• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya calıstı derdı neydı anlayamadım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nptn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuruduki ve desekte kelimeleri yanlış yazılmış. Ki ayrı olacakti. Desekte değil desek de şeklinde yazılır. İlk önce kurallara kendimiz uyalim.

Anlasildigima gore, mazur gorun orayida hanimefendi. Ne yani siz zevkle kolayca okudunuzmu yani konu sahibinin yazisini? Konu sahibinin yazisini anlayamadim ben!

Polemik yaratmiyalim. Su gunler yeterince ban yiyorum. Ben burda kk hanimlarindan yardim istiyosam eger. Onlara konuma gelip yardima girismelerine bin pisman etmemek icin; az bi ozen gosteririm yazima.
Kolaya kacip, sesli harfleri yutup, noktayi virgulu salliyorsam; benim burda uzun uzun ozentiyle yazilmis yardim girisimleri beklemeye hakkim yok.

İyiki diye yazılmaz ki ayrı olmalidi . Türkçe yazarken de baş harfe dikkat. Hele ahkam keserken aman aman.
Ben Türkçe mezunuyum diye ahkam kesmedim Türkçe mezunu olan bir kişinin Türkçeyi ne kadar kötü kullandığını yazdım.. ben elimden geldiğince dikkat ediyorum ok ....gece gece Can'ın sıkıldı heralde git başkasına sar

Senin de hatan var . "birde" diye yazılmaz. Bir de seklinde de ayrı yazılır. Ahkam keserken evvela bir konuyu gerçekten iyi bilmeye gayret edelim. Arkadaşa yüklenmeden önce kendiniz eklerin hangilerinin ayrı hangilerinin bitişik olduğunu öğrenin :))
Budur diyorsun yani? En azindan ben tek hata yapmisim hemde Turkce bolumi bitirdim demiyorum. Sesli harf kullanmayi biliyorum vs. Neyse beklenen cirkeflesme tavrini takinmayacagim cunku tarzim degil

Senin de hatan var . "birde" diye yazılmaz. Bir de seklinde de ayrı yazılır. Ahkam keserken evvela bir konuyu gerçekten iyi bilmeye gayret edelim. Arkadaşa yüklenmeden önce kendiniz eklerin hangilerinin ayrı hangilerinin bitişik olduğunu öğrenin :))
Budur diyorsun yani? En azindan ben tek hata yapmisim hemde Turkce bolumu bitirdim demiyorum. Sesli harf kullanmayi biliyorum vs. Komiksiniz benim icin su an :)Neyse beklenen cirkeflesme tavrini takinmayacagim cunku tarzim degil

Arkadaşlar kafayı mi yediniz? Pardon hakki devrimin KK şubesi gibisiniz saka gibi yani. Kız türkçe öğretmenliğinden mezun olduysa dilbilgisinde de hepinizi ona katlar. Bursa resmi dilekçe yazmiyoruz didik didik edip yazım yanlısı arayacaginiza arkadaşın konusuna odaklanın. Dalga gecirtmeyin kendinizle yahu.
Cok tesekkur ederım bır sız taslamamıssınız benı.Defalarca acıklama yaptım kusura bakmayın ılk konum aceleyle yazdım dedım, O halde bile Allah askına ogretmenlık yapma bıle dıyen olmus bısey dıyemıyorum artık.

Cok tesekkur ederım bır sız taslamamıssınız benı.Defalarca acıklama yaptım kusura bakmayın ılk konum aceleyle yazdım dedım, O halde bile Allah askına ogretmenlık yapma bıle dıyen olmus bısey dıyemıyorum artık.
Yenı farkettım cevap yazarken nokta yerınr vırgul kullanmısım ve vırgulden sonra buyuk harfle baslamısım yandım ben artık bunun ıcın de bır bes on sayfa hakaret ederler bana

Olmaz olsun boyle Turkce ogretmeni, su yazdigi metne bak. Insallah atanamazsin :d
Benım sınırımı bozmayın be ne terbıyesızlıktır ya kımseye bu cevabı yazmadım ama sız hakedıyorsunuz.Dort yıl okuyup emek vermısım ben. Buraya ıkı dakıka ıcınde berbat bır ruh halıyle yazdıgım yazıya bakıp benı egıtımımı de ogretmenlıgımi de yargılamak hele ınsALLAH atanamazsın demek sızın haddınıze degıl.Ogretmenlık yapmadım yapıncada en ınce ayrıntısına kadar dıkkat ederım.Komedısınız resmen ya.

