şimdi SEN yapıyorsun başkalarına.
Türkçe de noktadan sonra büyük harfle başlanır ama sen ''nokta koy bilmem ne.doğru değil'' demişsin..'' Burda yok şu öyle yazılmaz'' demişsin, burda değil burada yazılır..
Ama bu konuda kimse bunlara takılmamış görüldüğü üzere, sen takılmışsın ve senin dilinden cevap vermeye çalıştım şu an..
Ayrıca bazı cümlelerinde ı-i u-ü yanlış kullanmışsın, ama alıntıladığın kimse cevap vermemiş.. Bence işine bak..
Millete sarma.. Canın sıkılıyorsa arkadaşarına bulaş.

Kimse kimseye sataşmamış gördüğüm kadarıyla, sadece yazıdaki sessiz harf konusundan dolayı zor anladığını dile getirmiş..
Ama sataşmayı şimdi SEN yapıyorsun başkalarına.
Türkçe de noktadan sonra büyük harfle başlanır ama sen ''nokta koy bilmem ne.doğru değil'' demişsin..'' Burda yok şu öyle yazılmaz'' demişsin, burda değil burada yazılır..
Ama bu konuda kimse bunlara takılmamış görüldüğü üzere, sen takılmışsın ve senin dilinden cevap vermeye çalıştım şu an..
Ayrıca bazı cümlelerinde ı-i u-ü yanlış kullanmışsın, ama alıntıladığın kimse cevap vermemiş.. Bence işine bak..
Millete sarma.. Canın sıkılıyorsa arkadaşarına bulaş.
Hahaha, bence iyi ki de yapmışim bunu. Dimi ne güzel birini bulup hele ki hic vakıf olmadığın bilmediğin konu üzerinden linç etmek. İşi bilen birine ancak böyle konusabilirsin zaten eli belinde abla seni. Ben hakaret içerikli hicbir kelime yazmadım. Sadece burda bir insani savundum. Aslında ahkam kestiğin konuyu hiç bilmediğini farketmek mi zoruna gitti. Ben bu konuda yuksek lisans yapıyorum. Hala tutup da otomatik klavyeyle yazdığım yazıya takiliyorsun. İlla ki herkesin yanlışları olur ama "hohohooo sen bilmiyorsun pü sana" diye bir insani linç etmek yanlış geldi bana. Bu arada çok üzgünüm ama "burda" diye de yazılır. Hadi iyi geceler daha da cevap "vermicemm" sana.

Back