Ne yapmaya calıstı derdı neydı anlayamadım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nptn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öffffffff! Şu ıssız adam modası bir geçmedi gitti.

Pekı kendısının daha ıkı gun konustugu kıza sana acık acık soruyorum sevısır mısın benımle demesı daha ıtıcı degıl mı pazarlık yapar gıbı.Iınsan sevdıgıyle bır seyler paylasır ama o seyler paylasılırkende soyle yapar mısın boyle olur mu dıyenıde ılk defa gordum ne kadar karaktersız bırı oldugunun farkındayım ama gorunce karaktersızlıgını de unutuyorum.

Canım Malesef ki Issız adamlarımız bu dönemde çok fazla..Hemen hemen çogunlugu gezelim,görüşelim,eglenelim derdinde.Bir de şöyle bir durum söz konusu artık devir Gezilecek Kız ve Eglenilecek kız olarak ikiye ayrılmış emin ol Evlenmek degil yada ciddi bir ilişki degil amaçları !!!Nerden biliyorum ; Benim karşıma çıkanların %40'ı hemen hemen bu şekilde çıktılar.Bunalttılar artık kimseye şans vermiyorum.Hepsi aynı diye ! Sen kendi degerlerinden vazgeçme ama ilk görüşmelerde de kesinlikle ben böyleyim ben şöyleyim deme...Bırak seni tanımak için çıldırsınlar.Çözmeye çalışsınlar :)))

Karaktersiz insan yok, karakteri iyi/kötü insan var.
Tabi ki böyle sorması itici. Ama o dediği gibi ilişki yaşamak değil takılmak istiyor. Ve neyse ki sana bunu açıkça söylemiş.
Bir insan senin aşkınla bambaşka birine dönüşmez sakın öyle bir umudun olmasın.

Bazı arkadaslar cok meraklıysan gorucuye cık hemen evlılık dusunulmez saygı duy ınsanların fıkrıne yazmıs.Ben saygı duyuyorum zaten ve evlılık dusunmuyorum atanmam gerkıyor oncelıkle.Ama keske hıc yaklasmasaydı bana. Ben gıdıp ılanı ask etmedım kı kendı konusmaya calıstı adım attı .Konuyu acmamın sebebı de aklımdan cıkmıyor burada fıkırlerınızı okurum belkı yorumları okudukca aklım basıma gelır.Bırde acıkcası bana kızanlar olur bılıyorum ama baslasam acaba degısır mıydı dıye dusunuyorum am cocuk degıl 25 yasında ve asla degısmem bunu bıl demıstı.Kendımı kandırıyorum sanırım bu kadar net olan ınsan degısmezdı galıba.

Tam olarak uymasa da eşimi getirdi aklıma şu ıssız adam arkadaşınız :) Eşimle ilk tanıştığımızda o da "ben evlenmeyi düşünmüyorum, "aşka inanmıyorum", "ben öyle aşkım,canım cicim diyecek adam değilim" , "seninle konuşmak, gezmek, eğlenmek keyifli bence böyle gitsin zamanla neler olur bilemeyiz" demişti. Şimdi evliyiz, bir kızımız var ve hala daha "sen bana büyü mü yaptın acaba 2 ay sonra evlilik hayali kurmaya başlamıştım" diyor....

Bilemiyoruz neler olacağını, adam niyetini gayet açık belirtmiş. Yaşam biçimi böyle, onaylarsınız yada onaylamazsınız ama o dürüstçe söylemiş. Uymuyorsa fazla takmayın kafanızı kps'ye çalışın.

iyiki türkçe okumuşsun ya ingilizce falan okusaydın he sy that : ı eat yo ı said tht : ı dont hear yo falan olurdu o nedir yahu sesli harf yok...

Esınız sıze bır acık kapı bırakmıs zamanla ne olur bılemeyız dıyerek bu cok net.Ama net olmasınada ben sebebıyet verdım sanırım.O tur mesajlarına donmeyınce ve dogru duzgun bı ılıskı ıstıyorum sınyalını verınce en bastan korktu ugrasmayayım dıye dusundu sanırım.

Yapamam.Anladım yanı degısmez dıyorsunuz

Zahmet olmazsa sesli harfleri de kullanalım lütfen , yazının yarısını okuyamadım zaten.ne paragraf var ne noktalama, bu ne yahu

arkadaş Türkçe bölümünden mezunmuş maaşallah ama noktalama yok paragraf yok okumak kabus gibi vazgeçtim okumaktan
Aynen bide Türkçe mezunu ....bu bölümü okumasaydı Nasıl yazardı acaba merak ettim

Yanlış anlamadıysam Türkçe mezunusunuz ve bu kadar BERBAT bir yazı yazabilmeyi kendinize ve bize layık görüyorsunuz?? Diyecek hiçbir şeyim yok... Pes... Allah'ınızı severseniz önce TÜRKÇE yazmayı öğrenin kendinize aşkı meşki dert edeceğinize...

Başkasıyla ciddi ilişkisi olabileceği geldi aklıma. Ergenliği biteli 7 yıl olmuş hala nane peşinde.
Bana kalırsa aşık olduğu başka biri olabilir.
Neden bilmiyorum, içimden öyle geçti.
bu arda kımse olmadıgından emınım .Ama bence o ılk kız arkadasına cok asıkmıs ve unutamamıs cunku oyle bı cıkıyordu kı ısmı agzından nazlı derken bı farklı oluyordu yuzu zaten aldattıgında bıle gozum bır sey gormedı dedi.Belkıde o kız yuzunden her kızın aynı oldugunu dusunuyor saplantılı bıraz.

Yanlıs anlamamıssınız.Layık gordugumden degıl bı anda hızlıca yazdım ondan.

Yanlıs anlamamıssınız.Layık gordugumden degıl bı anda hızlıca yazdım ondan.

Canım biz de bunları 5 saniyede yazıyoruz ama doğru yazıyoruz değil mi.. Klavyeye bakmıyoruz bile artık... Lütfen dikkat edelim.. Türkçe elden gitti diye profesörler, uzmanlar ağlıyor sonra.. Haklılar da...

Birinin hayır duasını almışsınız,daha neyin ısrarı bu? Bırakın arkadaşım unutun artk. Kendine zarar verirsn. Kpss ye ağırlık ver geride bırak o ıssız adamı. Millet ölümü bile unutuyor ayrılığı mı unutamıycak,ergen mantığını atın da olgunlaşn artık.

Okuyabilen biri varsa konuyu özet geçebilir mi

Bakın haklısınız ben kotu yazdıgımı farkettım zaten.Ama askı meskı dert edecegınıze yazmanız kırıcı olmus.Bazı seyler dusunmeyeyım dert etmeyeyım demekle olmuyor ben bu ruh halınden kurtulmak ıcın daha once yasayanlar vardır belkı dıye actım konuyu zaten.

Haklısınız cok hemde ama ıcımı kemıren sey acaba cıddı ılıskı falan yazmasaydım olur muydu baslardık belkı degısırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…