Benım sınırımı bozmayın be ne terbıyesızlıktır ya kımseye bu cevabı yazmadım ama sız hakedıyorsunuz.Dort yıl okuyup emek vermısım ben. Buraya ıkı dakıka ıcınde berbat bır ruh halıyle yazdıgım yazıya bakıp benı egıtımımı de ogretmenlıgımi de yargılamak hele ınsALLAH atanamazsın demek sızın haddınıze degıl.Ogretmenlık yapmadım yapıncada en ınce ayrıntısına kadar dıkkat ederım.Komedısınız resmen ya.
Ha bu arada bu yazacagıma be yazmısım ne guzel sıze de malzeme cıktı ıste.

Noktalamayı bılmıyor ,paragraf bası yok,seslılerı yazmamıs dıyen arkadaslar hepsını bılıyorum.Destan gıbı oldu seslılerı de yazsam kımse okumayacaktı bıle.Paragraf ve noktalamaya hıc dıkkat etmedım o benım hatamdı kabul ettım zaten.Ayrıca ben Turkce mezunu oldugumu konuyla ılıskılı oldugu ıcın yazdım burada yazımla ornek olmak ıstesem daha ozenlı yazardım zaten.Sıkıntımı paylastım bırkac arkadas dısında kımse konuyla ılgılı konusmadı herkes yazıya taktı kafayı.Ha bu arada benım yazımı elestırıp ogretmenlık yapma dıyenler unıverstede vıze fınallerde dıger bolumlere nazaran ıkı kat daha fazla yazıya dıkkat edılır bızım bolumde ayrıca yazımdan ımladan da puan kırılır cok sukur ben sene kaybetmeden bıtırdıysem bolumumu burda hıc kımse bana ogretmenlık yapma dıyemez ıkı kısı cıkıp ahkam kesıp yapma desın dıye okumadım ben.Konuyla ılgılı yorum yapmayacak yapmayacak olanlar yazmasın Allah askına.

Adamın ilişki tarzı doğru olmayabilir ama bi yerden sonra dürüst olmuş sana karşı. Ciddi bi birliktelik istemediğini net bi şekilde söylemiş. Birde sende fazla ciddiye bindirmişsin gibi geldi. Kendini kasmayıp, ciddi manalar yüklemeden tanımaya çalışsaydın belki sen istemeyecektin zamanla onu. Aklında kalmazdı hem.
Aklında kalmazdı demenıze katılıyorum kendını bı anda gerı cektıgı ıcın boyle oldum sanırım.Ama suna katılamıycam cıddıye bındırmedım canım daha ılk mesajda bellı ettı nıyetını. Hatta acaba benı mı denıyor dıye dusundum hanı cevabım ne olcak dıye.Erkekler tuhaf yaratıklar ben erkek olsam ılk gunden benımle o tur muhabbete gıren kızdan kacarak ızaklasırım ama onlara gore normal heralde ya da bunun gıbı takılmak ısteyenlere gore normal.

İyiki diye yazılmaz ki ayrı olmalidi . Türkçe yazarken de baş harfe dikkat. Hele ahkam keserken aman aman.
ben zaten turkçe okudum die bir belirteç kullanmadım bu yüzden yanlış yazmam normal konu sahibi konuyu olan o... yardım isteyen o ama anlayamamışız sizde aman muhalefet olun aman :KK70:

Back