Pekı kendısının daha ıkı gun konustugu kıza sana acık acık soruyorum sevısır mısın benımle demesı daha ıtıcı degıl mı pazarlık yapar gıbı.Iınsan sevdıgıyle bır seyler paylasır ama o seyler paylasılırkende soyle yapar mısın boyle olur mu dıyenıde ılk defa gordum ne kadar karaktersız bırı oldugunun farkındayım ama gorunce karaktersızlıgını de unutuyorum.İnsan filoloji/edebiyat gibi bir bölüm okuyunca o yazım yanlışları içine sinmiyor, silip silip düzeltiyor. Ki benim alanım Türk dili değil, size hayret ettim.
Çocuğa da "hiç mi utanmıyor başkalarına anlatmamdan da korkmuyor" demeniz şaka gibi. Adam yaşam biçimini ortaya koymuş. Beğenirsin beğenmezsin, bence dürüst davranmış ve bunu utanılacak bir şey olarak görmüyor.
Şunu bir anlayalım: herkes tez vakitte evlenmek, çocuk yapmak zorunda hissetmiyor kendini. Onlara da saygı duyabilmek gerek.
Kaldı ki sizin ilk mesajlaşmada "ben senin bildiğin kızlardan değilim" imasında bulunmanız çok sevimsiz geldi bana.
Karaktersiz insan yok, karakteri iyi/kötü insan var.Pekı kendısının daha ıkı gun konustugu kıza sana acık acık soruyorum sevısır mısın benımle demesı daha ıtıcı degıl mı pazarlık yapar gıbı.Iınsan sevdıgıyle bır seyler paylasır ama o seyler paylasılırkende soyle yapar mısın boyle olur mu dıyenıde ılk defa gordum ne kadar karaktersız bırı oldugunun farkındayım ama gorunce karaktersızlıgını de unutuyorum.
Esınız sıze bır acık kapı bırakmıs zamanla ne olur bılemeyız dıyerek bu cok net.Ama net olmasınada ben sebebıyet verdım sanırım.O tur mesajlarına donmeyınce ve dogru duzgun bı ılıskı ıstıyorum sınyalını verınce en bastan korktu ugrasmayayım dıye dusundu sanırım.Tam olarak uymasa da eşimi getirdi aklıma şu ıssız adam arkadaşınız :) Eşimle ilk tanıştığımızda o da "ben evlenmeyi düşünmüyorum, "aşka inanmıyorum", "ben öyle aşkım,canım cicim diyecek adam değilim" , "seninle konuşmak, gezmek, eğlenmek keyifli bence böyle gitsin zamanla neler olur bilemeyiz" demişti. Şimdi evliyiz, bir kızımız var ve hala daha "sen bana büyü mü yaptın acaba 2 ay sonra evlilik hayali kurmaya başlamıştım" diyor....
Bilemiyoruz neler olacağını, adam niyetini gayet açık belirtmiş. Yaşam biçimi böyle, onaylarsınız yada onaylamazsınız ama o dürüstçe söylemiş. Uymuyorsa fazla takmayın kafanızı kps'ye çalışın.
iyiki türkçe okumuşsun ya ingilizce falan okusaydın he sy that : ı eat yo ı said tht : ı dont hear yo falan olurdu o nedir yahu sesli harf yok. Haklısınız onun acıklamasını yaptım ama cok cok uzun olunca ve hızlı yazınca oyle oldu.
Yapamam.Anladım yanı degısmez dıyorsunuzAllah'tan türkçe okumuşsun bölüm olarak ya okumasaydın..... sesli kullan bacım sesli.
Konun içinse ondan uzak dur. Kimse kimseyi değiştiremez. Boşuna toz pembe hayaller kurma. Adam ciddi ilişki istemiyor. Öpmek koklamak onun tabiriyle seni yemek istiyor. Eee bunları yapıcan mı?
Aynen bide Türkçe mezunu ....bu bölümü okumasaydı Nasıl yazardı acaba merak ettimarkadaş Türkçe bölümünden mezunmuş maaşallah ama noktalama yok paragraf yok okumak kabus gibi vazgeçtim okumaktan
bu arda kımse olmadıgından emınım .Ama bence o ılk kız arkadasına cok asıkmıs ve unutamamıs cunku oyle bı cıkıyordu kı ısmı agzından nazlı derken bı farklı oluyordu yuzu zaten aldattıgında bıle gozum bır sey gormedı dedi.Belkıde o kız yuzunden her kızın aynı oldugunu dusunuyor saplantılı bıraz.Başkasıyla ciddi ilişkisi olabileceği geldi aklıma. Ergenliği biteli 7 yıl olmuş hala nane peşinde.
Bana kalırsa aşık olduğu başka biri olabilir.
Neden bilmiyorum, içimden öyle geçti.
Yanlıs anlamamıssınız.Layık gordugumden degıl bı anda hızlıca yazdım ondan.Yanlış anlamadıysam Türkçe mezunusunuz ve bu kadar BERBAT bir yazı yazabilmeyi kendinize ve bize layık görüyorsunuz?? Diyecek hiçbir şeyim yok... Pes... Allah'ınızı severseniz önce TÜRKÇE yazmayı öğrenin kendinize aşkı meşki dert edeceğinize...
Yanlıs anlamamıssınız.Layık gordugumden degıl bı anda hızlıca yazdım ondan.
Bakın haklısınız ben kotu yazdıgımı farkettım zaten.Ama askı meskı dert edecegınıze yazmanız kırıcı olmus.Bazı seyler dusunmeyeyım dert etmeyeyım demekle olmuyor ben bu ruh halınden kurtulmak ıcın daha once yasayanlar vardır belkı dıye actım konuyu zaten.Canım biz de bunları 5 saniyede yazıyoruz ama doğru yazıyoruz değil mi.. Klavyeye bakmıyoruz bile artık... Lütfen dikkat edelim.. Türkçe elden gitti diye profesörler, uzmanlar ağlıyor sonra.. Haklılar da...
Haklısınız cok hemde ama ıcımı kemıren sey acaba cıddı ılıskı falan yazmasaydım olur muydu baslardık belkı degısırdı.Birinin hayır duasını almışsınız,daha neyin ısrarı bu? Bırakın arkadaşım unutun artk. Kendine zarar verirsn. Kpss ye ağırlık ver geride bırak o ıssız adamı. Millet ölümü bile unutuyor ayrılığı mı unutamıycak,ergen mantığını atın da olgunlaşn artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?